Transport mobila - mutari/relocari

Transport mobila - mutari/relocari | Autor: mama_lui_alex

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca ati apelat vreodata la serviciile unei astfel de firme..Cautand pe net am gasit cateva firme care te pot "reloca"..dar as avea nevoie si de experienta voastra..

Ne-ar trebui cineva care sa ne ajute inclusiv la carat/demontat/ambalat..(excluzand lucrurile prea personale)..care sa ne puna la dispozitie tot ceea ce trebuie pt. ambalat (cutii, hartii, etc) +evident transportul.

Este vorba despre o relocare in acelasi oras (aprox 5 km de la o destinatie la alta).

Aveti vreo idee?..Poate si vreun pret daca ati apelat la asa ceva?

EDIT - in BUCURESTI!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna,

firma la care lucrez este in plin proces de mutare; am luat legatura cu mai multe firme de acest gen; iti pot da mai multe informatii pe PM (date de contact, preturi, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
citat din mesajul lui clyo

buna,

firma la care lucrez este in plin proces de mutare; am luat legatura cu mai multe firme de acest gen; iti pot da mai multe informatii pe PM (date de contact, preturi, etc.)

te rog foarte mult! PM-ul meu e activat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Noi am apelat la o echipa din aia de caratori de la un mare magazin de mobila, aia care livreaza mobila si au venit si cu masina de la magazin.. nu spui care sa nu le fac probleme desi e prea mare magazinul sa-i gaseasca si oricum se stie ca toti se ocupa cu asa ceva in particular.
Daca vezi pe undeva o masina de ..... poti sa le propiu afacerea, pe noi ne-a costat 8 mil, demontat mobila, transportat, urcat pe scari 3 etaje si montat la loc.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput