Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Miki, bine c-ai postat, ca acu m-as fi imbracat sa ma duc la posta. Adica Alina primeste 21 iulie, si inca avizat de vineri si io 17 nu ?????? |
Ce 17,fata,n-auzi ca eu astept din 10????Ei....
Miki,la noi posta lucreaza pana la ora 20 dar asta nu ma ajuta cu nimic,din moment ce n-am nici un aviz.
claujro spune:
Ce aviz? Mergeti si intrebati!
Socrul meu a fost joi si alea i-au spus ca nu a sosit nimic. Marti a fost din nou, tot fara aviz si coletul era sosit de joi dar "uitasera" fetele sa-l inregistreze... si de aceea aparea ca nu primise nimic. Sunt curioasa tare cand a fost trimis din Franta coletul din 2.07 si cat a stat el prin Romania.
Ar trebui sa fiu multumita ca a venit ca-mi cam luasem gandul de la el, a venit la peste 3 saptamani distanta fata de coletele din 1.07.
Caprioara, sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si frumoasa!
aissa spune:
Caprioara sa iti traiasca Ilincutza!
Noi am fost sa intrebam, ultima oara sambata cred si nu venise comanda din 10. Ma oftic mai mult ca intarzie pt ca am in el pantofi pt colege si deja ma tot piseaza cand vin, mai ales ca mi-au dat banii inainte si deh...li se pare probabil aiurea, ce sa zic. Oricum m-am decis sa nu mai dau comanda pt altii pe numele meu, ca intarzie/dispar coletele mele e una dar pt altul parca e mai nasol.
Aghata spune:
azi am primit aviz. Am crezut ca este comanda din 18 iulie. Wrong! Era cea din 23 iulie. Acum astept coletul din 18.
Hmmmm...
Alinache spune:
pt.april : posta lucreaza pana la 20.00 in bucuresti... si incepe la 7.30! azi e cam tarziu, dar maine de dimineata...
miki68 spune:
Pentru a vedea traseul coletului (cel putin in Ro.) intrati pe "track&trace"-ul Postei si va lamuriti. Track no. este si pe cutie (partea de sus a etichetei, care ramane) si se poate verifica. La ultimele colete m-am uitat si am vazut ca cel mai mult a stat in Fr. De la intrarea in tara si pana la mine au trecut cel mult 3 zile (4 cand ajungea in Buc.la sf.de saptamana).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
citat din mesajul lui Aghata Era cea din 23 iulie. mama Anei (1 august 2005) |
Este scrisoare voluminoasa?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
citat din mesajul lui Alinache miki, care-i www-ul postei romane? |
uite aici http://www.posta-romana.ro/