Gravidute si mamici de Cluj - 86

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, super pozele. si locul de joaca. e in polus?

Alex, ce ai patit? sper sa sinteti bine si tu si tiadris si ca doar chestii administrative au intervenit.

Lore, sa se faca bine piticotul si mami lui! poate va trece totusi pina miine si reusim sa ne vedem.

Geany, bine ai venit! Eu sper sa ajungi miine la gradina botanica, ca data trecuta nu am putut veni eu la intilnire si nu ne-am cunoscut fata in fata. si noi cred ca ajungem mai tirziu...poate totusi...

Diana, tu nu vii cu Ana?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Alex si eu vreau sa vad poze cand erai mireasa. Unde le gasesc?
Si eu as veni maine cu voi, da mi groza sa ma urc in taxi, dupa ce m-am speriat cand era sa avem accident si de atunci am oroare de taxi si pe jos e prea departe sa vin. Poate alta data cand va mai intalniti mai aproape.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA totul eeste ok cu noi ,sunt alte probleme ce trebuie rezolv ,sper totusi sa reusesc si sa pot veni la intalnire
LORE multa sanatate
KITZY pozele le gasesti la "POZE NOI"

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor

noi am fost cslstori azi, am fost la parastasul bunici mele la munta, unde a fost un frig mare, parca era iarna, dupa ce am venit catre casa ne-am orpit la tarnuta iar cand am iesit afara era o caldura fata de cum era mai sus.trece timpul

alex, pozele sunt facut la polus si sper sa veniti sa va vedem k ne este dor de voi, k apoi saptamana viitoare mergem in concediu

sanatate multa copilasilor bolnaviori si mamicilor

o sa pun poze noi facute azi, peisaje superbe

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

anca , maine nu aduci o poza cu tine sa vad cum arata??? te rog mult. mersi

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

buna seara fetelor....deci ne vedem maine in gradina?...dar unde anume? sa nu va caut prin toata gr. botanica vreo ora...
AM facut si eu comanda de poze....f. ieftin iese, sper ca sa fie si calitative. Abia astept sa le scot!

Mergi la inceput

fetelor ne vedem in fata la gradina botanica si satbilim in ce parte o luam si lasam un mesaj lapoarta de unde iei bilet unde ne gasiti, cred k e cel mai bine sau va dau nr meu de tel imi dati un bip si va sun , 0755291949

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Incercam si noi sa ajungem la intalnire asa mai tarzior ca la 2-3 papam pranzul acasuca.
Lore multa sanatate si tie si printului!
Ada calitatea pozelor e ok, nu grozave dar eu zic ca se merita avand in vedere pretul!

Pupicei,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea..adica ii noapte deja.pai ne vedem maine tu fetelor si mai vb..

sanatate multa lore si david..
geany bine ia venit si speram sa poti ajunge maine.

alex la fel si tu...sa ne povestesti cum afots la mare..

noi la cap intarcare tot asa..ziua numai suge,dra seara o asteapta cu mult drag.ziua e cam la fel..nu vrea sa doarma,doarme f tarziu..si-a dereglat programul de tot.plange...vrea jos.o i-au in brate s-o leagan sa daoarma si imi spune..ga-ta...si nu nu nu.dar numai pronunta atata titi,cum pronunta.bea laptic parca mai mult decat inainte,din sticluta zic.

am zis ca din nopatea asta incerc sa nu-i mia dau nici nopatea san.sa suga numia seara si dim..si toata sapt care urmeaza tot asa.iar in week-end o s-o las la taica-meo...altfel nu o sa scapam veci

va urez somn usor si pe maine...pupici..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

kity , http://good-times.webshots.com/photo/2029799650102049148DYtfYa, poze cu alex mireasa, II SUPERBA

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput