Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ruxandra..unde s-a intamplat ...schimbarea? ...la tine sau peaici ? nu prea am inteles. dar sper sa ne luminezi tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ktrinel : 10 puncte !!!!

kiki : premiu de consolare un pup !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Monica, felicitari pentru printesa!

Am lipsit motivat pentru ca am fost in vacanta. Uitati aici dovada! Revin zilele urmatoare cu povesti (caci am mult de lucru la serviciu).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

adinazotpoop scumpa de ale cea vorbareata si nazdravana!
leylace fatuca de nazdravan are si kaan,seamana leit cu tati,era bine daca avea si ochii tai
aka concediu placut si succes cu gradi!
aelita ai 2 ingerasi,ai o familie frumoasa tare,ma topesc dupa pozele voastre!
ktrinel nope,la mine nu se poate intampla,sunt un pic cam obsedata cu aranjatu si le stiu pe fiecare in parte
dianavoff,cum se tine ea de cuvant,poop scumpa mamei ,acu tre s-a crezi pe cuvant orice ti-ar spune
kikineata cat ma bucur ca merge gargarita bine,vad ca iar nu mai merge nici al meu aiurea,ceea ce ma face sa cred ca doar se prosteste.
raluca u tare repede a mai invatat pitica sa faca la olita,eu cred ca e in functie de cat de receptivi sunt ei la explicatiile noastre,sau cat de pregatiti sunt,al meu deocamdata isi baga piciorelein olita,atat....e un inceput si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare,
am inceput munce de doua zile deja; macar am terminat cu curatenia si bagajele din casa
iar nu mai dorm noaptea ca s-au invatat in pat cu mine...
isabelle nu a mancat mai nimic de cand ne-am intors, acum 2 seri a vomitat, iar de aseara a inceput cu un pic de febra
kg: isabelle are 10...
olita : am incercat dar e imposibil ca si le schimba intre ele din 3 in 3 scunde

teodora bine ai venit pe lume!! monica felicitari!!

ruxandra

aelita ai doi copiii minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

acs ce pozeeee,frumoase,iar tu ai intr-adevar 3 minuni,sunt perfecti,asa de frumosi,cred ca v-ati distrat de minune prin locurile acelea frumoase,cel putin copii par a se fi distrat....da pitik mititica,cine e?e tare scumpica!
monica am citit emotionata povestea,ce rapid s-a intamplat totul,bine ca a-ti trecut cu bine peste toate,
dandusel nici bine nu a-ti ajuns in Constanta si a-ti si trecut la noi cuceriri?(aviz intalneala cu Danita),se pare ca v-ati acomodat repede,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui leyla

Donia, ah cat mi-as fi dorit eu sa am ochi albastri....dar, sunt doar verzi! Spre mare satisfactie a sotului. Iar Kaan nu m-am mostenit pe mine, spre marea dezamagire, tot a sotului, care vroia foarte mult baiat sa semene cu mama, sa aiba ochi verzi si cand colo a iesit bucatica rupta din ta’su. Aoleo, da de ce pe mine ma intrebi, mirosi ceva de la distanta?

Hai mai ca n-am vrut sa te sperii... doar ca ma uitam la poze si imi parea ca mai e loc pentru cel putin un copilut.
Albastri, nealbastri, ai o culoare frumoasa si interesanta a ochilor. probabil mai depinde si cum bate lumina, de aia mi-au parut mie de un alabstru deschis.

kikineata, ma bucur ca garga e bine! Ti-a mai venit inima la loc?

Yagmur unde-i buba? sa pupam sa treaca Esti probabil si foarte obosita. Poate concediul asta o sa schimbe ceva, la intoarcere mai evaluezi situatia.

Ktrinel, eu sunt destul de bine cu hainele copiilor... asta dupa ce am trecut si eu cu Roxana prin ce povestesti tu Dar m-am invatat sa nu mai cumpar prea multe, pentru ca imi ramaneau hainute pe care nu apuca sa le poarte.

mamaana, v-ati revenit cu fusul orar? Ce-o fi cu Isabelle? Sper ca nimic grav...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Monica, ce palpitanta aventura nasterii... Si de acum sa fie din ce in ce mai bine!

flore, eu n-am recoltat celule stem, ca pana am aflat eu ca se face deja depasisem termenul, aici scria ca trebuie sa te hotarasti pana in sapt. 30 ca sa... nu stiu ce sa faca ei. Ma rog, deja am si uitat...
Recent am citit pe forum un subiect din care reiese ca oricum nu sunt garantii... vezi si tu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124773

Citat:
citat din mesajul lui kikineata
A-deju mi-o fi ie dor, pe tine te doare la basca! Traiasca Regina!

Da, da, subscriu...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

duamna a dejua este in continuare fara net, cica mai dureaza vreo 2 saptamani si mi-a zis sa va zic :)) ca va pupa pe toate. asta voiam sa zic data trecuta, acum nu imi mai ramane decat sa imi amintesc ce voiam sa va zic azi

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,va pup cu drag pe toate!
FLORE,e frumoasa foc Alessia,si tu la fel,imi era dor sa va vad!
ACS,ai niste copii minunati,asa de frumosi,f faine pozele,chiar m-am delectat privindu le!

Mergi la inceput