CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

ramona J- multumim pentru intrebari, sunt chiar bine venite.

april- am luat si eu caiet dictando normal asta urmeaza dupa caietul de tip II.

O sugestie imi dati? cum faceti cu copertile la carti, pe mine chestia asta ma tampeste sunt manuale mult mai mici decat copertile . Anul trecut am taiat si capsat dar dupa un timp e tare ne aspectuos, voi cum ati procedat? caut tot caut merg cu cate o carte si un caiet la cumparaturi sa probam copertile si n avem noroc. N am incercat sa merg in ungaria sa vad la ei poate gasesc pe acolo dar poate imi dati voi o sugestie.

Eu din clasa I le imbrac in autocolant. Iau din magazinele cu materiale de constructii rola de 1-2 metri de autocolant transparent si ii fac coperti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala_d- oau ce idee buna mi-ai dat mersi iti trimit virtual o cafea aburinda..
Apropo de autocolant chiar saptamana trecuta i-am imbracat biroul intr o culoare galben cu diverse animalute pe el.Am luat galben sa se asorteze cu camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna dimineata,
si cu intarziere urez " La multzi ani, Ana!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!

helbi, sper sa ajunga CD.... am pus plicul recomandat. dar sa stii ca nau am avut timp sa verific filmele... sper sa fie ok, daca nu sunt le mai pun inca o data.
Nici eu nu am bani stransi pentru Oana.
Ce urata faza cu invatatoarea.... eu incerc sa nu pun la suflet nimic din chestiile astea... pe aici se practica la greu, dar ma fac ca nu vad.

Ana, multa sanatate, sper ca esti foarte bine acum.

Ramona, multumesc pentru link-uri, o sa le deschidem abia dupa ce incepe scoala ca nu mai iesim afara seara, va iesi ea cu bunica ziua.
Multumesc ca ma asteptati in TX, sper sa vizitez Paris-ul si Londra mai intai. Daca toate merg in regula in 2010 vom ajunge acolo.
Brain Quest nu folosesc. Mai vrem intrabari sunt foarte interesante, chiar sunt curioasa ce va raspunde la intrebari. Daca ai timp te rog mai posteaza-ne.

Mercedes, si eu la fel, am taiat, am capsat, si in final copilul mi-a spus: "iti zic ceva dar sa nu te superi. Sa stii ca alte mame s-au descurcat tare bine."
Va tinem pumnii pentru rezultatul de luni. Sper sa fie cu noroc.

Lala_D, multumesc de idee. Ma duc sa caut sa am rola la indemana.

april, caiete dictando, de matematica , de muzica si coperta pentru el. Asta am luat eu. Voi unde aveti contul de studii?

Vom mai schimba inca 2 dintisori de sus... o sa ramana stirba de tot :))

Ma gandeam daca nu cumva v-ar place sa ne punem copilasii sa isi scrie scrisori? Ideea mi-a venit din ce povestea Ramona ca fac copii la ora de tehnologie.
Oana nu are voie la calculator decat cand este bolnava, sau cand ne vin rude in vizita, si ea se plictiseste. Nu avem nici macar o ruda cu copil... si nu se inghesuie nimini sa se joace cu ea.

Pe fata mea nu o intereseaza deloc dar deloc banii. Are o pusculita in care colectioneaza diverse lucruri minuscule si bani vechi.
Si la noi vinerea e zi de biblioteca, dar nu e nimic organizat, ci asa a stabilit ea.

E pe sfarsite vacanta :((

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

La multi ani cu sanatate ana! scuze cam tarziu dar acum mi-a picat fisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, dau de veste cind ajung. Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mercedes, multumesc ca ai impartasit din experienta voastra cu dansul.
Lui Alexandru nu i-a placut, vedem cum merge in continuare. Copiii sint intre 7-12 ani. Pe lista, ca altfel mi s-au parut apropiati ca virsta. Vedem daca vine pofta mincind.
Uite inca un set de intrebari:
1. Cite mii sint in cifra 6-5-4-1?
R 6
2. Baiatul a prins mingea. Care e subiectul?
R Baiatul
3. Organismul nostru are doar 50 de celule. Adevarat sau fals?
R Fals, sint miliarde de celule in organism.
4. Aranjeaza cifrele in ordine descrescatoare: 10, 5, 20, 15, 25
R 25, 20, 15, 10, 5
5. Cine a ajuns in America in 1492 si a crezut ca a ajuns in Orientul Indepartat?
R Cristofor Columb
6. Care sint la fel: opt si un sfert, noua fara un sfert, opt si patruzecisicinci de minute?
R Noua fara un sfert si 8:45
7. Gaseste sinonimul cuvintului scriitor: autor, arhitect, aviator
R Autor
8. Digestia se face in stomac, in inima sau in plamini?
R In stomac
9. Ce numar este cu 1000 mai mare decit 99000?
R 100000
10. Ludwig van Beethoven e un compozitor german sau un pictor olandez?
R Compozitor german

Buna ideea cu schimbul de scrisori, dar Alexandru scrie groaznic romaneste.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ieri am luat o tura noua de coperti, dar vorba voastra precis ca niciuna nu se potriveste. Cu autocolant nu-i lasa inv. Si eu tot cu capse si taieturi am facut pana acum.

CristinaT, la ING avem cont, dar numai de vreo 2 ani. Sper sa nu fie un "cos de gunoi" in care arunc banii. Om vedea.

Oare caiete cu spirala nu au voie? ca cele de 48 file cred ca n-au decat vreo 24, ori 12? asa-s de subtiri. Anul trecut zeci am folosit, asa subtiri sunt. Nu mai stiam unde sa ne uitam in urma cand cautam ceva.

I-am cam luat in mare ce ar trebui, restul dupa sedinta cu parintii.
Caiet de muzica am uitat.

Mi-am luat liber luni ca sa-mi tihneasca de prima zi de scoala, altfel eram tot cu ochii pe ceas.

Mergi la inceput

april- si eu mi am luat o zi din concediu pentru zia de luni cum era si normal avand in vedere ca mi am mai luat o zi si pentru micuta gradinareasa.

Apropo de autocolante- la sfarsitul anului la predarea cartilor le lasati pe carti asai?

ramona j- si asa sa zicem coincidenta sau nu fetita cu care a dansat cristi si cu care s-au inteles destul de bine a dat si ea testul de aptitudini la pian. Nu stiam de ce roseste al meu copil si dupa ce o saluta pe o fetita o intreaba ,, dar tu ce cauti aici?,, fetita s-a blocat dar i-a zambit dar si eu si mama fetei am ramas un pic socati la asemenea intrebare. L-am scos eu pe cristi raspunzandu-i eu la intrebare ,, exact ceea ce cauti si tu,,.
De fapt am impresia ca se plac reciproc si asta a fost o stangacia de al lui cristi , probabil nu stie sa se comporte in astfel de situatii. Avem de lucrat la acest capitol dar mi se pare fff repede.

daca vreti sai vedeti pe copilasii mei aveti aici un link
http://good-times.webshots.com/photo/2869305820092581050KBtuoa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu am intrat special sa urez scolareilor din Ro un an nou scolar numai cu note bune si fara suparat parintii.

Ramona, exercitii in genul celor scrise de tine face si Victor.
De fapt mai complicate.

O duminica buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cristina, pune intrebari mai complicate please.
Mercedes, noi problema asta cu fetele o avem inca de anul trecut. Au inceput cu telefoane, invitatii la piscina etc. Vremuri grele ne asteapta!
Nu stiu daca mai vreti intrebari, eu mai pun citeva dar ziceti daca le pun degeaba.
1. Opt prieteni impart o pizza in mod egal. Pune in fractie cit primeste fiecare prieten.
R 1/8
2. In ce tara poti vizita piramidee antice ale faraonilor?
R Egipt
3. Cite secunde sint intr-un minut jumate?
R 90
4. Cum se numeste partea de morcov care este comestibila?
R Radacina
5 Ziua de miine are 24 de ore. Asta este sigur, posibil, sau imposibil?
R Sigur
6. Care dintre formele geometrice se va rostogoli la vale: con, cub sau cilindru?
R Cilindru
7. Ce calatoreste mai repede, lumina sau sunetul?
R Lumina
8. Care este numarul cu 5 mai putin decit 7x5?
R 30
9 Mona Lisa e numele unei picturi sau al unei statui?
R Pictura de Leonardo da Vinci
10 Din 20 de jocuri, echipa noastra a cistigat 10 si a pierdut 4. Cite s-au terminat la egalitate?
R 6
Sint si multe intrebari de gramatica, le sar aproape in totalitate ca nu prea se potrivesc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput