Gravidute si mamici de Cluj - 86

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare speram ca nu ne ati uitat.noi suntem la bunici unde ne este bine am crescut si suntem din ce in ce mai voinic.ne rostogolim si vrem sa ne ridicam in funduletz.
deja mancam pireu de fructe si supitza.
m am uitat la poze si am vazut cat de mult au crescut puiutzii vostri,abia astept sa vin la Cluj ca sa ne intalnim.
va pup pe toate si pe toti bebeii
la multi ani Ramona

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Vacanta placuta, Magda!

Fetelor, eu sunt in plin proces de impartit chestionare pe internet (ca fizic nu am unde), stiti voi, pentru practica. Nu prea am adresele voastre..daca aveti chef de completat un chestionar dati-mi adresele, ca sa va pot trimite. Multumesc.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Imi pare rau ca nu am fost si noi la intalnire, dar ma bucur pentru ca am reactionat asha. De dimineata david s-a trrezit cu ochisorii plini de puroi , am fost la medic si se pare ca are si in gat ceva. Nu e conjunctivita, dar e pe baza virala ceva. Parca nu se pmai termina, trebuia sa stau acasa si sa nu mergem la mare.Copilul a slabit in 10 zile 500 de grame, nu mananca,doarme foarte prost....

Ramo La Multi Ani!!!

Am vazut poze cu pitici si mamici superbe.sa speram ca ne trece repede si sa nu ne apuce alceva, sa putem veni si noi la intalniri.

Vreau sa va intreb ceva, cele cu bebe mai mari, peste un an.David de o perioada isi impune punctul de vedere ca un copil de ala rasfatat,ca in filme. Plange, urla,loveste chiar si vrea sa muste catodata.reactioneaza la fel de fiecare data cand ceva nu ii convine sau nu il iau dintr-un loc nepermis.mai nou nu mai vrea nici in carucior.vrea tot timpul in brate si daca nu il mai pot tine incepe sa se arunce pe burta si sa dea din maini si din picioare.Nu stiu cum ar trebui sa reactionez, ca incepe si plange, daca nu il iau inapoi, pana se face albastru si suspina incontinuu.Stiu ca nu poate fi vorba de educatie inca, dar ma sperie foarte tare gandul ca acest lucru v-a fi la fel si peste un an.Voi cum ati reactiona, sau cum reactionati daca sunteti in aceasta situatie...

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Lore, nu stiu ce sa-ti zic...idea e ca trebuie rabdare, sa ii spui si sa ii repeti ca acolo nu e voie. Cel putin noi asa am facut. In momentul in care cere ceva cu insistenta sau vrea sa faca ceva interzis, incearca sa il linistesti, sa il calmezi si sa incerci sa ii explici ca NU E VOIE. Noi cam asa facem, Alexia ne ia acum peste picior, cand ii spunem ca nu e voie, ne arata cu degetul, asa cum ii facem noi.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Adriana, daca ar arata doar cu degetul mi-ar fi mai usor, dar el reactioneaza violent.

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La multi ani, Ramona sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Si noi ne-am simtit foarte bine ieri in compania voastra, nu are rost sa mai spun ce copilasi frumosi avem

Lore si noi facem numai ce vrem si astept si eu sfaturi pe aceasta tema. Sincer am observat ca Ana se amuza sa faca exact ce ii spun ca nu are voie, deci intelege ca nu e ok....

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am ajuns si noi de la vaccin , am papat bine pot sa zic iar acum doarme dus, a plans putin dar a trecut. am creescut destul de mult dupa cum a zis dr, am pus 700g avem 9,700kg si 82 cm.

lore imi pare rau sa aud vestile astea, multa sanatate puiului iar in legatura cu crizele si Dragos are crize k nu il las sa face ce nu e voie , insa eu il las sa planga sau sa se tranteasca pe jos cum face el iar apoi dupa vreo 5 minute il iau si ii arat tot felu de chestii sa ii distrag atentia.

noi avem probleem cu aspiratorul k ii trebuie non stop, palnge langa debara si il iau si ne jukam sau facem alceva pt distragerea atentiei,

cumnata mea asa a patit cu nepotelul de cand a venit din concediu numai probleme cu piticu , rosu in gat , vomat, nu mananca a slabit 1 kg, insa de ieri a inceput sa pape k daca nu o interna, groaznnic de 2 saptamani tot asa, zice k se datoreaza de la aerul conditionat idn masina, e foarte periculos

adriana ti-am complectat chestionarul, sper sa iti foloseasca si sa fie bun

magda concediu placut

cred k venim si noi maine la 2

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Va multumesc din suflet pentru urari fetelor!!!!Va pup pe toate!!!Si pe piticii vostrii!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Elena, merci, l-am pimit, e bun.

Diana, am primit adresa, iti trimit chestionarul.

Multumesc mult, fetelor, ce m-as face fara voi....Nu de alta dar am de completat 60 de chestionare deci nu e tocmai simplu. Dar asa, trimitandu-le pe mail e mai usor.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamici!!!

remember us? sper ca da... desi n-am intrat de muuuuuuuuuult...

vazut poze cu copii frumosi si mamici mandre de puiutii lor ..

si noi am fost in concediu la munte, a fost superb, avem si poze ca dovada... pentru cine vrea si are chef sa ne vada...

data viitoare promitem sa participam si noi la 'intalnelile' voastre...

o zi minunata!
pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

mamaaaaaa, ce grozavie...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput