Puiuti de Randunici 2008!! (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simona intr-un fel asa este!!!!
de fapt, convingerea mi-a demontat-o doctorita mea homeopata pe care azi am sunat-o ca asa am simtit eu ca trebuie sa fac si mi-a zis ca daca ar fi vorba de copilul ei ea nu l-ar face din motivele urmatoare:beneficiile sunt mai reduse decat consecintele, vaccinurile contin in general conservanti de tipul aluminiu si mercur(nu am stiut si cand am auzit mi s-a facut parul maciuca)si inca un motiv cazurile de autism si alte boli grave din cauza asta apar.Acum eu sper sa fi inteles in mare ce mi-a zis ea pe fuga la telefon si sa nu gresesc.

Mai studiez problema, ca bitu mi-a sarit in cap ca nu mai vreau sa fac vaccinul.

vorbim maine...va pup si noapte buna

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bitza, si eu am analizat indelung subiectul vaccinului rotarix. eu nu i l-am dat lui Sean din singurul motiv ca e un vaccin foarte nou. cel putin cel care se administreaza aici, Rotateq (doze orale), nu are mai mult de vreo 3 ani vechime. Este o varianta reformulata recent, pentru ca predecesorul lui a fost scos de pe piata cu mai multi ani in urma dupa o foarte scurta viata, datorita complicatiilor pe care le cauza. Astia pe aici spun ca toti copiii se infecteaza cu virusul rotarix cel putin o data pana la varsta de 5 ani. Nu stiu daca am facut bine ca nu l-am imunizat pe Sean, dar eu asa am simtit. Personal stiu mame care l-au imunizat pe al doilea copil dupa ce au avut o experienta de gastroenterita cu primul. Sunt convinsa ca vaccinarea este un lucru bun in esenta, eu in vaccin nu am avut incredere.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

zbor deasupra unui cuib de cuci...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

.....rrrrrrrrrrrrr

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

vio, ai mess? gecko tu ai?

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

ce faci buhuhu, n-ai somn?
am mai multe mess-uri: am unu mare in casa, altul si mai mare in cap la ora asta si am si ym. tu de care ma intrebai?

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ursule...treci la culcare

Mergi la inceput

'neata stol...gata cafeul monti friendly (chiar asa...cafea aveti voie?)...de ceai nu mai pun...pregatesc doar Distonocalm-ul.

si o iau cu inceputul:

Bravo Roxana pentru hernia aruncata pe geam!!!

Bravo pentru mobilizarea rapida si moralul ridicat!!!

Hai acasuca repede la printesa Amira!!!

Mergi la inceput

merci de cafea gecko:) avem voie, sa nu fie tare ca ne nevrozeaza...dar ne dai tu distonocalm:)nu vrei sa ni-l servesti in privat impreuna cu o adresa de yahoo messenger? dar in noaptea ce va veni, ca acum imi pica ochii in gura....
uffff, ce ti-e si cu spaga asta, ca nu ma lasa sa dorm! am citit juma' din subiectul lui naty,postat la generale...

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

si inca restante de ieri...

ramo_cata...am vrut sa te felicit pentru tot efortul ce l-ai depus pentru blonducul tau...mi se pare incredibil, stiind ce ghemotoc a fost, sa il vad asa pufinel acum si sa il vad cum deja mananca piureul...Bravo tie pentru rabdarea ce ai avut-o...

blankar, nu esti invizibila. Ma bucur ca ati trecut de prima vaccinare...poate face febra...poate va fi un pic marait...dar ti-au spus fetele Panadol sau Nurofen si trece...iar cu vecina...da, exista o boala pentru masurile ei de siguranta excesiva si ritualurile de a verifica usa...si din pacate...nu se vindeca.

stelutza, am vazut filmuletul...delicios...si mandra fata la rochita...si s-a uitat si Patrick...dar i-am zis sa stea bland ca si-o ia pe spinare de la Barosan

si ca mi-am amintit de brasovean...in curand o sa avem primul 10 (zece) de pe crenguta......ma gandesc ca totusi nu e asa cool pentru cei care trebuie sa il care in brate...dar multumirea este maxima...si felicitari pendru David TV star...auzi mai la el...azi are filmare...

Mergi la inceput