Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mirtha, merci pt urari.... da' inca nu am achizitionat carut& accesorii... tot nehotarati suntem, iti vine sa crezi?!
am reconsiderat oferta de la chicco, pt ca pana la urma... ramane varianta cu cele mai multe "dotari" la un pret rezonabil... insa intr-adevar... gandurile ne-au ramas pe la alte modele.... mult mai scumpe... vom vedea....

28+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa bafta Mav !
Si da , hii, hii...imi vine sa cred. Cam la fel am fot si noi.
Cca. 3 - 4 saptamini am tot cautat , vizualizat , pipait etc. pina ne-am hotarit.
Din exact aceleasi considerente expuse de tine am ramas la Chicco.
Azi facem comanda pe site-ul italian (cel tirziu maine , mai astept pe prietena mea sa se decida la un scaun pt. masina pentru a face o comanda comuna si in functie de cit de repede se sdecide dam comnda azi sau maine).
Nu mai astept sa mai apara prin magazinele noastre pt. ca oricum ma costa mai scump decit pe site-ul italian cu tot cu transportul in tara.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mirtha despre ce site italian vorbesti? despre bimbomarket? se poate da comanda si se poate aduce in romania?!?!

of, eu de-abia mai pot sa scriu. imi tremura mainile si transpir la greu de la gynipral. ieri am luat prima pastila si mi-a fost foarte bine. chiar ma gandeam sa va scriu si sa va spun ca n-am nici un fel de reactie de la el, da' uite ca zi n ma e asa.

24+ Victor
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Prin cartoaiele mele scrie ca pe la 19 sapt. bebe are 250 g. Deci bebitul tau e in grafic !

quote:
citat din mesajul lui andreyutza

Mirtha, Miky_ea, Alexa, anes, oceanborn, diamisha, elilov, otiliav, va multumesc ca v-ati gandit la mine si m-ati sustinut. scuze ca n-am reusit sa intru de dim sa va spun ce am facut la doc dar am umblat pe la banca pt societate. pe vremea asta...a fost minunat. asa, la doc mi-a spus ca totul e ok. prea multe detalii nu mi-a dat, nu stiu ce a patit doc ca nu prea vb asa cum il stiam eu. l-am intrebat de placenta, col si mi-a spus ca-s ok. asa ca nu stiu sa va spun prea multe doar ca cica bebe e bine si are 357 gr. nu-i cam mic?
oricum sapt viitoare merg la Iosup pt morfologie si atunci sper sa aflu mai multe.
loren@ si eu tot pe 12 aug am programare la Iosup. daca nu renuntai la ea poate ne intalneam. eu am la ora 10.00

multi la toate fetele

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mirtha multumesc de informatii in legatura cu transpirantia abundenta ...adevarul ca e logic ce scrie dar ...acum ne facem atatea probleme ca nu mai stim ce e normal si ce nu
Ramo2007 si eu stiam ca acidul folic se ia doar la inceputul sarcinii , medicul tau nu ti-a spus? Elevitul are si el acid folic si e suficient .

Criss 24+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Da iubita despre Bimbomarket , site-ul italian . Au si comenzi spre Rominia si mai nou au bagat si o a 3 a modalitate de plata - tranfer bancar.Pina saptamina trecuta pt. Rominia nu aveau decit cardul Visa/Mastercard si PayPal. Acum am observat ca au pus si transfer bancar.

Imi pare , rau rau ca ai asa reactii violente de la Ginypral. Ele sunt descrise si pe prospect si fetele care au mai luat vorbeau despre aceste reactii.Dar parca nu te incalzeste cu nimic sa sti ca sunt "normale" cind le traiesti "pe viu".

Merg sa ma asez un pic in pat ca nici eu nu ma simt prea bine . Cred ca de la caldura sau de la plimbaricile de ieri.

quote:
citat din mesajul lui carmendu

mirtha despre ce site italian vorbesti? despre bimbomarket? se poate da comanda si se poate aduce in romania?!?!

of, eu de-abia mai pot sa scriu. imi tremura mainile si transpir la greu de la gynipral. ieri am luat prima pastila si mi-a fost foarte bine. chiar ma gandeam sa va scriu si sa va spun ca n-am nici un fel de reactie de la el, da' uite ca zi n ma e asa.

24+ Victor
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Je_grigo felicitari pt fetita si pt vestile bune!
jakimiha bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!
Mirtha mersi de urari!

23+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jakimiha spune:

quote:
citat din mesajul lui oceanborn

jakimiha bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!

23+Thomas

Multumesc mult si tie la fel.

jakabmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Mirtha

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! as vrea sa va intreb si eu ceva : am o nevralgie urata si dr imi spun sa iau scobutil dimineata si papaverina seara... dar eu nu gasesc papaverina nicaieri aici la noi si nu am fost inspirata sa caut ieri in bucuresti .... stiti cumva daca pot lua in loc de papaverina no-spa? dr mi- a zis sa nu iau no-spa si eu nu am intrebat de ce ....

24+ si mamica

Mergi la inceput