Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

'neatza!

Probleme cu calculatorul, probleme cu net-ul...etc, etc! Astea-s motivele pentru care am absentat de pe aici. Am citit tot si am constatat ca nu s-a impacientat nimeni de lipsa noastra asa ca m-am linistit.

Suntem bine, azi a venit pediatra si i-a facut vaccinul. Mi s-a rupt sufletul in zeci de bucati cand i-am vazut privirea socata de durere cand a infipt acul...apoi a plans infiorator si cam asta a fost. A papat bine dupa si s-a calmat.
La urmatorul vaccin cred ca ies din camera.

Post vaccin mi-a recomandat Panadol baby in seara asta, maine dimi si maine la pranz cate 2.5 ml, iar local felii de cartof din frigi.

Nicole vaccinul l-am luat de la o farmacie City Pharma din Rahova de undeva, insa era ultimul. Am sunat insa la ei atunci (luni) si-mi spusesera mai multe farmacii unde figura pe stoc. Poti incerca sa suni la infoline-ul de pe site-ul lor si sa intrebi exact. Asta in caz ca te mai intereseaza...
Am intrebat si eu pediatra cum e cu dozele anti-hepatita si mi-a spus ca la 4 luni se face Infanrix Penta.

Am cautat si noi si cred ca am gasit locatia pentru botez...vedem cand batem palma cu ei si mai multe detalii va dau atunci.

Bebe mic nu doarme si nici nu-i place sa stea pe burtica...se enerveaza ca nu poate sa se ridice (ea asta incearca de fiecare data cand e pusa pe burtica) si nu o pot lasa prea mult asa.
In alta ordine de idei face exact ce face Mircea de Reallaura...rade si vorbeste si din priviri (cand nu-i ies sunetele asa cum vrea ea).

Multumesc Lori pentru urarea de La multi ani! si ma bucur ca esti mai relaxata si plimbata...eu inca nu am reusit performanta sa ies singura cu ea in parc, insa insotita (mama, sotul) e totul ok...poate sa si planga, asta este!

Cleo, daca 'om drege maine net-ul (acum sunt pe o conexiune prin mobil) poate intru pe Mess...uoffffff! Comanda aia nu am facut-o inca! Vorbim.

si noapte linisita tuturor

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Aveti pile la Relad ? Si noi tot de la City Pharma l-am luat, dar de pe bdul Budapesta si tot pe ultimul.
Multumesc mult.

Mai am de gasit exluton, nici pe asta nu-l cunosc.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara!!!azi am fost total absenta!!!m-am vopsit apoi au venit ai mei si am plecat la bunicii mei apoi la plimbare si nu de mult am ajuns acasa, la care am primit niste musafiri la care mergem la nunta pe 23!!!cu ce ma imbracccc ca-s cat china!!!oi fugi sa vad daca au numere gen enspe mii de xxxxxxlllll!!!!!va pun si niste pozici noi!!!cu rochita destinata copiilor intre 12 si 1`8 luni si noi avem abia 2 lunisoare!!!, si cu blondu meu argintiu!!!sper sa va placa!!! noutati

pupicei !!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Am pus si noi poze de la 2 luni aici.

Fetele in Tm sunt magazine care vand vopsele profesionale...daca nu aveti de unde lua va cumpar eu cand merg acasa.

Daria Ioana si eu as fi vrut sa invat limbi straine...ma apsioneaza spaniola...mai nou si portugheza. Cat despre iesiri...mama ce as mai iesi si eu...dar mi s-ar parea aiurea sa ies fara sot si kinderi.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mihaser, pupici pt Eli!
Si eu invat acum portugeza brazilian... asa l-am cunoscut pe el meu sot
Beijos

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Leeloo, Ylari, asteptam pozele...totusi. Cit despre blonda Ylari, ii sta foarte bine...merci pt informatii legate de culoare. Tu esti bruneta la baza? Londa astaprofesional se gaseste si pe piata?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Londa professional nu se gaseste pe piata, dar poti solicita la un salon. Eu sunt prietena/vecina cu una care are salon langa ai mei si am sa cersesc la aia, sper sa imi dea, sa nu faca talente. Daca imi da, vrei sa iau si ptr tine un tub?
Eu am parul negru negru (naturalul) dar cat am stat nevopsita in sarcina am facut un soc, sunt aproape grizonataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Poze ma cam chinui ca al meu are Vista pe laptop si imi prind urekile.

Va anunt cand reusesc. pup

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Ylari abia acum am citit mesajul tau ca n-am mai reusit s aintru cu zugraveala asta...Esti o scumpa si multumesc mult de intentie, dar dc ar fi sa ma fac de 2 ori, la parul meu mi-ar trebui cite 3 tuburi, deci in total 6. E prea mult si nu vreau sa te obligi mai mult decit tb la fata respectiva. Gasesc eu alta cale, cred ca merg la coafor si gata...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput