Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu05 spune:
Ursulico, pai de cand zici ca ne intalnim...adica eu cu tine si cu Vali, ca stam prin zona...hai sa ne vedem maine si a ne plimbam prin zona!
Eu am pus la copt niste ardei...unul din ei a fost iute ca naiba....doua zile m-au fript mainile de la el
Sper sa se duca din iuteala la copt, ca nu m-am mai riscat sa mai desfac vreunul, asa ca i-am pus pe toti pe tabla.
Ma doare capul......
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
Valentinama bucur ca ai gasit pozitia preferata si a dormit puiul bine afara
Cand mi s-o intampla si mie asta? Poate gaseste Bubu si pentru noi vreo sugestie , la intalneala! Ma gandesc ca daca tu stai in Berceni si te plimbi cu Bubu, probabil Tineretului e cel mai potrivit parc.Si Ursuleata sta tot pe acolo dar a facut o pasiune pt IOR in ultima vreme
Asa ca vin eu la voi, ca am masina nu-i problema! Si o sa o indes si pe Ariel pe undeva daca doreste, ca sa nu pateasca la fel ca data trecuta cu taxiul si sa vina cu autobuzul
Numai ca dimineata nu ne trezim asa devreme asa ca as vrea sa fie seara, pe la sapte.Voi puteti atunci?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
N-a ca Bubu m-a si scos din schema!
Bine nu vin, na! Stau aci la mine si admir luna pe lac!
Mariaiar m-a tampit caldura
Ce bine o fi acolo la voi acum! Ca sa nu mai zic la Livy!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
Vali, ma bucur ca l-am "dovedit" pe Matei
N-a mai dormit pana acasa?
Stefan a dormit cand am urcat, de la 2 jum la 4. Acum vad ca iar se caraie si ar mai baga un somnic...il mai las putin sa se frichineasca ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
VALENTINA C spune:
Da, pe la 6 jumate- 7, pt ca noi la 8.15 avem program de masaj+ baita+ masa +somn. Dar putem sta pana la 8. Deci, alege o zi! As prefera in timpul saptamanii...
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA
bubu05 spune:

Hai, ma, Mimo...pai vino si tu, zau! eu nu prea am cum sa ajung prin parcuri fara sot, asa ca ma plimb pe langa casa...tu stai pe langa noi??
Daca va hotarati ziceti si ne vedem...dar sa nu scrieti maine in zori ca eu n-am cum sa deschid calculatorul cand beti voi cafeul ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Bai, eu fug la real si inn vizita la nasi cu randunoiul,,,bebe ramane acasa cu mama.
eu vin unde vreti cand vreti
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
bubu05 spune:
Simonico(apropo, te cheama ca pe sor-mea
), acum am vazut ca ai zis sa ne vedem in Tineretului...Vali s-a mai oferit sa ne duca si pe noi
, asa ca hai sa ne vedem...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
VALENTINA C spune:
Deci: Tineretului, in jur de ora 7: Mimo, Vali, Bubu, Ursuleata, Ariel...si ....adaugati-va si sa gasim si o zi...Luny, ce zici? Kya, Stela, Naty, Pucca, Sovi, Nicol.....????
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA
mimonix spune:
Bine, bine ...daca te rostogolesti asa vin! Treaca de la mine 
Maine seara pe la 7 e bine? la cafenea, unde sade bine unor mamici, nu? ![]()
As sa vina mai multe mamici,cine are ochi de citit si degetele de scris ....e bine maine seara, la 7?????? Helau?
Bey Lunyam citit si continuarea "vorbelor" de la semnatura ta:
Life is too precious to worry about stupid shit.Have fun.Get drunk.Fall in love.Say what you wanna say.Do what you wanna do.Regret nothing and don't let people who don't matter bring you down!

De ce n-o scrii tu pe toata ca sa citesc eu asta intruna, ca tare-mi place! 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze