Gravidute si mamici de Cluj - 86
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Vacanta placuta, Magda! Fetelor, eu sunt in plin proces de impartit chestionare pe internet (ca fizic nu am unde), stiti voi, pentru practica. Nu prea am adresele voastre..daca aveti chef de completat un chestionar dati-mi adresele, ca sa va pot trimite. Multumesc. MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe... |
Adriana, trimite-mi si mie, te ajut cu pla0cere...
adresa e: eladea2005@yahoo.com
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
mamaaaaaa, ce grozavie...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Intrebare!!! Ati luat careva centru de joaca pt copii din aia cu saltea si cu jucarii peste tot? Sau imi puteti spune unde pot gasi la noi in Cluj? www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
nu stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebare... eu abia acum reusesc sa mai citesc printre randuri din urma...
eu i-am comandat lui Eric centru de joaca pe net, de pe bebelusultau (firma e tinylove) si ii place mult, si acum se joaca acolo... atata pana se plictiseste... ca de orice lucru de altfel...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
mamaaaaaa, ce grozavie...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca.b spune:
adriana, trimite-mi si mie un chestionar. de ajut cu mare placere. adresa e ancablaga@yahoo.com
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Andreea merci, si eu i-am comandat tot de acolo si azi trebuia sa vina curierul numa ca s-o fii ratacit prin cartier ![]()
Is tare curioasa daca a meritat sa dau banii, sau il tin si-l ma joc eu ![]()
Fetele ziceau ca nu prea merita investit, da eu nu stiu cum sa-i mai captez atentia la Diana ca se satura repede de ceva si tot timpul trebui sa-i arat lucruri noi, e ca un burete, tot ce-i nou absoarbe din priviri, nu stiu ce-o sa ma fac cand o sa fie mai mare, pe zi ce trece e tot mai mare personalitatea, n-are stare, vrea sa cunoasca cat mai multe locuri, sa vada lume multa, agitatie...sa nu mai zic cum pedaleaza din maini si picioare, parca e argint viu, in tot parcul n-am vazut un copil asa miscaret ca ea si credeti-ma, vad o gramada de copii.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
vai vai vai 

, dupa ce s=a trezit dragos l=am pus pe olita si ce sa vezi a facut o diarieeeee mama mama nu am mai vazut asa ceva deci dimineata asta era 

. ma tot intreb de la ce????
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
sara2007 spune:
elena imi pare nespus de rau pt voi...sa speram sa nu fie in continuare diaree...te vad ca esti idle pe mes,probbail ocupata prin casa.sara doarme si eu vreau sa ma pregatesc ca mergem o ora cu nico si andrei la aquina...daca vrea sa mai vina cineva.0740347460 e nr meu de tel.pozele disearat-i le trim..am intrta doar asa putin
lore tare nasol suna ce ai scris?oare ce-o fi?ma apuca frica...la mare sa nu-ti para rau ca ia fost..poate nu de-acolo aluat..cine stie.se putea intampla si la noi zic eu..
adriana adresa mea este pityca20022002@yahoo.com..te ajut..
sara e la fel de incapatanata si ea de ceva vreme..toata lumea e in jurul ei..i se da atentie f multa..nu ma mir.dar si ep mine ma ingrijoreaza crizele ei..tipa..urla..numa ca sa-i dau ce vrea sau sa fac ce vrea....mor cateodata cu ea..
plec sa ma pregatesc....mia intru deseara sa mai scriu..pa pa
elena cu titi da..a dormit
ioana...mami de sara
elenuta23 spune:
andreea mami de eric super pozele, mie asta mi-a placut cel ami mult http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric7Luni/photo#5225888880793089666 , parca ii o fetita
deja a avut 4 scaune, sper sa nu fie ceva grav

poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
mami_alexia spune:
Multumesc, fetelor. Va trimit acum.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
magdutza24 spune:
Adriana trimite mi si mie un chestionar magduta_s@yahoo.com
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
ALEX29 spune:
ADRIANA adresa mea:sanda252003@yahoo.com
ELENA cum e puiu ?
LORE o sa treaca stai linistita si Tiadris are faze de incapatanare :))daca nu i dau ceva plangeeee de ti se rupe inima ...intotdeauna incerc sa i distrag atentia cu tot felul de maimutareli de ale mele :))
iar legat de carucior cand nu mai vrea sa stea o iau in bratze ,nu o las sa planga
multa sanatate ingerashului ,am nr de mob al dr Vladutiu ,ti l dau daca vrei so suni
IOANA cum a fost la Aquina ?
ANDREEA super printisoru ,cred ca a fost tare frumos la munte ,pozele is super
fetelor o sa merg maine la Iulius pe la 2 ,cine vrea sa mai vina ?
ALEX,GEANY
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007