Gravidute si mamici de Cluj - 86
Raspunsuri - Pagina 19
elenuta23 spune:
fetelor nu pute merge vineri la bazin, plissssss , maine merg la cosmetica la 14, vin si eu dar vineriii
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
de unde v-ati cumparat scutece de apa????
dragos e mai bine dar la amiaza iar a facut kk pe olita moale moale, acum a papat aproape o banaana si cateva linguri de banana cu afine , iar acu ii dau orez cu morcovi, sper sa nu fie ceva k dimineata a fost atre, poate de la caldura sua vaccin
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
anca.b spune:
Magda, ce inaintati sinteti cu diversificarea!!!! noi la 5 luni abia incepeam...
cu banana, eu zic sa astepti pina dupa 6 luni. la fel cerelele cu gluten.
supica (ma rog, pireutul de legume) poti sa-l faci cu tot felul: morcov, patrunjel, telina, cartof, gulie, conopida, mazare, fasole verde, dovlecel. mai incolo poti pune brocoli, salata verede, spanac daca mai gasesti. ideea e sa nu te grabesti, sa introduci pe rind alimentele noi si sa-i dai timp sa se obisnuiasca stomacelul cu ele. si sa pui in ele o lingurita de ulei sau unt. si nu-i mai da ceapa. poti sa o fierbi in supa (la fel ca ardeiul) dar sa o pasezi mai incolo. e mult prea grea pt stomacul lui bb.
la fructe poti incerca mar, para, caise, piersici (cu grija ca pot fi alergene), prune, nectarine, pepene galben (nu verde).
mai poti sa-i dai iaurtel simplu amestecat cu diverse fructe, dar mai incolo. la fel, treptat, dupa 6 luni potiintroduce carenea de pui, vita, peste (30 grame la inceput, apoi 50-70 grame pe zi).
wow, am scris un roman.
sint si niste materiale cu diversificarea pe contul comun. acolo e explicat mai pe larg
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
elenuta23 spune:
noi acuma ne-am trezit il astept pe tati sa merg la o proba pt un costumas
am intrat sa va zic k o lasam pt altadata deoarece vineri este sarbatoare SF MARIA si cred k vom merge la Manastie asa k vom veni doar in septembrie la urmatoarele intalniri
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
ALEX29 spune:
?????? nu vine nimeni ,ma asteptam sa am o lista lunga
ok fetelor ,daca va razganditi sa i scrieti lui NICO
va pup ,nb
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
SALUTARE
gata pe ziua de azi, acuma am terminat baitza si deja dormim, suntem mai bine eu izc k ori de la caldura ori de la dintisori ii diaria de ieri azi a fost doar un scaun moale.
azi a ajuns cu adevarat adreea , mami de daria, sa vedeti ce a crescut Draiuta si s-a ingrasat , are niste bulanute
, scumpa foc
distractie placuta la aquina, din septembrie venim si noi 
noapte buna si bb cuminti cu pofta de somn
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
nrl spune:
Fetelor, si eu sunt surprinsa ca nu vrea nimeni sa vina.
Oricum oferta e valabila pana in 20 august, dar lista persoanelor care vor beneficia de ea trebuie sa o transmit pana maine la ora 11.
Asa ca, daca credeti ca poate doriti sa veniti in alta zi, va rog sa imi transmiteti numele vostru pana maine dimineata sa il pun pe lista.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
adab spune:
As veni si eu maine la Aquina dar as prefera un pic mai repede, pe la 12. Oricum va fi si maine canicula si nu putem iesi cu ei la plimbare pe la ora amiezii. Plus pe la ora 14 a mea papa bine si apoi baga cam 2 ore de somn....dar numa daca e in patutzu ei.
sara2007 spune:
cioa...super cu aquina..
sa-mi scuzati va rog scrisul,am observat ca fac o gramada de greseli...daca scriu asa tarziu noaptea..nici acuma nu vad bine tastele sa scriu...dar am zis ca fac efortul,,ca s-a luat curentul si ma asteptat numa sa intru iarasi sa scriu si sa va citesc..
ada ce zici sa ne vedem noi la 11 jum..la 12 fara un sfert suntem deja in piscina..ca si sara a mea papa intre 1-2 si paoi de pe la 3 doarme..acum aeu daca vin la 12 stau pana la 3...dra nu stiu excat cum sa fac cu papa...
oricum sper sa veniti mai multe...n-o sa regrettai sigur..
ancab schiati?de ce vreti baisoara?aa..de fapt in oct nu cred sa fie zapada inca...nu stiu nimica inca..
adriana,scuze,,inca n-am resuit sa ma uit pe mail...dar o sa incerc sa-l completez pana la sf sapt cum ai zis..
lore insanatosire garbnica inca odata...va pupam..
noapte buna ...
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Neatza!
Raportam o noapte super linistita, cu o singura trezire. Asa mai merge,nu? Doar ca am depistat si cauza..vroia sa fie o perna din patul nostru in patutul ei(simte mirosul, simte perna, si are impresia ca e cu noi in pat). Asa ca am luat act de dorinta ei si a dormit mult mai bine. E smechera...
Cu Aquina..eu n-am sanse sa merg cu Alexia singura pentru ca ea are o frica nebuna de apa. Deci trebui sa merg cu Adi, sa mergem impreuna. Si cum el nu poate in timpul sapatmanii..Na,asta e.Distractie placuta!
Ada, 
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...