CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!!
Raspunsuri - Pagina 16
columbiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cge Eu am intrat special sa urez scolareilor din Ro un an nou scolar numai cu note bune si fara suparat parintii. Ramona, exercitii in genul celor scrise de tine face si Victor. De fapt mai complicate. O duminica buna, Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Cristina, ai putea sa-mi spui din ce carte face Victor exercitiile respective, pentru ca le vad foarte interesante cum le scrie Ramona, dar mi-e lene sa le traduc in franceza
http://www.floriinro.ro/
april spune:
| citat din mesajul lui cge Eu am intrat special sa urez scolareilor din Ro un an nou scolar numai cu note bune si fara suparat parintii. Ramona, exercitii in genul celor scrise de tine face si Victor. De fapt mai complicate. O duminica buna, Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
multumim

maine venim si cu primele impresii...si pozici
Ramona J spune:
Ana, hai ca poti! Eu le traduc din engleza!
Cu greu si doar cam un sfert din toate intrebarile...![]()
The best thing you can do for your children is to love your wife.
helbi spune:
Un inceput de scoala frumos si numai succese in clasa a 3-a pt toti copii, care maine reincep scoala!
Noi am fost azi la un Maislabyrint (un labirint in lanul de porumb:-))), unde copii s-au simtit excelent, iar ideea mi s-a parut super!
Saptamina asta avem testare la mathe si engleza. La dictare a luat 1.
CristinaT,dar de veste cind primesc plicul!
O saptamina super-frumoasa si multa BAFTA!
CristinaT spune:
Bafta la scoala, mititeilor! am emotii cat casa!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Ramona J spune:
Ce aiurita sint! Mercedes, am uitat sa-ti spun ca m-am uitat la poze, ai niste copii superbi! Nu ma mir ca deja dau fetele tircoale...![]()
The best thing you can do for your children is to love your wife.
april spune:
A inceput si pt noi clasa a IIIa. Desi a plouat si a fost rece caldura copiilor cand s-au revazut dupa o vacanta lunga (zic eu
) a insorit intreaga clasa.
Au primit cartile, din pacate foarte uzate. Ca materii noi am vazut educatie civica si educatie muzicala. Engleza vor avea doua ore pe saptamana iar ca optional matematica distractiva. In plus, o zi pe saptamana vor avea 5 ore.
A, si caiete de muzica si biologie.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui april A inceput si pt noi clasa a IIIa. Desi a plouat si a fost rece caldura copiilor cand s-au revazut dupa o vacanta lunga (zic eu Au primit cartile, din pacate foarte uzate. Ca materii noi am vazut educatie civica si educatie muzicala. Engleza vor avea doua ore pe saptamana iar ca optional matematica distractiva. In plus, o zi pe saptamana vor avea 5 ore. A, si caiete de muzica si biologie. |
Aceiasi poveste si la noi : manuale sub orice critica trebuie sa iau la colindat librariile pentru unele noi

Materii noi avem : franceza, educatie civica , materii vechi dar la care avem acum si caiete : educatie muzicala iar cunoasterea mediului s-a transformat in stiinta : stiintele naturii .
Optional vom avea 2 ore de engleza, deci 2 zile cu cate 5 ore.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
oanagabriela spune:
Mult success scolareilor care au inceput clasa a-III-a azi, un an bun si cu note frumoase!
Noi avem deja vechime, sintem in a treia saptamina...Am fost la sedinta cu profesoarele joia trecuta. Din 4 clase, 3 au cite 2 profesori, pentru ca lucreaza la timp partial. Profesoarele lui Antonia sint f.dragute si cred ca se va intelege f.bine cu ele.
Cred ca v-am spus ca, pe linga franceza (limba principala), engleza, matematica, face istorie, geografie, stiite naturale, sport, muzica, un fel de educatie civica.
Ca activitati extra scolare a continuat baletul si a inceput desenul si inotulul.
Acum incercam sa o lasam cit mai mult sa-si faca lectiile singura (la sfatul profesoarei), dar mai trebuie sa o impingem de la spate...Aici in teorie trebuie sa faca lectii acasa doar o jumatate de ora sau maxim o ora, deci nu te incurajeaza sa lucrezi cu copiii in plus. Noi cred ca vom mai face cite ceva in plus, mai ales la matematica, acolo mai scirtie putin...
Deja a luat note bune, este mult mai activa in clasa ca in anii trecuti, se duce chiar cu placere si asta este cel mai important.
O saptamina buna.