Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

crisarh.. io stiu cand o ajunge si la noi ca la nemti.. ca pana o ajunge asa , io cred ca o sa am 50ani .. si-asa acum am aproape 34 ,s i intru cam in criza de timp ...
we placut micuta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

anaconda, imi pare rau. citisem aici pe forum ce ti s-a intamplat. o sa reusesti in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete frumoase,dimineata era demonstratie la usa lui Tutu la spital...Noroc ca am fost a treia!Deci...s-a spart,am prestat,acum utrogestan si ...sperante!

Mergi la inceput

anaconda,bafta la histero!ieri cand am citit nu am vazut (nu stiu de ce) ca azi faci operatia.
aerlilian, sper sa ne spui ca ai obtinut II
Felix, ne dai vestea cea mare? sau ai emigrat deja?

Mergi la inceput

ilenus... sa fie micuta cu ochisori.... dupa mutimaca aia , trebuie sa iasa ceva bun

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

georgia capul sus, nu suntem asa batrane, suntem in floarea varstei (si eu tot 34 am) inca nu trebuie sa intram in crize ca nu mai vine bb. Asa ca lasa criza mai incolo, cand ai copii doriti si o sa plangi ca deja se insoara/marita si ramai singura cu sotul, dar si atunci puteti sa va luati un catel care sa inlocuiasca plecarea copiilor. Si eu eram disperata, mai ales dupa ce am pierdut sarcina, mai ales ca am avut toata viata grija sa nu racesc, sa nu raman insarcinata ca sa nu fac chiuretaj daca nu eram casatorita si cu toate astea, atunci cand ne-am dorit bb ni l-a luat, am fost foarte furioasa si acum ma mai intreb oare de ce? dar nu imi raspunde nimeni si atunci m-am hotarat sa astept linistita si sa nu ma mai enervez a tot de pomana, asa poate daac sunt linistita poate vine. Asa ca nu intrat inca in crize, ca vai ai 34 de ani, lasa asta pe mai incolo si poate n-o sa mai fie nevoie ca va veni bb.anaconda iti tin pumnii sa rezolve domn doctor bine treaba si la urmatorul cm sa fie cu bb, asa sa te ajute DD si domn' doftor.Felix sper ca maine sa vii cu 2 liniute.La fel si tu aerlilian va pup pe toate si duminica frumoasa.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Crisarh ,dragalasa,pe Felix o asteptam cu doua liniute astazi,dar pe mine...oricat mi-as dori,nu le-as putea avea astazi....Apropos,ieri,a treia zi de la ovulatie,am inceput cu gravizeniile si cu nidarile si implantarile...Ma durea putin mijlocul si putin burtica...O sa ma suportati asa inca doua saptamani pana la test sau pana la...nedoritul cm?

Mergi la inceput

e incredibila toata traba asta cu autosugestia: in fiecare luna imi propun sa incetez, sa nu ma mai gandesc, sa nu-mi mai "alimentez" starile astea fizice si degeaba. Si luna asta sunt gravi inchipuita.
si mai am 7 zile pana la... deznodamant.
treaba buna este ca nu ma mai dor sanii decat f putin si nu mi-au mai aparut cosuri asa ca inainte de CM, probabil pt ca sunt la a doua sticluta de mastodynon
sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

m'neata micutele ... hai la o cafa , un ceai , 3 in 1 ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

poopici la fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput