Gravidute si mamici de Cluj - 86

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elenuta am vrut sa vin cu Ada cu masina, dar azi-dimineata am fost sunata ca vin azi sa-mi aduca un colet pe care-l asteptam si trebuie sa raman acasa. Dar vin data viitoare, ok?

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor, am ajuns acasa, a fost SUPER SUPER, am intalnit mamici si bbei noi,frumosi foc , unull si unul. am fost o gasca puternica 26 la numar adica 13 mamici si 13

acumm incarc pozele si le pun , am facut doar 204 pozze, putin asai????

pacat pt cele care nu au fost

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Putine poze, Elena, trebuia sa mai faci!!!!

Acum incarc si eu pozele!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

POZE DIN GRADINA BOTANICA

http://good-times.webshots.com/album/565384473Xpuujs

sau pe picasa

http://picasaweb.google.com/elenuta23/GRADINABOTANICA11AUGUST2008

acuma se incarca, deja sunt cateva insa sunt 204 poze total, dar puteti incepe sa va uitati

fetelor sa puneti si voi toate pozele pt cine vrea sa si le descarce

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

POZE GRADINA BOTANICA

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

gata pe ziua de azi, ne-am mai jukat, am papat , Dragos a fost si cu tati la o plimbare iar acum e in lumea viselor.Norok cu tati k a mai iesit afara cu Dragos si am putu t descarca rapid pozele , sa pot sa le incark la cate is... dureaza mult, pe picasa imediat is gata, ami sunt de copiat 20.

fetelor vreau sa vad si pozele voastre sa mi le pot copia sau sa mi le trimiteti pe mess sa mi le copieaz, k daca nu raman fara ele.

intrati pe id meu elenuta23 care nu il aveti k sa imi trimiteti pozele, mersi mult

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

adriana draga da-mi is tau de mess sa vb

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

a fost intra-devar o zi superba..si f calduroasa dupa ziua de ieri.ne-am simtit f bine in compania voastra si ne-am mai delectat...ca fiec dintre noi cred.sunt bune si sanatoase iesirile astea zic eu..mai iesim si noi din rutina de zi cu zi.nu?

elena imi pare rau ca n-am reusit in seara asta sa-ti trimiti pozele,dar ma revansez maine,precum ti-am spus sara n-=avea chef de somn,se distra pe cinste cu vecina..fugeau una dupa alta prin toata casa si sara o tot provoca..a adormit abia la 11 si ceva..i-a prins se pare ca bine somnul din gradina botanica..

am vazut toate pozele care le-ati pus de astazi...parca usntem la marsul carucioarelor:salvati natura.

adriana cand a adormit pana la urma alexia?ca am vazut ca era gata in ultim apoza..saracuta.

va urez noapte buna si pe maine..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!!
Super a fost ieri, desi au am ajuns un pic mai tirziu. elena, intru sa vad pozele...si apoi ale adrianei. ioana le astept si pe cele de pe aparatul tau.
noi am venit pe jos aseara din gradina botanica. am facut oar o ora pina acasa si a fost super, s-a obosit bb de la atitea masini si locuri noi...a papat un bibe si dus a fost: somnic pina dimineata.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

AM VAZUT POZELE: SUPERBE!!!!!
am si salvt o gramada pe calc meu...parca vad ca in curind scot pe hirtie inca o serie. hihihi...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput