Gravidute si mamici de Cluj - 86
Raspunsuri - Pagina 9
adab spune:
Foarte faine poze de la mare aveti....asa dor mi-e si mie de mare, plaja, nisip....nu stiu daca anul acesta o voi vedea. Ne-am gandit ca in septembrie sa mergem undeva la mare, dar tot stam si ne gandim inca...daca nu e prea repede pentru Sara, va avea doar 6 luni.
Am inceput de ieri sa-i dau pireu de fructe...i-am mai dat doar suculetz pana acuma. La inceput, la testarea fructelor, ii dadeam cu linguritza suculetzul ,apoi cu biberonul(cam 50 ml. max. pe zi). Dar acuma din nou am revenit la linguritza pt. pireuri. O distractie...ce mai...puteti vedea si in poze.
elenuta23 spune:
m-am uitat la toate pozele a lui alex si adab, am timp berechet k sunt singura si ma plicti, clau ii la bucuresti pt specializare , ajunge dimineata iar eu pierd vremea pe la klk
alex, ce superbe sunt pozele cand erai mireasa,nu m-am saturat sa ma uit la ele, ce pacat k nu am descoperit forumul mai repede sa vin si eu la intalnirile uc burtici , dar recuperez acum si sper sa nu mai scap nici o intalnire de acuma inainte
ada ce ochi are sara, superbi , e frumoasa foc, cred k e asa de cuminte
andreea , bine ati venit acasa, sa ne scrii cum a fost in concediu si sa te inscrii pe lista pt luni
noapte buna
poze
varsta lui Dragos
sara2007 spune:
alex..lore super pozele de la mare,cred ca v-ati distrat pe cinste.si mie mi-a palcut aia in care dormeau terminati in carucioare si aia in care papa tiadris porumb si cu turbanul in cap.
nico pune si tu poze....
noi cu intarcarea tot asa..astazi afost atreia zi in care n-a supt ziua.a patra pardon.2 am culcat-o in carucior si acum ade 2 am culcat-o direct in pat.n-a fost intocmai usor fiind obisnuita cu mine si cu titi.am plimbat-o cantandu-i prin camera,a plaan,se uita mirata la mine,neintelegand ce se petrece...apoi intr-un final a adormit.a baut si vreo 100 ml de lapte din biberon.dupa vreo ora s-a trezit si a inceput circul.era obisnuita sa ma simta langa ea si repede sa i-a titica in gurita.a fost nasol ca atrebuit s-o i-au iarasi din pat s-o plimb pana a adormit la loc..si s-a trezit apoi cam maraita,nefacandu-si calumea somnul.azi parca a fost mai bine,cand s-a trezit tot asa..m-am asezat langa ea si ma leganat-o putin.m-a simtit apraope si a adormit cu mana pe mine,sa fie sigura ca sunt acolo orice-ar fi..
nu stiu cum v-a fi noaptea.....ca seara adoarme la titi..nopatea de catev aori se trezeste pt ea iar dim tot cu ea...nu cred ca v-a fi ca si ziua.mai devreme a picat din pat si s-a calmat numa la titi..aia e alinarea ei,acolo se simte ea cel mai bine
sper sa ajungem si noi luni,asa vrem...cu toate ca ea doarme de pe la 1jum-2...sa vedem...ori venim sa doarma acolo in carucior,ori stam acasa..dra atunci vom ajunge poate num ape la 4 jum...si ma gandesc ca e cam tarziu.veti fi deja plictisite..dra mai vb oriucm
ioana
elenuta23 spune:
ioana felicitari pt reusita si un pt parasutista, Dragos si Sara se vor face parasutisti, k atata a pikat si el din pat, cand vor fi mari nu mai stiu k au cazut
va doresc o noapte linistita cu bb cuminti
poze
Elena si Dragos Stefan
varsta lui Dragos
sara2007 spune:
alex esti superba mireasa...mi-a trimis elena poze cu tine..parca esti o printesa,rochia este superba.ti-aia dus-o din state?si e super si las vegasul?oare cand vom ajunge si noi pe-acolo intr-o vizita?tare mi-ar place..
scuza-ti scrisul..ca mor de somn,deja sunt ametita de cap..o sa fug acuma...noapte buna sa aveti..
ioana
mami_alexia spune:
Neatza! Am vazut si eu poze frumoase cu Sara si Tiadris!
Ioana, mult succes si cat mai putina suferinta va doresc..noi mai asteptam. In sensul ca vreau s-o dezvat de trezit noaptea. Si acum inca ii ies masele si tot se trezeste asa ca mai astept cateva zile. Si e si ragusita de parca vorbeste in butoi si nu vreau sa o las sa planga noaptea ca se agraveaza.
Deci, sper sa ne vedem luni, e mare trupa!!!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
salutare
multumim mult tu fetelor
ADA e superba miculutza si tare mi place poza unde tati pupa manutza la fetitza
IOANA(SARA)cred ca ti f f greu cu intarcatul ,dar se pare ca reusesti ,bravo tie
rochitza mi am cumparat o din CJ si mi am luat o cu o saptam inainte sa ma casatoresc :)) am ajuns in tara cu 10 zile inainte de nunta ,iti dai seama ce greu mi a fost
IAR Las Vegasul e superrrrrrrrrbbbbbb ,va invit sa vizionati cd ul ce l am facut e f f frumos ,dar cum am mai scris 3 zile sunt suficiente acolo pt ca i nebunie mare
ELENA m mult,ce repede trece timpul asta ,avem aproape 3 ani de cand ne am casat
IOANA13 seamana puiu cu mine asa i ?
cand era piticutza semana f bine cu Clau dar acuma parca tot mai mult seamana cu mine
azi imi vin niste prieteni din State cu o piticutza de 6 luni ,de abea astept sa i revad
o zi superba
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
sara2007 spune:
ioana13 mai esti prin cj?am gasit sa descarc programul..sa selectez pozele care le vreau,dar nu gasesc sa-mi fac cont.si fara cont nu pot trimite.imi trebuie si vreo 8dubluri...cum procedez sti cumva?te rog mult daca poti sa-mi lasi csris pana nu pleci.,,,
sara doarme..niciodata n-am patit sa-mi stea atata treaza,a adormit doar la 4 fara un sfert de amiaza...si cu scandal numai..tot titi titi acerut saracuta.toata era transpirata deja.mi-e tare mila de ea.nopatea cred ca v-a fi un dezastru...ar trebui sa merg la o casa particulara..sa nu trezim tot blocul
ioana...mami de sara
Ioana13 spune:
ioana roag=o te rog pe elenuta sau ancab, ele parca au facut cont... eu nu mai am timp acum sa iti spun.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)