Poiana Zanelor

Poiana Zanelor | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

A fost cineva ?
Cum e ?Ca din ce am vazut pe net arata super...

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

mda, banuiesc ca daca e vara, e mai bine...

am fost iarna 2007 si am plecat rapid. Privelistea e super, dar serviciile...
Ai grija unde te cazezi, in nici un caz la "zana lacului", chiar daca are piscina. Acolo, deasupra piscinei e un bar care se transforma in discoteca, in timp ce camerele sunt dispuse in jur in arc de cerc, despartite de bar doar de un hol. Nu ma intreba daca am dormit. Pe la ora 23 am fost la receptie sa gasim o solutie. Nu am avut cu cine vb, nu ca n-ar fi fost nimeni acolo, dar nu ne bagau in seama. Eram dispusi sa ne mutam in alta vila la 12 noaptea, au zis ca nu au nimic. Dimineata cand am vrut sa plecam, au aparut camere. Nu ne-a mai trebuit.

Ce-ar mai fi? A! curgea apa pe pereti in camere, ca se topea zapada pe acoperis. Cel putin cand am vazut cum curge apa la 2 degete de doza, m-am racit. Dar am zis ca se poate si mai rau cand am vazut camerele prietenilor, unde apa curgea direct din... intrerupator!

Am inteles de la alti prieteni - mai destepti decat noi, ca nu le-a trebuit piscina sub nas - ca in corpul principal aveau o problema cu toaletele, mai tot timpul infundate.

Restaurantul: meniu extrem de limitat, vorba aia, daca aveam pui aveam si curcan (fazan). Dupa ora 11 seara se transforma in restaurant... rural, cu toti taietorii de lemne sau care o fi bussines-ul zonei, veniti la una mica, cu manele de te doare capul...

Una peste alta, la poiana zanelor mai bine sa te duci cu cortul. Peisajul este superb, daca nu s-ar fi topit zapada am fi ramas, dar asa, ce sa facem? trebuia sa ramanem indoor. Si nu se putea, crede-ma. Ne-am propus sa ajungem o data vara, in ciuda experientei trecute. Dar, repet, incep sa cred ca e mai bine sa stai in cort decat in camerele lor - nu stiu daca se poate.

Sper sa nu te fi descurajat de tot , macar te duci pregatita
Mai cauta pe net impresii. Poate sunt eu prea subiectiva, poate am avut ghinion...

Gea

pozele noastre http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=59102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce a zis cgeea e perfect adevarat...in plus drumul pana acolo e infernal, iti trebuie un 4x4, altfel risti sa tarasti masina pe jos (cum am facut noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

deci nu e de mers...multumesc...sotul meu m-a indrumat sa vad site-ul...Arata super in imaginile de pe net.

Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput