Rahova sau apropiere (46)
Raspunsuri - Pagina 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
salut fetelor,
vad ca toata lumea e molesita de la caldura
monica nu mai face nimic bun...desi la ea e frig si bine
e bine totusi ca sunt copii sanatosi
noi mai avem putin si plecam...
la birou mi-am cam terminat treaba,ma mai duc luni si marti...
miercuri ma fac si eu frumoasa si joi vine puiutzul meu....
care se lauda c a strans 100 de lei ca a facut lectii....
cica nu e bine sa motivezi copilul cu bani,da' ce sa le mai faca acum la bunici?! eu zic merci ca au resit sa-l convinga cumva si ca nu se va duce cu lectiile nefacute la scoala...acum totul e sa nu rama asa
va pup si we frumos mai departe,
mai spuneti si voi ce mai faceti....
monicuta,te-am vazut tot frumoasa esti
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
vio, mai aveti putin si plecati la distractie...super
ce jmecherutz e mihnea..face temele si castiga si banuti...bravo lui
mey eu fac tot felul de bunatati da nu vii tu sa le vezi
noi am fost in parc astazi si la cofetarie(aceea cu prodise naturale de care v-am mai zis eu) asa ca luni trebuie sa merg dublu ca sa pot da jos ce am pus azi
multumesc pentru compliment vio...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
andre_ea spune:
Am pus si eu cu intarziere poze din Bulgaria si de la ziua lui Tudor.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Vio, daca am fost molesita de caldura in wk, in dimineata asta am inghetat! Asa ca am pregatit o
fierbinte, si va astept sa o bem impreuna.
Monica, ai trimis tu frigul la noi?
Andreea, frumoase poze.
Dory, Mirela, tot in concediu?fetele, sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am revenit din concediu. A fost tare frumos dar mult prea scurt.
Drumul cu masina spre Ro si inapoi a fost cumplit. Am zis ca nu mai repet experienta. A fost foarte greu cu Maria care nu sta o secunda locului, se cocota pe cotiera lui taica-sau care conducea, punea mana pe schimbator, pe volan, etc. La venirea spre Ro, am stat in trafic in Ungaria aprox. 12 ore si vreo 9 in Ro. La intoarcere am stat mai putin si din fericire n-am mai prins blocaje decat in Ro.
Maria s-a simtit excelent acasa, statea toata ziulica afara in curte si se juca cu pisicile, cainele si verisorii ei. De mancat n-a mancat mai nimic in toata perioada asta, de dormit a dormit, dar agitat. De cand am ajuns, recupereaza la ambele capitole.
Am fost cateva zile si la mare si cateva la Brasov. Ne-am simtit excelent cu totii. O sa pun si ceva poze.
Acum ne-am intors la frig. Aici ploua si sunt 15 grade, insa eu nu m-am saturat de vara, as mai vrea macar cateva zile calde.
Mirclau, imi cer mii de scuze ca nu te-am sunat, dar mi-am dat seama ca efectiv nu apuc sa ne intalnim. Nici toate rudele nu am apucat sa le vad. In decembrie ne vom intoarce iar, ca sa facem sarbatorile acolo, si atunci sper sa am mai mult timp. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
monica-elizabet spune:
buna fetelor
lexi, bine ati revenit, ma bucur ca v-ati distrat acasa
vicky, chiar asa frig a fost? multam de cafeluta si acum as mai bea una
andrea-ea, nu am reusit inca sa vad pozele pe toate...noi tot cu muci si azi noapte si cu ceva tuse)dar ieri in parc ma uitam si toti copilasii erau muciosi si tuseau...deci si cei de-aici nu numai noi ca nu suntem obisnuiti cu clima)...of,...cand s-o schimba vremea si cum o sa fie atunci
ca nici umezala nu e buna la astm...ins farsit...atata timp cat nu are crize de astm...e ok...
azi a fost prima zi cand am mers in pas vosio si vesele spre gradinita, era super fericita ca merge acolo...ce-o fi apucat-o...oare si maine o sa fie la fel?...sa vedem...va tin la curent din nou
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Monica, la ora "criminala" la care plec eu (adik cel tarziu 5.45), da, a fost racoare bine
. Recunosc, eu sunt foarte friguroasa
. Se simte toamna in aer
.
Ma bucur ca Ruxi nu a mai facut crize de astm si ca a inceput sa-i placa la gradi.
Simona, Vladut a inceput sa mearga din nou la gradi? Ziceai ca vrei sa-l lasi sa doarma acolo, s-a obisnuit?
Vio, ai inceput AMR-ul pana la plecare?
si sa aveti o zi buna.
http://community.webshots.com/user/viki39
Alinutzaa spune:
Buna fetele,
Vio a inceput numaratoarea inversa? Spor la pregatiri si la facut bagaje. Super tare Mihnea!
Lexi sa va fie de bine vacanta.
Monica imi pare rau ca Ruxi a racit iarasi. Bine macar ca nu are si crize de astm. Si ma bucur ca a inceput sa ii placa la gradinita.
Vicky 5.45????
Andreea am fazut pozele. Foarte frumoase.
La noi nimic nou sub soare. Am acelasi copil mofturos la mancare. Daca ar fi dupa el ar manca numai fructe, branza, iaurt, cereale si altele asemenea. Legume si carnita....mai deloc. De cand am venit de la mare e asa. Si are si doua maselute care se pare ca sunt pe drum. Sper ca mofturile astea sunt din cauza maselelor, ca ma gandesc ca la mancarea de legume cu carnita trebuie sa mestece mai mult decat la fructe, iaurt, etc.
M-am apucat sa ii caut retete de mancare pe net. Poate gasesc ceva interesant. Si am gasit. Adica sunt pentru mine interesante. Sper sa i se para si lui cel putin la fel de interesante atunci cand o sa ii bag in gurita.
Am dat peste un site cu tone tone tone de retete impartite in multe categorii (o categorie bebelusi, o categorie copii si restul...adulti). Sunt in engleza dar...poate or sa va fie de ajutor vreodata. www.recipegoldmine.com
Va pup pe toate
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Andre_ea super pozele. Tudor e frumos foc iar tu arati super!
Alinutza, multumim pentru link, e foarte interesant. Eu cand nu stiu ce sa-i mai gatesc Mariei arunc un ochi pe siteul mami, mi-am salvat cateva retete in computer. Poate acum Tudor e mofturos si din cauza caldurii. A mea n-a mancat mai nimic cand am fost in tara, aproape numai lapte si fructe. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?