Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 21
Ank83 spune:
Asa e ...ma cam plimb...
.Pt mine e un chin sa nu ma simt in stare sa fac efort...
.De abea astept sa scap de burtoi sa pot sa ma dau de dura
si sa ma catar si sa ma plimb cat am chef
.
Referitor la burt , la mine s-a retras foarte repede
... si cand alaptam simteam cum se contracta uterul... Chiar daca am alaptat putin ..o luna exclusiv si mai 2 mixt ... burtica s-a retras foarte bine
.Dar cel mai bine la mine s-a retras in primle 2 saptamani
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
A ...si nu am purtat nimic gen burtiera sau altceva.Am inteles ca sunt doar de forma oricum, ca trebuie muschii tai sa lucreze pt a se retrage burta, iar cu acel corset doar o strangi.Cu cat se trage uterul mai repede cu atat mai repede scapi de burtoc
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
_irina_ spune:
Serbanica

felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos, mancacios si dragostos.
Fancy in mai putin de o luna aproape ai revenit la greutatea dinainte de nastere? Super! Eu chiar voiam sa intreb, dar mi-era un pic rusine, numai la asta cred ca nu se gandeste o proaspata mamica.
Eu mi-am luat deja un fel de burtiera, din bumbac si cu picior. Am mai purtat cand eram grasuna asa ceva si era destul de comoda.
Ank tu zici de burta? eu ce sa mai zic, am acum un pepenoi pe post de burta, ma tot uit si parca nu e a mea.
36+
- Andreea
dyanira spune:
Fancy a trecut deja aproape o luna.Ce repede mai trece timpul.Eu cred ca am ajuns ca tine, astept, astept si nu se intampla nimic, parca imi aduc aminte ca si tu ai depasit termenul nu?As vrea sa nasc odata ca apoi sa incep sa ma obisnuiesc si eu cu bb.
Serbanica inca o data felicitari si daca ai timp trimite-mi un PM in care sa imi dai toate detaliile nasterii tot ce iti trece tie prin cap si crezi ca mi-ar fi de folos.Si inca ceva cum e cu bb mic acasa?V-ati obisnuit deja?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Dya tu cum nasti?Dr Murariu e un scump s-a purtat ireprosabil venea la noi de 3-4 ori pe zi se interesea de noi si chiar ne ajuta cu sfaturi.
Cu BB e usor ca maninca si doarme ,ami are colici dar cel mai rau e ca ii am si eu si cum sunt si operata cind ma apuca crizele imi vine sa ma sui pe pereti de durere.Nu l-am obisnuit in brate si ici sa doarma cu noi in pat mai ales ca eu nici nu pot sa il ridic ca are totusi m4 kg si,asa ca in patut.Acum doarme i-am dat sa suga si daca nu dorme sta cuminte in patut.
Fancy tu la cit imp de la cezariana ai fost la veceu pt lipsa mare eu nu am fost si am o saptamina si o zi,asa ca daca poti sa imi raspunzi.
Va sarut si aveti grija de bebei!!
elatim spune:
Ceau fetelor ,va citesc dar de scris mai greu ,nu prea am timp,iesim de 2x/zi la plimbare ,iar intre mese doarme 40- 50 min ;daca doarme noaptea 8-9h ziua e activ si doreste companie.
SERBANICA , felicitari pt bebe ,sa-ti traiasca sanatos si mincacios .Ma bucur ca ai fost multumita de dr.Murariu,iar in legatura cu wc ,eu mi-am pus supozitor cu glicerina inca din spital ,am pus si acasa ocazional,pina mi-am revenit la normal,dar incerc sa maninc iaurt dimineata .
FANCY ,in legatura cu burta eu am dat jos 11 kg in prima luna ,dar mai am 4 kg de dat jos ,care sunt pe burta si fund ,astea se dau jos cel mai greu am inteles de la alte mamici.Burtiera am de la Chicco ,dar n-am purtat-o tot timpul ,ma enerva ,deci ma voi lupta cu burta si eu.Nasol ca nu incap in blugii dinainte si chiar nu vreau sa-mi cumpar marime mai mare ,cred ca o sa fac ceva abdomene ,iar acum nu mai am lapte si pot sa ma mai abtin si de la mincare ,la tine nu e cazul ,tu trebuie sa maninci bine sa ai lapte bun.
Va pup pe toate
Elatim si Victor Mihai 13.05.2008
_irina_ spune:
Of, si mie mi-e groaza de burta, dar nu o sa trebuiasca sa imi iau haine, cred ca pot purta si pantalonii pe care i-am purtat prin luna a 5-a, a 6-a.
Dya tu de unde te-ai documentat despre pro/contra cezariana?
36+
- Andreea
serbanica spune:
DYA am uitat sa iti spun cind am fost eu in spital a nascut o data cu mine o pacienta care mergea la dr Bacila dar avea termenul prin septembrie si a venit Dr Murariu la ea ,tot prin cezariana a nscut ca fetita era cu capul in sus.Dar ea nici macar nu il cunostea pe dr murariu si l-a sunat noaptea pe la 12 si el tot a venit si s-a purtat la fel cu toate.Dar a venit si dr Bacila la lucru ca a venit la ea sa o vada .Tu pina la urma cu cine nasti?
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica DYA am uitat sa iti spun cind am fost eu in spital a nascut o data cu mine o pacienta care mergea la dr Bacila dar avea termenul prin septembrie si a venit Dr Murariu la ea ,tot prin cezariana a nscut ca fetita era cu capul in sus.Dar ea nici macar nu il cunostea pe dr murariu si l-a sunat noaptea pe la 12 si el tot a venit si s-a purtat la fel cu toate.Dar a venit si dr Bacila la lucru ca a venit la ea sa o vada .Tu pina la urma cu cine nasti? |
Eu nici nu stiu.Daca nasc pana duminica nasc cu dr Murariu dar daca nasc de luni incolo cu dr Bacila ca se intoarce din concediu.L-ai vazut tu pe dr Bacila?Cand mai exact daca poti sa iti aduci aminte?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Pai cred ca luni sau marti inainte sa ies din spital.pina la urma cum ai sa nasti?Eu regret ca am nascut prin cezariana dar nu pt operatie ci pt ceea ce am patit in timpul operatiei ca am pierduit orice speranta sa mai am aun cop[il asa ca Serban o sa fie singur la parinti ceea ce eu nu am dorit.Dar speranta nu o pierd cine stie?