Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)
Raspunsuri - Pagina 7
Teutz spune:
Dianocica, eu o sa merg cu ecografia la ginecologul meu, ca s-o intrepreteze, ca el m-a trimis sa o fac. Ce nasol la tine cu tipa de la eco! Bine ca te-a linistit ginecologul, ca daca te luai dupa ea... Oricum e bine de stiut, sa nu cred tot ce-mi spune la eco, sa astept si interpretarea medicului ginecolog. Multumesc!
La multi ani LAURA!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
www.youtube.com/watch?v=mqUvChwzWHc" target="_blank">Iata ce facem noi aproape zilnic in parc!
deeaA spune:
roxanica offf,bine ca s-a rezolvat totul si acum se simte mai bine,sanatate multa in continuare!
LA MULTI ANI LAURA!!!
teutz super tare cum sare,da unde e salteaua aia, ca al meu e super incantat de topait ,mai ales in pat,sare pana cade jos,iar cand se odihneste ma mai ia si pe mine la o tura
ruxandra_sb spune:
Pe 7 august, dupa un travaliu fulger (de nici 3 ore, era gata-gata s-apara in masina) s-a nascut:
Teodora, surioara de Dragos
Monica, inca o data felicitari si un brat de . Sa va traiasca!
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
crykett spune:
laura sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti
felicitari pentru bebelina monica ,sa fie sanatoasa,recuperare rapida si laptic la greu.
deeaA spune:
Wow, monicafelicitari mami,ce grabita a fost mititica teodora sa vina pe lume,sa fie sanatoasa si papacioasa!!!!!!
dandusa spune:
La multi ani,Laura
multa sanatate,multe impliniri
Felicitariiii,Monica
Bine ai venit pe lume,Teodora
Mamica stralucitoare
28+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Teutz spune:
Wow, Ruxandra, ce veste! Multumim!
Monica, felicitari!!! Sa va traiasca micuta Teodora, sa fie sanatoasa si mancacioasa! Tie refacere rapida si mult laptic!
DeeaA, in Parcul Morarilor avem doua saltelute pentru tzopait.Va asteptam pe aici, sa va consumati energia!
ruxandra_sb spune:
a inceput Olimpiada
avem calificate direct in finala la canotaj proba 2 rame echipa de fete + inca un echipaj de fete la alta proba, iar Alina Dumitru are deja asigurata medalia de argint si va lupta pt aurul la judo, categ. 48 kg. Tocmai a snopit-o in semifinala pe favorita japoneza. yes.
hai Romania!
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)