Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cadina Sunt fericita! Azi puiul meu a ras in hohote. Il plimbam avion prin fata maica-mii si ea se juca in fata lui cu el, ii batea din palme si ii spunea fel si fel de dragalasenii iar el radea in hohote de fiecare data cand il apropiam de maica-mea. L-am simti intre palme cum isi tremura corpusorul de ras, i-am vazut zambetelul pana la urechi si mi s-a parut fantastic. Merita fiecare minutel petrecut cu el, fiecare noapte nedormita. |
Foarte frumos spus!...Si io mr de dragul lor...manca-i-ar mama de pui frumosi!
Miss ma bucur enorm ca ai iesit din casa! Bravo!

Ai vazut Daviducu e interesat de gimnastica Laura nu mai fi asa stresata si incearca sa-l faci pe Mirciulic sa fie mai independent...Eu asa am facut cu Cristian si nu am treaba...Azi l-a luat vecina mea, care e si ruda cu noi, si i-a dat sa pape clatita...La sfarsit s-a sters baiatul cu servetelul! A fost foarte sociabil.
Simo eu am tras-o rau cu vomele...norocul meu ca am avut un pediatru cu multa experienta si si-a dat seama despre ce e vorba...Eu i-as fi facut ceva investigatii ptr ca ma speriasem...spalam zilnic..eram plini de vome...Eli e super...nu da afara aproape deloc.
ylari multumim ptr pontul cu decolorarea...o sa-i spun si verisoarei mele ca si-a distrus parul cu decolorarea. Magazinul ala de unde ti-ai luat rochitele l-am vazut si eu la Viena. Sa le porti sanatoasa!
Fetele apropos de intoarceri...cred ca Tudor de Dordia a fost primul bebe care s-a intors...
Va pupam!
DanaH spune:
| citat din mesajul lui simonacip DanaH, eu zic ca Teodora maninca foarte bine, mie 120 la biberon mi se pare super, tb sa ai in vedere ca laptele de biberon e mult mai consistent..Pai Matei tot asa termina repede de supt la san, mie mi se pare uneori ca nu a papat cine stie ce, dar se vede treaba ca se satura. Iar la biberon...daca bea 60 in unele seri cind e mai infometat el... |
simona, laptele din biberon este tot de la tzitzi. imi iau pompa cu mine la serviciu si ma mulg acolo. avem o camera speciala pt asta. stiu ca laptele praf este mai consistent, tocami de aceea ma gandeam ca daca nu ia cum trebuie in greutate, atunci ii bag lapte praf. dar astept inca doua saptamani, poate se mai imprieteneste cu biberonul si mananca mai bine.
Daria_Ioana spune:
buna seara.
eu ziua nu prea am timp de obicei sa intru ca apare mereu cate ceva de facut...si nu ma refer la calcat...gatit sau intins rufe,ca recunosc ca eu nu ma ocup deloc de asa ceva si nici n-as avea cum.
La gospodarie ma ajuta cineva...cat poate si ea...cat nu asta e ca nu avem timp sa facem casa luna .
EU sunt tot timpul intre Darius si Casandra...si in timpul un pic liber prefer sa ma relxez un pic pe net decat sa o fac pe gospodina care freaca podele.
Ce sa mai zic ca daca nu trag de mine raman si nespalata.
De pensat nu m-am pensat de 3 luni...noroc ca nu le am dese...
Si ce sa zic....am asa un chef cateodata sa mai ies si eu cu "fetele" cum ieseam cu prietenele mele din liceu si facultate.
Sa mai ies la o plaja....sa ma bronzez...sa ies si intr-un club...sa dansez....sa ies si eu la o terasa...sa mai vad si eu alte locuri decat Constanta asta...si sa nu mai zic...simt si eu chef sa fiu cu sotul sa facem nebunii...sa simt si eu ca traiesc din plin.
Ca uite cum trece timpul...Cand ma gandesc ca fii-mea mai are un pic si face 2 ani ...si asta mic maine poimanie...face si el un an...si eu maine poimaine....nu stiu pe unde a trecut tineretea mea.
eee cred ca am eu un bad day....in fine....sper sa imi revin si sa merg inainte.
As fi vrut si eu sa mai fac un curs ceva...sa mai invat ceva...sa mai am niste activitati...
Daca nu eram cu stand-by-ul asta ca o sa plec la sot...cred ca in toamna acuma ma apucam si eu sa fac facultatea de limbi straine ...care tare mi-ar placea...de literatura ceva...dar asa...ba plec ...ba nu plec...nici nu stiu ce sa fac..ca nu am de gand sa ma apuc degeaba de ea.
Daca ar fi sa raman singura cuc cu ei doi si tot n-as sta sa gatesc zilnic...chiar ma gandeam ca daca nu m-ar mai ajuta nimeni mai bine sun si fac comanda la mancare, sau cumpar mancare gata gatita , caci nu as avea timp cu doi copii asa mici-si as gati numai cand am eu timp si sunt pe chef.
Ajunge ca fac singura piata-de vreo 3 ori pe saptamana si care ma termina efectiv.
Traficul din Constanta a luat-o razna vara asta...imi ia numai 3 ore sa ma duc si si sa vin acasa de la Supermaket.
Azi Darius a fost asa agitat-si eu care am invatat de la voi de pusee de crestere - mi-am zis sigur ca el trece prin puseul de 3 luni -daca o exista asa ceva.
Cred ca exista unul la fiecare luna.Habar nu am.Stiu doar ca azi s-a foit si sucit si nu am reusit decat sa stau cu el la san si in brate.
Nu am putut nici sa o plimb pe Casandra asa cum o fac eu zilnic.
Sunt cam obosita si mai rau e ca nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul asta ca deja bebe mai are un pic si face 3 luni si eu tot zic ca sunt in luna mai si e primavara.
Nicole1980 spune:
Doloress – felicitari pt noua locuinta cu 5 camere. O sa aveti sufficient spatiu pt voi si musafiri
Miss – si la mine soacra la orice telefon nu uita sa ne aminteasca “sa va ganditi si la noi, sa nu ne uitati” etc. Ma ucid aceste cuvinte.
Tare mi-e mila de tine ca esti asa obosita. Poate dup ace trec aceste 6 sapt David se va odihni mai bine.
Si noi dorim sa incepem vizitele prin lumea larga chiar si cu bebe. De anul viitor am zis ,k daca ne permitem vom merge cu bb 7 zile undeva unde sa ne odihnim, apoi il lasam la mama si plecam si noi doi prin Europa, cate o tar ape an macar. Siu eu imi doresc reluata viata de cuplu mai tarziu.
Ma bucur pt tine k ai inceput gimnastica, dar nu iti cauzeaza la lactatie. Mie mi-a zis doctora k sa nu fac exercitii dificile si multe k raman fara lapte, oare asa o fi ?
Simoncip - va chinuiti voi o saptamana, dar cine are apoi apartamentul curat si zugravit ? Ce mult ne iubesti, auzi, sa te lupti pana si cu salteaua, tare dragutza esti
Aelita – cu nasa nu ma pot intelege, ca suntem firi foarte diferite si avem gusturi total opuse. Ea este nasa impusa de soacra si sot, eu nu o doream, asa k trebuie sa accept acum. Cred ca o sa imi fie rusine cum o sa vina si ea imbracata, dar cu ce il imbraca pe bebe. E foarte nasol. Eu cred ca nu iti trebuie foarte multi bani ca sa ai gusturi. Poti gasi si haine foarte ieftine si simpatico, dar ea nuuu… Mai mult rau imi fac…Multumesc de sfaturi.
Laura – cam tarziu, dar ai sa vezi cand te intorci – distractie placuta la munte. Bran Moeciu este o zona care ne place foarte mult, in ultimul timp numai acolo am fost – la Cheile Gradistei si mai departe putin la o pensiune care are o terasa superba in spate, pe unde trece raul, leagane de lemn …super faina. Poate in septembrie aterizam si noi pe acolo. Deci si la excursii avem aceleasi gusturi, tare mult ma bucur.
Noi am primit vizite in prima saptamana, foarte nasol a fost, dar acum am uitat. Iar cu prietenii ne mai intalnim la terasa, nu au mai venit acasa….ce bineee…ca este asa cald. Dar din toamna ii asteptam din nou pe la noi.
Mihaser – i-am luat si noi de la reducere de la alabala, insa pe camasuta descrisa am dat vreo 70 ron, cam scumpa pt un bebe, insa tati a marcat. Ai mers la 6 luni ? Oaa inseamna ca sunt toate sansele k Eliana sa te mosteneasca.
Cadina – este un dulce Cosminel al tau. Al meu rade involuntary, a ras si el o data cu gura pana la urechi, dar parca nu erau hohote.
Dana H – ai dreptate cand intru intr-un magazine de copii, un raft este cu hainutze pt baietei si 10 rafturi pt fetite. Ma bucur pt relatia pe care o ai cu nasa ta.
Leeloo – join the club. Mamici de mai iunie in rochii Debenhams – ar trebui sa ne faca astia niste poze si sa le puna k reclama. Si eu mi-am luat tot de acolo, o vezi in albumele mele. Tu ce model ai ales ? Asteptam poze.
Blondina Ylari – hai pune o poza, please… ne-ai facut curioase si blonda ….si dichisita cu rochite…hmmm sunt invidioasa
Socrate – la multi ani fericiti si sanatosi. 

Fetelor ma bucur ca va place lumanarea. Am fost astazi cu o prietena sa o comandam la piata de flori. Ma costa 350 ron. Mie mi s-a parut un pic cam scumpa, dar asta este....
Noi azi noapte am dormit de la 12 la 6 dimineata, apoi ne-am plimbat toata ziua. Azi am fost la primarie la bragadiru sa ridicam niste acte si m-a facut de ras bebe. A plans cu gura pana la urechi, uitasem suzeta in masina. Iar la ghiseu un nene nesimtit a stat fara sa preia nici un client ½ ora chiar daca era program cu publicul. Un system tampit aici la noi…stai la ghiseu si omul din interior sta cu spatele si nu vrea sa raspunda. Pana la urma s-a uitat si la noi, dar bebe era asa de agitat k nu mai auzeam nimic din ce-mi zicea. Offf nu stiu cum pot fi unii oameni asa.
Merge faza cu intorsul pe burtica la 3-4 ore de la adormit pe spate…asa reusim sa dormim toata noaptea.
Maine sunt in service cu bebe la 8 dimineata sa facem revizia la masina apoi mergem la mine la serviciu. Imi este asa mila de el k trebuie sa-l iau peste tot cu mine, dar nu am cu cine sa il las.
Hai k am scris o gramada… v-am plictisit, nu ?
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
inais spune:
'neatza!
Probleme cu calculatorul, probleme cu net-ul...etc, etc! Astea-s motivele pentru care am absentat de pe aici. Am citit tot si am constatat ca nu s-a impacientat nimeni de lipsa noastra asa ca m-am linistit. ![]()
Suntem bine, azi a venit pediatra si i-a facut vaccinul. Mi s-a rupt sufletul in zeci de bucati cand i-am vazut privirea socata de durere cand a infipt acul...apoi a plans infiorator si cam asta a fost. A papat bine dupa si s-a calmat.
La urmatorul vaccin cred ca ies din camera. 
Post vaccin mi-a recomandat Panadol baby in seara asta, maine dimi si maine la pranz cate 2.5 ml, iar local felii de cartof din frigi.
Nicole vaccinul l-am luat de la o farmacie City Pharma din Rahova de undeva, insa era ultimul. Am sunat insa la ei atunci (luni) si-mi spusesera mai multe farmacii unde figura pe stoc. Poti incerca sa suni la infoline-ul de pe site-ul lor si sa intrebi exact. Asta in caz ca te mai intereseaza...
Am intrebat si eu pediatra cum e cu dozele anti-hepatita si mi-a spus ca la 4 luni se face Infanrix Penta.
Am cautat si noi si cred ca am gasit locatia pentru botez...vedem cand batem palma cu ei si mai multe detalii va dau atunci.
Bebe mic nu doarme si nici nu-i place sa stea pe burtica...se enerveaza ca nu poate sa se ridice (ea asta incearca de fiecare data cand e pusa pe burtica) si nu o pot lasa prea mult asa.
In alta ordine de idei face exact ce face Mircea de Reallaura...rade si vorbeste si din priviri (cand nu-i ies sunetele asa cum vrea ea).
Multumesc Lori pentru urarea de La multi ani! si ma bucur ca esti mai relaxata si plimbata...eu inca nu am reusit performanta sa ies singura cu ea in parc, insa insotita (mama, sotul) e totul ok...poate sa si planga, asta este!
Cleo, daca 'om drege maine net-ul (acum sunt pe o conexiune prin mobil) poate intru pe Mess...uoffffff! Comanda aia nu am facut-o inca! Vorbim.
si noapte linisita tuturor
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
socrate spune:
Multumim pentru felicitari fetelor. Am comandat papa de la Trattoria Venetia, intr-adevar foarte bun totul.
Am zis si noi ca sarbatorim in liniste dar bb si-a facut numarul seara asa ca am amanat un pic cina. Acum am insomnie
adica nu am putut adormi dupa alaptatul de la 4. Dupa ce ca dormim putin mai am si chestia asta sa nu pot dormi.
Rellaura si al meu mananca asa aiurea mai mereu. Cateodata maraie numai de sete, ia 2 guri si gata.
Pe burtica stam si ne jucam, ne-am intors din nou pe spate. Eu l-am lasat pe burta si l-am gasit pe spate. O achizitie buna centrul de joaca sta si vbeste cu jucariile muuult si bine. Apuc si eu sa fac una alta.
Azi plecam la mare pana duminica. Sa vedem cum se comporta pe drum lung. Nu am depasit pana acum o ora in masina. Sa vedem acum ce va fi. In cel mai rau caz eu bag un alaptat in spate si gata. Om vedea.
Ne auzim duminica ca nu cred ca mai intru, tb sa fac bagajele si asta dureaza.
Sebastian
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui socrate Multumim pentru felicitari fetelor. Am comandat papa de la Trattoria Venetia, intr-adevar foarte bun totul. Am zis si noi ca sarbatorim in liniste dar bb si-a facut numarul seara asa ca am amanat un pic cina. Acum am insomnie adica nu am putut adormi dupa alaptatul de la 4. Dupa ce ca dormim putin mai am si chestia asta sa nu pot dormi. Rellaura si al meu mananca asa aiurea mai mereu. Cateodata maraie numai de sete, ia 2 guri si gata. Pe burtica stam si ne jucam, ne-am intors din nou pe spate. Eu l-am lasat pe burta si l-am gasit pe spate. O achizitie buna centrul de joaca sta si vbeste cu jucariile muuult si bine. Apuc si eu sa fac una alta. Azi plecam la mare pana duminica. Sa vedem cum se comporta pe drum lung. Nu am depasit pana acum o ora in masina. Sa vedem acum ce va fi. In cel mai rau caz eu bag un alaptat in spate si gata. Om vedea. Ne auzim duminica ca nu cred ca mai intru, tb sa fac bagajele si asta dureaza. mami de Edvin Sebastian Sebastian |
imi pare bine ca ti-a placut!!! unii sunt mai pretentiosi, si le-am recomandat si nu au fo f. incantati. Noi mancam de vreo 3 ani acolo, la inceput pe terasa la ei, ne stie si patronu etc
Drum bun la mare!! sa fiti cuminti si sa papati tot!!!
si ca sunt matinala, pun de

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Sis, drum bun si sa ne revedem cu bine. Pupici la Mirci sa fie cuminte si sa doarma biiiiineee!!!!!!
Cadinutza, sunteti tare scumpi, Cosminel e dulce de tot, si mie tot cea in care il mingii tu si zimbeste imi place...Iar tu arati tare bine, ti-ai revenit frumos!Si Mateiut ride in hotote, de fapt el e asa scump comparativ cu david la virsta asta...<Mateiut se trezeste numai rizind, cind se intinde la fel e cu gura pina la urechi...foarte rar plinge, e minunat.
DanaH, ti-am inteles temerile acuma, dar tot cred ca 120 e suficient. Nu m-am muls niciodata. ca nu stiu sa folosesc pompa aia manuala de la Avent, dar nu cred ca am eu cine stie cit lapte..si uite bble meu cit de grasun e!Daca nu-i ajungea laptikul plingea ea..
Vianne, super plimbarica de dimineata dintre Richard si Madona
Cami, pozici ceva de la botez? Ce mai faceti voi?
Leeloo, Ylari, asteptam pozele...totusi. Cit despre blonda Ylari, ii sta foarte bine...merci pt informatii legate de culoare. Tu esti bruneta la baza? Londa astaprofesional se gaseste si pe piata?
Miss, ce tinjesc si eu dupa o gimnastica...
Nicole cam scumputa luminarea intr-adevar, dublu fata de cit sunt la mine in zona, aici cea mai scumpa e cam 2 mil.
Mihaser, da, nici eu nu m-am ingrijorat cu David pt ca lua bine in greutate...desi regurgita mult..
Inais, sper sa rezolvati mai repede cu netul sa ne vizitati mai des, macar ca inainte un mesaj la 12.00 noaptea..
Socrate, drum bun si bb cumintel!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Neata fetele!
Mama ce zi 08.08.08!
Nicole e 350 de ron doar aranjamentul sau lumanarea si aranjamentul? Daca sunt ambele nu mi se pare mult!
Legat de functionarii publici in Tm nu sunt asa nesimtiti...mai ales daca esti cu bebe sau gravi...Oameni te imping in fata, nu stai la cozi.
Sunt si la noi idioti...eu duc un razboi personal cu personalul de la UPC...parca au angajat pe criteriul care lady e mai ciufuta...scuzati expresia, insa nu le suport.
Noi am fi vrut sa venim mai aproape...sotul a si dat un interviu ptr job in Bucuresti, insa nu ne incumetam...o sa pierdem jumate din viata in trafic, pe la ghisee, enervandu-ne pe toti idiotii...sincer!
Va pup!
YLARI spune:
| citat din mesajul lui simonacip Leeloo, Ylari, asteptam pozele...totusi. Cit despre blonda Ylari, ii sta foarte bine...merci pt informatii legate de culoare. Tu esti bruneta la baza? Londa astaprofesional se gaseste si pe piata? Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Londa professional nu se gaseste pe piata, dar poti solicita la un salon. Eu sunt prietena/vecina cu una care are salon langa ai mei si am sa cersesc la aia, sper sa imi dea, sa nu faca talente. Daca imi da, vrei sa iau si ptr tine un tub?
Eu am parul negru negru (naturalul) dar cat am stat nevopsita in sarcina am facut un soc, sunt aproape grizonataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Poze ma cam chinui ca al meu are Vista pe laptop si imi prind urekile.
Va anunt cand reusesc. pup
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png