Copil natural si copil adoptat
Raspunsuri - Pagina 2
Luna1 spune:
Timi
La noi a fost la stadiul de vis insa acum credem ca cu putin noroc in 2 ani putem reusi. Cosmin nu stie insa dar mai vrea o fratioara (nu mereu depinde cum se poarta Lis.) iar sotul e alaturi de mine in hotararea luata, vom vedea.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
alecsandram spune:
eu sunt adoptata. si acum sunt insarcinata. insa dinainte sa raman insarcinata am convenit cu sotul ca vom adopta, si asa si vom face.mie mi s-a dat sansa de a creste intr-o familie iubitoare,sanatoasa si cred ca si alti copii au acest drept.sunt sigura ca nu imi voi iubi mai mult copii biologici decat pe cel adoptat. cum ati spus si voi ei sunt copii nostri indiferent cum vin in viata noastra. sunt un dar de la Dumnezeu fie ca cresc in pantecele noastre fie ca intra pe usa vietii noastre in bratele altcuiva.
miha74 spune:
luna1 - este si cazul meu! am o fetita de 11 ani si un baietel de 7 luni...mi-e greu sa zic care natural care adoptat, pentru ca sunt amandoi minunile mele si nu este NICI o DIFERENTA.
Ne bucuram din tot sufletul de amandoi, iar Laura il iubeste pe Matei neconditionat si evita sa spuna despre Matei ca este adoptat, este fratiorul ei si PUNCT!
mult succes si felicitari pentru decizie.
alecsandram
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
cafera spune:
Luna, tu stii ca voi, ca familie, m-ati cucerit din prima clipa. Acum pot sa spun inca o data ca ma inclin in fata voastra si va doresc ca Dumnezeu sa fie cu voi.
Luna1 spune:
Miha iti multumesc de raspuns, mi-ai intarit convingerile. Si felicitari si ai toata admiratia mea.
Caferuta . Sper si eu sa ne ajute Dumnezeu si in urmatorii doi ani sa reusim ce ne-am propus.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)