Tatuaj sprancene cu 3 sapt inainte de NUNTA?risc?

Tatuaj sprancene cu 3 sapt inainte de NUNTA?risc? | Autor: tatiana83

Link direct la acest mesaj

Sa risc sa imi tatuez sprancenele cu 3 sapt inainte de nunta??? la salon mi s-a spus ca se vindeca pana atunci...insa nu am de unde sa stiu cum reactioneaza pielea mea...si chiar ca "mor" dk in ziua aia am pleoapele umflate :(((

Aveam programarea astazi la ora 16...insa m-am razgandit dupa tot ce am citit pe net:

-pleoape umflate
-descuamarea pielii
-se fol o perioada crema speciala pe zona tatuata....oare ma pot machia ok in ziua nuntii???
-dk nu imi reuseste tatuajul, culoarea...o sa imi para rau ca am facut "interventia" inainte de nunta :((
-am citit despre un caz in care culoarea a iesit ca naiba...adik neagra...pt ca a interactionat tatuajul(acul) cu dermatograful folosit la desenarea conturului

cred ca ma las pagubasa pana dupa nunta cu toate ca eu acum as vrea sa fac tatuajul...voi ce ma sfatuiti fetelor...cele care aveti tatuate sprancenele...CE REACTII ATI AVUT DUPA...CAT TIMP...;DEPINDE DE TEN...

Poate imi recomandati vreun salon very very safe unde riscurile sa fie minime...sau zero :))

Va multumesc mult!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Mama,cata bucurie pe tine c-ai slabit!Mai bine faceam schimb:imi dadeai tu shuncile tale si eu iti dadeam sprancenele mele! Netatuate dar frumoase!
Bre...unde a ajuns si moda asta!
Iti doresc sa-ti iasa tatuajul asa cum vrei si sa nu ai probleme dupa...Succes!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

si eu zic sa lasi tatuajul pe mai tarziu. eu m-am vopsit cu o saptamana inaitne si abia am scos-o la capat cu pielea (mi s-a patat pielea pe frunte, amdat cu scrum ca cica iese si m-am iritat ingrozitor) iti dai seama ce-ti faci cu tatuajul. plus ca daca ai pe cineva priceput sa te machieze iti face sprancenele mult mai frumos.

edit: am vazut pozele tale pe un alt topic si esti foarte frumoasa! vei fi superba cu siguranta, nu-ti fa probleme!
Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput