Aspirante optimiste > 20 (335)
Raspunsuri - Pagina 4
anidaz spune:
Miha,nu te impacienta ,te rog,sa nu faci acum rau ,nu poti ajunge la eco??Ceva de sustinere iei?Doamne ajuta sa fie bine,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
mihaelacg spune:
am facut testele.
e mai pronuntata liniuta de control.nu e bine.
sunt pozitive, dar nu ca cel facut sapt trecuta in care liniuta care pozitiva testul era mai grena decat liniuta de control.
am trimis un mesaj la dr.
faza e ca nu-i in tara, si cred ca voi fi nevoita sa fac o echo diseara la un dr. in galati.
nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica
7+
mihaelacg spune:
anidaz, iau utrogestan, 4/zi
tardiferon fol si elevit
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica
7+
anidaz spune:
Fetelor mi-e si jena sa va mai impui capul cu prostiile mele ,dar trebuie sa ma descarc, ca nu am cu cine vorbi.
Eu nu mai stiu ce sa cred si acum la modul serios vorbind ,nebuna nu sunt ,am test psiho cu acte in regula.Va spun asta fiindca s-ar putea crede ca am innebunit dupa ce o sa auziti ce urmeaza.
Eu tot nu sunt convinsa ca nu e ceva bebe la purtator fiindca urmatoarele lucruri nu-mi dau pace: de la ovulatia din iulie am ramas cu sanii durerosi ,umflati,intepaturi si furnicaturi in sfarcuri;am o scurgere alb-galbuie groasa ,dar fara miros;nici vorba de albusul care trebuia sa fi fost deja aparut(mentionez ca nu ovulez dupa ticker),am senzatie de durere surda prin burtica ca si cand are trebui sa vina rusii(nici asta nu-i posibil acum),se simte ceva tare in dreapta sub buric;ciclul in sine m-a tinut 2 zile fara cheaguri ,foarte putin cantitativ ,culoare rosu deschis -roz-maro.pete de culoarea cafelei in ziua 6 si 7 .Testele de acum nu mai vor sa se pozitiveze,exista si teste fals negative?A patit-o careva cu teste negative sa fie gravi???Ce naiba sa mai cred ?
Acum stiu ca ma veti trimite la medic,dar cum sa ma duc ,ca mi-e rusine ,daca nu e bebe asta chiar ma trimite la balamuc .Ce sa fac?
Sa las rusinea la o parte si sa incerc un control indiferent de consecinte???
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Mihaela,nu stiu ce sa-ti spun ,roaga-te mult ,azi e o sarbatoare mare ,poate se indura Dumnezeu de sufletelul tau ,Doamne ce mult imi doresc sa fie bine.Ma rog si eu pentru tine ,desi sunt o pacatoasa,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Unde sunteti feteloooor?V-am facut sa fugiti toate?

N-am cu cine vorbi?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
lalala13 spune:
anidaz fa un test de sange!!!!
nebuna nu esti ca si eu am trecut prin asa ceva si nu mai stiam ce sa cred...la mine insa a fost o dereglare de la stres(am avut nunta in perioada aceea)
mihaela urgent o ecografie...
multumesc de sfatul cu sarbatoarea caci nu stiam ca e azi
anidaz spune:
Am trecut aspirantele nou-venite pe listuta.Macar sa fac si eu ceva pe-aici.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
jasmine30 spune:
Anidaz, te sfatuiesc sa mergi la o ecografie.
Sincer nu cred ca poti fi insarcinata si la atata timp testele sa iasa negative. E greu de crezut.
In cel mai rau caz eu cred ca e vorba de o derglare hormonala.
Eu de pilda am ciclul ceas la 28 de zile si am pierdut 2 sarcini pana acum. In lunile in care ar fi trebui sa nasc (dupa cele 2 sarcini) am avut dereglari de toata frumusetea (cm la 35 de zile, respectivla 20 de zile), care apoi s-au reglat de la sine.
Mergi la medic oricum, nu sta asa.