Gravidute si mamici de Cluj - 86
Raspunsuri - Pagina 17
anamica spune:
Salutare,
Am vazut doi copii superbi Diana de Kitzy si Eric de Andreea, sa va traiasca fetelor!!
Hmm m-ar tenta sa vin maine in Iulius dar nu stiu daca reusesc.. incerc oricum.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa treaca repede!!!
Somn usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Salut fetele
Eu am venit in cLUJ sa ma intilnesc cu o prietena venita din America. L-am lasat pe P cu buncii si tusa, si sint in concediu de 24 de ore din mamicit
Am stat azi pe terasa de la 4 la 11 
Am vazut pozele din Gradina, ce copii mari!! Tiadris sta in picioare, Andrei la fel.... Alexia cu Dragos se trag de nasuc... un baietel in albastru pe care nu il stiu... SAra o adevarata domnisoara! Ce au crescut!! Sper sa se repede intilnirea si cind be intoarcem noi.
Lore poate de la starea de sanatate e asa naravas David. Poate ii ies dintisori si il dor... Distrage-i atentia cu altceva cind plinge sau lasa-l sa plinga. Nu ii indeplini, cit poti, cerintele.
Va pupez
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
salutare
acummi-am pus comanda la avon si am intrat sa va multumesc pt grija purtata pt dragos, azi a avut 4 scaune dar pe mine ma ingrijoreaza faptul k era ca apa kk lui, oare de la ce? nu am papat nimik nou
un pik ii agitat saracutu si parca i palid
ioana ma bucur k v-ati simtit bine la apa
nico darga oare nu poti vb sa facem o intalnire cu pici acolo si sa platim doar o ora, ne strangem iar o grupa serioasa si ma gandesc k le merita si lor
mersi
nopate buna
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
sara2007 spune:
fetelor afost super fain asatzi la aquina...e cam scump ce-i drept dar merita cateodata.ce ma enerveaza pe mine e ca pana te schimbi si cand mergi si cand vii,mai ales cu bb trec vreo 15-20 de min..deci stai in apa vreo 40 sa zic..si platesti ora..nu stiu cum s-au gandit asa.ma gandeam ca merg si stau macar o ora calumea in apa..
in fine aia e partea rau din pct meu de vedere...partea buna e ca ii super fain.sarei i-a placut la nebunie.tot in colca a stta si era fascinata de atata apa,le radea tuturor...a inceput sa deie din maini si din picioare. afost f fain...o sa mai mergem cu siguranta..urmatoarea data cred ca mergem la clujana ,sa vedem si acolo cum e..macar ne mai si bronzalim putin..
elena buna idee...sa vedem ce zice si nico...
andrei alui nico deja e mare inotator.dadea non stop din maini si din picioare,aveai impresia ca vrea deja sa inoate singur..e f buna miscarea asta pt ei si ii face sa iubeasca apa.
pe maine..noapte buna va doresc
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Buna dimineata!!!!
mai e cineva la cafelutza?
Adriana,
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
adab spune:
neatza.....dau eu trezirea astazi?
nu stiu ce-i cu Sara de cateva zile ca de pe la ora 4 dimin. se tot trezeste , la inceput din ora in ora, apoi la o juma de ora....incepe sa scanceasca si eu sar repede cu suzi si adoarme. Inainte chiar nu aveam nici o treaba. Ii dadeam san la 5 apoi dormea pana pe la 9.30-10. Si seara iar adoarme mai greu. Ieri aproape o ora mi-a trebuit s-o adorm, cand inainte numa o punema in patutz si in max. 5 min. dormea. Sa fie oare dintisorii? Nu se vede in zona gingiilor chiar nimik si nici febra n-a avut.
Si eu vreau la Aquina. Da ,ar fi fain sa mergem mai multe. Plus daca merg eu numai cu Sara, ma lasa cu carutzu inauntru?....ca doar nu o pot lasa singura pana ma schimb eu altundeva.....sau trebe sa mi-o tzina cineva.
Referitor la pozele comandate la carrefour...mi-a venit mail cum ca au fost prelucrate pozele si in 2-3 zile lucratoare pot sa le iau. VOi ce intelegeti prin asta....deja pot merge dupa ele sau numai dupa 2-3 zile?
anca.b spune:
Buna dimineata!!!!
mai e cineva la cafelutza?
Adriana, mai trimiti o data chestionarul. imi da ceva eroare cind incerc sa-l deschid...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ada,
sa treaca miriiala...o sa-si revina sara, mai au si ei zile mai proaste.
Dupa poze poti merge dupa 2-3 zile de cind ai primit mail-ul...pozele nu se proceseaza la cluj...si dureaza pina le trimit prin curier...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Vai ce noapte am avut...Alexia e smechera, s-a invatat ca daca scanceste putin, o iau in pat la san. Da, cum sa nu, asta noapte s-a trezit de 3 ori, doar prima data am luat-o in pat, in rest am lasat-o in patut si am stat langa ea , s-o linistesc ca urla cat putea de tare.I-am dat vreo 3 jucarii, s-a jucat cu ele, in final a adormit (adica dupa vreo ora
). Asta e, perseveram...
As veni si eu la intalnire dar astept o vizita in jurul amiezei. Poate ajung dar nu promit nimic.
Diana, e bun chestionarul, nu conteaza cum ai bifat, e ok, multumesc.
Anca, Alex, Magda, va trimit acum.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
adab spune:
Adriana, daca te pot ajuta, trimite-mi si mie chestionar...il completez cat voi putea de repede. Adresa: adabutus@yahoo.com
Se pare ca si tu ai avut o noapte agitata.....sper sa ne fie ziua mai linistita. Te pup!