Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 9
georgia_c spune:
ce mai faceti micutele ... am fost dimi la cabinet , si mi s-a spart outul , la pranz merg la "insamantarea de vara "
si ma rog sa se prinda
.. dar cu sosulica cand sa ma joc ... ca poate ma apuca cheful in we .. am voie ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Ai voie la fufu!
Spor la inseminarile de vara, io le apuc pe alea de toamna daca se hotaraste rusu sama viziteze...
Pooop,
Felix
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Georgi
, super valori ! Poate scapi de IA si ramai luna asta natural, la asa valori ! Doamne ajuta !
Aerlilian
, si tu ai valori bune ! E un pic cam micutz endometrul, dar sigur mai creste. Au fost cazuri cand au ramas fetele si cu endometru de 7,5mm. Asa ca eu am scos majoretele la treaba 

.
Ana_p
, ma bucur ca esti prin preajma. Pupicei multi
.
Cocco
, Feli
are dreptate, acum esti beton pentru ca ai scapat de aderente. Oricum, ma mir ca nu ti-au dat deja biletul de iesire din spital. Ai fost la cabinet? Ca sigur nu il avea la cabinet, il iei numai de la spital. Acolo scrie negru pe alb cum stai si ce ti-a rezolvat.
Felicic
, astept cu multa nerabdare telefonul norocos, "dimineata pe racoare "
. Sunt sigura ca il voi primi, acum sau mai tarziu un pic, dar il voi primi !![]()
Lucia
, m-ai dat pe spate cu incantatia asta.
Auzi, foliculii foliculaaaaa 

Pup toate fetele dragi
si haideti cu vestile bune ! Avem un record de doborat! Trebuie sa avem cel putin 5 gravidutze noi luna asta !

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
magdita spune:
Georgi,wow, faci IA dupa-amiaza ? Doamne ajuta sa reusesti din prima !
Asteptam vesti ! Dar nu ne-ai spus daca ai facut stimulare sau nu.
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
georgia_c spune:
5 gravidute cu magdita in frunte .... hai ca scot dansatoaree din "butic"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Hei ce de vesti 
Georgi...
Doamne ajuta, 
hai te rog sparge gasca ca sa ne tragi dupa tine 
Aerlilian....

spor la fufulica, las' endometrul ala in pace, aplica schema de zilele trecute , da? se ia una bucata sos si se ingramadeste in toate colturile cashii, si dipi vre-o doua ceasuri(eee, am exagerat putin,mergi si cshinci minuti) se extrage ce are el mai bun
succes 

Anaconda...ne bucuram pt intaia data ca au venit rusalaii aia nenorociti, un nou drum cu mult ajutor divin 
Felixule....
pana la culoarea rosu a semaforului suntem pe verde, da?!, avem liber la simtome 

Lucica...draga, mi-am amintit cu placere de dezmerdarile facute foliculasilor 
Magdita....sa te ajute Bunul Dumnezeu sa fii printre cele 5 castigatoare 
Coco,Tamy, Crisarh, Rocsy....tuturor...mii de poopi 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
magdita spune:
Doamne ajuta fetelor sa reusim cat mai multe, cat mai repede !

!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
felix76 spune:
Georgia, bafta la insamantarea de vara! Sa fie cu noroc si ochisorii sa se vada la tine in burtica! Gigei voiosi si voinici!
Mada, verde, verde, macar ca este culoarea mea preferata! Ia zi dumneata in ce stadiu te afli?
Fetele, haideti sa-l sufocam pe Tutu cu burticile noastre ingravidate! Ce concediu? Ce simpozioane si conferinte? Stai doctorila pe-acasa ca noi ne-am hotarat sa ramanem gravi si sa nu te lasam sa mai pleci DELOC! Pe el fetele, poate ramane fara pleata de tot!
Pooop,
Felix
mada23 spune:
Sa traiti
, raportez:
in ce stadiu sunt? hmmmm ...nu stiu.. cred ca z8 ..stai sa ma uit , rectific z9 cu dureri foarte mari de burtica, intepaturi in ovare uter etc...mi-am propus sa fac pauza la fufu pana pe 15, fac greva, sa vedem daca pacalesc una bucata sos, care e cam fierbinte de cateva zile
.
mai am putin si termin curatenia, sunt in faza in care asez lucrurile, tare frumos o iesit
sunt o gospodina desavarsita
mi-au murit laudatorii.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "