Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)
Raspunsuri - Pagina 7
Corina75 spune:
Ariel, noi maine dimineata plecam si acum 15 min mi-am dat seama ca am uitat de asigurarile medicale.....oooof, noroc ca am un prieten care face asa ceva...
Deci maine dimineata directia Obzor!
Va povestesc cand vin inapoi!
varsta Andu
onitza spune:
ARIEL sanatate multa! Sa iei niste pastile ceva de raceala si Supradyn, e f bun! Sa nu uiti sa faci asigurarile! O sa ne uitam clar dupa voi, sunt sigura ca ne vom intersecta! O sa ma uit dupa codite blonde si un voicinicel de baietel! Pana aatunci, puneti-va pe picoare si sa auzim numai de bine!
ELI multumesc mult de detalii, mi-au prin tare bine! Da, noi suntem cazati la Grand Hotel Varna! Abia astept sa mergem!!! NUmai avem rabdare!
Azi mi-am ridicat si eu pasaportul cu fi-miu trecut pe el si am facut asigurarile...mai avem bagajele si gataaaaa!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mony-k spune:
salut
mergem si noi in albena la hotel ralitsa pe 28 august
initial am vrut la grand hotel varna si dupa ce am facut rezervare si am dat avans ne-au spus ca nu mai sunt camere libere,noi avand recomandari bune pt acest hotel
daca a mai fost cineva la ralitsa si imi poate da niste detalii ar fi super,ma intereseaza pana la plaja daca se plateste trenuletul si sezlongurile cam cat ajung pe zi
elisor spune:
Drum bun si concediu placut celor ce urmeaza sa plece! Mai vreau si eu!
Onitza daca nu ma insel si GHV are acelasi tour operator - TUI, care e german si se vede lucrul nemtesc. La Dolphin Marina am mers cu TUI.
Mony_k e posibil sa faci rezervare cu avans si sa nu-ti confirme locul? La agentiile la care am fost nu puteam plati nici un avans, daramite rezervare fara sa intre in sistem si sa vada ocuparea locurilor.
Noi am fost in Bulgaria cu bacul pe la Silistra, cine alege acest traseu va garantez ca nu regreta. E pustiu drumul, in sensul ca poti baga viteza, nici urma de politie si drumul bun. Daca e cineva interesat va pot da amanunte.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
onitza spune:
ELISOR multumim de urare! Pai hai si tu bre ...
Am vazut pozicile cu copilasii la mare, cei doi frati nu seamana deloc intre ei! Asta mi-a sarit in ochi prima data! Dar sunt frumosi foc amandoi!!!!!!!! S-a vazut cat esti de iubita de ei si ce bine v-ati simtit!!!! Bravo! Sanatate multa si...ai o fam frumoasa!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
elisor spune:
Onitza multumesc frumos ! Normal ca-mi creste pipota.
Astept sa vad pozele tale la intoarcere ca GHV nu e de pierdut.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
natynic spune:
Salut!
Merge cineva la Nisipuri in perioada 01-07.09? Voi fi acolo, impreuna cu sotul si bebita noastra, la Melia Grand Hermitage. Pentru prima oara in Bulgaria.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
katymana spune:
natynic
eu merg la nisipuri 01-07.09, hotel atlas.nu am bb.tot pentru prima oara in concediu(am mai fost o data la Ruse) dar nu se pune
noi plecam din bucuresti cu autocarul la 07 dimineata.
Laura T spune:
Am fost we asta in Nisipuri, la Grifid Club Bolero 4* cu all, vi-l recomand cu caldura, servicii bune, mancare buna, curatenie, putini romani, restul nemti si francezi...Si copiilor le-a placut f mult...
Ne-am intors si noi cu bacul pe la Silistra-Calarasi, dar cum am asteptat o ora si ceva la coada la bac, nu am facut nici o isprava ca timp...Dar a fost ceva mai deosebita experienta, mai ales pt fetite.