FIV 188
Raspunsuri - Pagina 8
Tabitha spune:
Mimi: sincer vorbind, nu stiu daca este normal sau nu sa existe foliculi atunci cand se iau AC. O sa vedem ce-mi raspunde dr. la mailul trimis. 

DORIS_71 spune:
Moniland, KoraPop, Tabitha, Blanche 25, Ioanatugs, gabrielita_r, mimi m, va multumesc la toate ptr. pumnisori si galerie, eu de ieri sunt posesoarea unui embrion de tip 2 de 4 celule. Sper ca Bunul Dumnezeu sa-l lase sa stea cu mine de acum inainte.
KoraPop, Ioanatugs am facut analiza progesteronului a 2 a zi dupa punctie si mi-a iest 13,9 ng/mL si inca nu luasem progesteron. Pe analiza era scris ca val. de referinta faza luteala intre 1,5-20 cu metoda ELFA. La ET i-am zis doctoritei si mi-a zis ca stau bine. Ma gandesc ca in Romania se calculeaza cu alta metoda si atunci val. de referinta sunt altele. Uitati-va va rog pe analizele voastre si spuneti-mi care sunt val de referinta.
Rami sa-ti traiasca printesa, si sa te bucuri de ea.
PETRICICA sarcina usoara si
sanatos.
mimi m eu aveam reteta de la clinica si cu ea mergeam la medicul de familie si-mi dadea reteta compensata. Nu stiu cat costa normal in comert si nici daca imi da fara reteta. Nu-ti promit nimic dar daca pot pana pe 13 cand am avionul incerc sa te ajut(caci acum nu ies din casa, stau la repaus), daca nu am sa incerc in septembrie cand ma intorc.

toate FIV-oasele.
Tabitha spune:
Doris: felicitari pt. embrion si sa dea DD sa stea la mamica lui in burtica 9 luni. Asteptam sa ne dai o veste f.f.f. buna peste 2 saptamani.

Ioanatugs spune:
Doris_71 felicitari pentru mebrionas si i-ti doresc din suflet sa ramana cu tine pentru toata viata!!
Eu nu am acum buletinul de analize la mine, insa i-mi amintesc ca max. era trecut parca 27, iar eu aveam 56 si era hasurat, ca fiind in afara valorilor normale. Era prea mare, insa pusesem deja utrogestan o zi si de acolo era valoarea asa de mare, ceea ce insemna ca il asimilam bine. Eu l-am facut cu doua zile inainte de ET, pentru ca mi-au transferat embrionii la 3 zile. La cate zile de la punctie ai facut transferul? I-ti tin pumnii si-ti urez mult noroc!!
cu drag Ioana
lilianaFi spune:
Doris multa bafta iubita,sa fie embrionasul lipicios,te asteptam cu un beta pozitiv 
Numai bine tuturor...

NUSSY
..
nusy spune:
Liliana,Doris: bafta multa,multa!!!!
Ioana: te
dulce,sper ca esti mai bine acum.
Zouzou: tu ce mai faci,ne-ai uitat????Mai da-ne un semn din cand in cand...
Nusy
KITTA spune:
Rami73ma bucur ca sunteti bine, fetitelor ca si tu aratai ca o fetita ultima oara cu coditele alea....Nu stiu cat ai crezut tu in ghicitul meu, dar eu una numai pe asta ma mai bazez acum cand vad ca voua la toate vi se adevereste. Cat despre Andradacareia i-am prezis si un baiat poate o urma dupa gemenice.
Ioanatugsla ziua ta mai era o tipa am uitat cum o cheama, in afara de finuta ta Laura, careia i-am prezis fata parca si la eco ii iesise baiat. Mai stii ceva de ea?
....Si culmea e ca mie imi ies si doi: fata si baiat!