medic de familie

medic de familie | Autor: ana_p

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!

As avea nevoie de cateva amanunte de la cineva care este inscris la un medic de familie cu cabinet intr-o clinica particulara. Care sunt conditiile de inscriere, acel medic poate da retete compensate, concediu medical, ce anume servicii se platesc si care sunt diferentele fata de un cabinet dintr-o policlinica de stat. (de acolo vreau sa plec eu cat mai repede, dar vreau sa nimeresc un medic de familie "deschis la minte"). Daca aveti ceva recomandari pentru mine, v-as fi recunoscatoare (as prefera zona Dr. Taberei, Militari, eventual si Medlife Grivita...)

Multumesc!

Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

noi suntem inscrisi la astfel de medici de familie ( la plural pt ca sunt sot-sotie) si nu platim absolut nimic. Primim retete compensate, concedii, trimiteri, sunt f deschisi, tineri (pana in 50 ani), eu una i-am sunat si la 2 noaptea pt cel mic. daca vrei sa-i cunosti iti trimit datele pe pm. Lucreaza la o clinica particulara in militari (dar nu una f mare) si au cabinet propriu si in colentina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Multumesc mult, Tala!
Astept datele despre medicul tau pe PM, insa cabinetul din Colentina este cam departe de mine si de aceea as prefera clinica din Militari.

Ana

Mergi la inceput