Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 5
carpatina spune:
Ce baieti frumosi p'aici mai neicusoruleeeeeee! cate un
fiecaruia.
Cand sa ma uit si io la pozele Annisiei a aparut mira. Ce facusi soro, le privatizasi?
Papanasho, concediu placut!
Cum mai Yaia... care om incepe serviciul vinerea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bernix spune:
Rox, la cat am stat acasa si la ce dor imi e de socializare si de nebunii, nu ma sperie pe mine un filmulet de pe YouTube.![]()
Cecilia, felicitari pentru hotararea de a limita accesul lui Cristi la tzitzi. Sper sa reusesti sa te odihnesti mai bine noaptea.
Roxali, deci nu suntem singurii nebuni care borm cu bb in pat. Da' si biberonistii tot asa?!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
danuta36 spune:
Seara buna!
Pe mine ma sacaie o masea de vreo 2 zile,azi n-am mai iesit la plimbare,l-am trimis pe tati cu Miruna pe afara...
Am facut niste peste pentru maine,am mai calcat niste haine...maine lenevesc,ca-i sarbatoare...
Cecilia ce bine merge Cristi,i l-am aratat lui Miru..
papanash concediu placut!
Rodica faine pozele,cum a reusit Darius sa puna mana pe iepure? E dulce foc si-mi place ce grasunel e!
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Andries, de ce era musai decalotarea, ce s-a intamplat ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Vic era partial 'desfacut', mai exact preputul era aderent de gland doar vreo treime din suprafata. Si sub pielea aia aderenta s-a adunat branzica, care nu s-a putut evacua si pe fi-miu l-au apucat mancarimile si cred eu ca s-a scarpunat cu mainile murdare ca se plangea ca il ustura la pipi. Cand ne-am uitat, era cam inflamat capul putzulicii, rosu si destul de tumefiat, asa ca n-am avut de ales decat sa-l decalotam fortat pe toata suprafata si sa curatam branzica (sub dus, cu apa calduta) si apoi am dat cu unguent cu kanamicina. duminica iar am decalotat complet, spalat si unguent si gata. Ce-i drept mai usor decalotezi daca e deja inflamat, ca inflamatia desprinde oricum pielea de gland, dar nu trebuie sa astepti sa faca febra si puroi sub nici o forma, trebuie sa 'fii pe faza', de obicei, pe la 3 sau 4 ani baietii se decaloteaza in mod natural. Daca il fortezi mai devreme, e tot degeaba ca se poate lipi la loc, cat e mic trebuie numai capul putzulicii sa se vada, un pic acolo cat sa faca pipi ca lumea si cu jet.
Andries
bernix spune:
Tomita, of, biata de tine! Te inteleg, sa stii, ca te apuca furiile cand citesti pe aici ce fac nazdravanii de categorie grea ai fetelor.
Bine ca-i fata sanatoasa!
Am vazut si poze, e sprintara si frumusica, se ridica in picioare.
bernix spune:
Am vazut si doi baieti frumosi: Tudor de Yaia si morosanu' nazdravanu' Rodicai.
Marunzika spune:
Are cineva nr de telef a lui papanash? Va rog pm, multumim!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Yaia ii place frumosului tau balaceala
. Si pe motor, daca-l vede Puppi sigur se
!
rodica ce mare-i morosanul, ii sade bine-n costumul national
!
toma_lly ma bucur ca sunteti bine, chiar nu de mult intrebam de voi
! E o dulce printesa ta!
carpatina tinem pumnii
!
Nana si Danielle sunteti bine fetelor? Mai dati si voi cate un semn. Pupam fluturasul Andrei si printesa Ebonee!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Noapte buna!
Drum bun si distractie placuta papanasho
!
Yannisa Milena
24.08.2007
cecilia L spune:
Am ramas datoare cu pprostioarele facute de Cris azi,din motive bine intemeiate nu am mai apucat sa va scriu.In unul din dulapioaree din bucatarie avea baiatu meu acces,pe raftul de sus aveam un vas de iena oval in cutie in rest canute, bibe ,cateva borcanele goale pe care le-am pastrat in ideea ca-i mai iau papa in parc(nu acum ca e cald)castronase de ale lui,ei bine o fractiune de secunda nu am fost atenta(spalam vasele la 1m de el)a tras totul afara ,nu pot sa va spun ce m-am speriat( nu s-a spart nimic) iar el statea se uita la mine si-a dat seama ca a gresit facea din cap nu-nu si a inceput sa rada....l-am ''certat''si i-am limitat accesul la dulapior....dupa 5 min tragea de el si il certa ca nu se deschide.....Asta a fost prima , a doua a fost dupa masa de pranz, a papat baiatul meu supica de pui cu galuste a mai ramas in bol putin,l-am lasat(bolul) pe marginea mesei, i-am dat carnita(tocanita de legume cu carnita de pui)....a ras tot baiatul meu, a baut apa, iar eu ma intorc dupa sevetel si aud pocccccccccc, s-a intins din scaun la masa si a tras bolul(de sticla 

) de pe masa care bineinteles s-a facut franjuri,mancarea pe toti peretii si pe covorasul pe care tocmai il frecasem, bun el foarte nedumerit ''de zgomot probabil'' facea aaaa si intindea manuta sa il dau de jos si radea la mine de ce facuse, eu sa mor nu alta( tocmai terminasem de facut curatenie in bucatarie) bineinteles ca l-am ''taxat'' am vb putin mai apasat, suna cam a cearta .....si-a dat seama ca a gresit s-a lasat pe spate in scaun, a adormit,nu am apucat nici sa-i dau barbetica jos, nu mai spun ca supa era si pe picioare si pe bady,eeeeh l-am trezit si l-am mutat in pat unde a adormit dupa 120ml de lapte( NU A CERUT TATZI)....deci fetele nu-l mai laudati pe Cris ca acum incepe teroarea si la voi....poate aveti papanasi cuminti si va iarta.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa merge Cristi