Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Roxana,hai cu vesti bune!!!Recuperare rapida si multa sanatate!

mihutza
.am vazut o Andra dulce foc si tare zambareata.
gecko,vazut poze straineze.Frumos bre la voi acolo.Tare va admir pt curaj.Ia incearca montajul de la semnatura.
Am vazut-o pe dragutza Bianca de pucca
ramo,mercic frumos,la fel.
clau,tare rau imi pare de obiceiul prost al Rebecai.
Luny,nasol si de voi.
kya
"Eu as vrea sa ma simt putin neglijata. Dar as, ti-ai gasit... Dupa ce am nascut am observat ca dorinta si cheful meu sunt mult diminuate. El e ever fresh!" Idem.
gudinde 

Fata mea a inceput sa se invarteasa in patutz si sa dea cate un cap in grilajsi sa bage picioarele printre zabrele si sa planga sa-i fie scoase..

http://www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui frumussik
va salut fetelor! sunt o randunica ratacita de mult de stol, desi v-am mai citit din cand in cand, dar sarcina si un baietel bolnavicios nu prea mi-au dat voie sa fiu mai activa. daca se poate sa figurez si eu la lista cu nastere prin cezariana cu robert-matei in data de 23 .03.2008
poate-mi spune cineva cum pot atasa niste poze cu bebicul meu.
va pup
bine ai venit!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Alice eu ii dau Biancai cereale de la Humana!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mstela spune:
si de la mine,blankar.
Bine ai venit,frumusik.Hai sa pove cate ceva.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
aliceionescu spune:
pucca, Giani, asta intrebam:
Stie cineva cum se prepara cerealele Humana pt. 4 luni? Ca eu am o cutie da' pe bune ca ma declar batuta-n cap definitiv, sunt cereale cu lapte inclus si, ca mod de preparare...scrie asa 135 ml apa, 4-5 linguri cereale si, peste asta e scris un "12" mare....In cutie nu-i nicio masura...Luminati-ma si pe mine, va rog!!!
Multumesc!!!!
VALENTINA C spune:
Nu stim nimic de Roxana inca? Sa speram ca e bine!!
Frumussik, bine ai revenit. Poate ne povestesti ceva de bebele tau! Ca sa ne arati poze, intri pe www.webshots.com, iti faci cont si uploadezi cate fotografii/ filmulete vrei. Apoi scrii aici link-ul..
Noi am avut o noapte k, cu treziri la 2.30 si 5, cu trezire definitiva la 7.30. Insa de 2 zile adoarme foarte greu afara, n carucior, dar nu inainte de a urla grozav...Ma gandeam la Clau, cand ne povestea ca Rebeca urla cand iese afara..Ei, s-a schimbat roata...
Si cand adoarme, doarme foarte putin. isi ridica picioarele in sus si gata, somn...
Multumesc pentru metodele de adormit...Sunteti fericite ca ai vostri adorm singuri.la noi mai e de lupta...
Urla de foameeee...papa
Valentina si Matei
pucca spune:
Alice, eu stiu ca, cerealele de la HUmana nu au lapte inclus. Eu fac mai intai laptele, cu Nan, dupa care la 100ml de lapte pun o masura de cereale ( masura de la lapte). Asa mi-a zis dr. sa fac.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
gbutucica spune:
Alice cerealele le prepar asa la 135 ml apa pun 4-5 masuri de cereale( adica 4-5 linguri) ca stiu ca nu au masura cutiile.
si vezi ca pe babypoint iti aduc cereale si lapte praf direct din germanik si sunt mai ieftine ca in farmacii( adica cam 4 euro cutia) fa socoteala cu cit ai dat tu.
te pup si sunt convinsa ca ai sa te descurci
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
elara spune:
quote:
citat din mesajul lui VioletaH
Iar aveti mancarici?
Alice, Kya, voi vreti sa dezgropati securea razboiului?
Si mie imi place sa discut. Dar acest forum are zeci de subiecte, care mai de care mai interesante, de ce sa nu mergem sa ne spunem parerile acolo? Si daca nu gasim un subiect care ne intereseaza putem deschide unul nou cu tema pe care o dorim. De ce sa dezbatem spaga (de exemplu) la topicul puiutilor de randunici si nu la "generale"?
Altfel:
1. stricam atmosfera pe crenguta (asta pot sa va spun de acum cu certitudine 100%)
2. daca vreuna dintre noi are o intrebare legata de copil care nu are nici o legatura cu subiectul disputat, nu-i mai raspunde nici mama, toata lumea va fi in focurile discutiei. asa s-a intamplat cu cateva postari nevinovate cand se discuta despre spaga.
3. nu toata lumea are timp si chef sa participe la dezbateri sau sa citeasca pagini intregi, multe mamici scriu pur la obiect (iar unele nu mai scriu nici atata, ca vedeti cate fete s-au dat la fund de tot)
Astea sunt motivele pentru care unele fete nu agreeaza discutii pe teme incendiare, nu pentru ca nu le duce capul, cum cineva malitios a insinuat.
Asadar, daca vreuna dintre noi deschide un subiect nou (despre spaga sau altceva), poate posta aici linkul sa stim toate despre el si mergem acolo si dicutam cat vreti. Mai facem si noi gimnastica mintii, ca la altceva nu vad sa foloseasca. Sa vedem cine se baga
Vio, mamic fericitde bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
quote:
citat din mesajul lui natynic
Violeta, nu este prima oara cand imi sugerezi, "discret si subtil" sa plec la alte topicuri sau sa fac alt forum sau ceva de genul asta.
Am spus ca majoritatea fetelor s-au dovedit neutre si au dezavuat disputa ceea ce inseamna ca aceasta majoritate nu are chef de dispute. Nici un cuvant de mai sus nu semnifica ceea ce afirmi tu, ca sugerez cu malitiozitate ca nu le duce capul.
Si daca in naivitatea mea prima oara am crezut ca realmente am fost gresit inteleasa, acest nou atac al tau, TOTAL nejustificat si NEFONDAT imi arata clar ca de fapt nu ma suporti pe mine, asta e problema. Si ca tii mortis sa ma trimiti la plimbare.
Reamintesc ca inceputul acelei dispute m-a gasit pe mine discutand despre bona lui Tuchi, adica SUBIECT DE MAMICI. Despre spaga nu eu am pomenit prima nici macar un cuvant. Iar dupa "stingerea" conflictului am postat numai si numai lucruri STRICT legate de clubul scutecelor; postari ratacite printre zeci de pagini despre cioco, praji, inghe si torturi...care sunt intr-adevar teme de mamici, da...
Daca nici asa nu e bine, nici astea nu vor mai fi.
Singura greseala pe care mi-o recunosc in acest moment e ca nu i-am raspuns lui Alice pe PM. Asta pt ca m-am invatat ca PM-urile mele sunt facute, nu o data, publice. Dar de aici si pana la felul in care ma trimiti la plimbare e cale lunga...
Pacat, pacat de toate lucrurile bune din acest grup!
Naty
mamicaIuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Naty, m-a intristat mult mesajul tau de mai sus. Mai stii ca ti-am spus ca ai un suflet bun a carui stralucire strabate chiar daca se arunca cu noroi spre tine? Inca mai cred in acest suflet bun.
Observ insa ca, din pacate, si tu dai "ajutor" si te manjesti cu amandoua mainile cu noroi...
Violeta, eu iti apreciez mesajul si ai propus o solutie pertinenta.

Vad ca nimeni nu ti-a raspuns (sau nu am vazut eu..) si in caz ca ti-ai pus intrebari legat de ce s-a inteles din mesajul tau, eu una nu am vazut nimic tintit spre Naty acolo.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca