Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

Nicole: bebei nu-s asa de senzitivi ca noi. ce ar face daca ii gidila un fir de par si nu se pot scaprina sau o cuta de la cearsaf ii deranjeaza sau pampersul e prea strimt? or sa fie mai sensibili si vor amorti dar mai tirziu!

Ai dreptate Cenia. Uite la asta nu m-am gandit....
Oricum la mine functioneaza metoda, trag de timp, il intorc de pe o parte pe alta, apoi pe burtica si uite asa doarme si el 5-6 ore. Nu cred ca ii fac rau...

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu sunt in cautare de lumanare pt botez. Sunt fericita ca nasa, care este din provincie, m-a rugat pe mine sa imi comand lumanarea, sa nu vina cu ea atatia km. Am pus aici niste poze cu ceva selectii care mi-au placut. Eu am ales-o pe asta . Mi-a placut tare mult.
Poate va intereseaza pt mirese, nasici si mamici

Sa am cel putin lumanarea cum mi-o doresc eu, ca hainutele cu siguranta nu-mi vor place. Are nasa niste gusturi...iahh!!!
Din cate am auzit i-a luat un costumas cu vesta satinata si papion...nu imi place. Mie imi plac lucrurile mai trandy. Am sa-l las asa pana la resturant, apoi baiatul va face, din greseala, pipi pe costumas si va trebui sa-l schimb. I-am luat niste adidasi mici de la Zara, iar de la Alabala i-am gasit o camasa galbena, ale carei maneci se pot strange si se poate transforma in maneca scurta si niste pantaloni dungati, stil bluejeans.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VIANNE-Stefanuta e o scumpete !!!! sunteti toti niste frumosi !!

REALLAURA-ce rochie frumoasa!! si sandalele comode !

MISS-daca ai ti-ai luat pantofi,inseamna ca iti revii !!!!!! hehe ai mers cu DAVIDUCU sa te incalti
asa imi fac si eu unghiile cand sunt pe forum..si diverse
eu am pierdut ceva pe drum si nu am stiut exact cine e Mutti,dar daca e fosta ..atunci nu se poate relatia asta,pt ca fara sa vrei ve duce in trecut,nu iti face bine relatia cu ea de nici un fel,si mai ales de ajutor. daca ai ajuns aici nu are sens sa te chinui !!!!
cauta pe altcineva .
sau,daca nu ai alt ajutor si esti nevoita sa o accepti,nu te mai gandi nici ce sice ea,nici ce vrea,nici ce gandeste,nici ce-o zice,nici indirectele ei,ii accepti ajutorul si nu o asculti nici cand face pe martira nici cand are pretentii...
si daca a privit ea pe sub ochi,ce ? sa fie sanatoasa si sa gandeasca ce o vrea ! tu iti vezi de drum !
si intr-un caz si in altul,scapi de chinul asta si de nervi,ca nu iti face bine deloc.

uite ce bine iti spune CENIA.:

Citat:
daca poti tine relatia calma cu Mutti desi te enerveaza. cind o refuzi, ii zici ca la copii(ii desenezi un viitor stralucit) : "acuma nu, dar data viitoare ti-l dau, ai sa vezi!" si apoi ii pui capac: "o sa te saturi de el! " si ca sa ii ichizi gura:"asa-i ca nu te-ai suparat?" ce poti raspunde la intrebarea asta????

Miss,ma tem ca si noi vom fi asa la batranete si vom plange dupa copiii nostri...Ar fi bine sa ii lasam sa zboare,sa nu ne mai pese daca nu dau pe la noi cu anii,dar nu va fi asa,ma uit in jur si imi dau seama ca nu e asa simplu cand iubesti pe cineva si iti e dor si vrei sa il vezimai des...Ar fi bine daca am putea fi fericiti si departe de persoanele pe care le iubim,dar din pacate cred ca devenim dependenti de persoanele iubite si cum iubirea e ca drogul...vom dori mereu sa fie langa noi.
eu una as vrea sa am nepoti in jur,eu sa fiu un pic dilie la batranete ,cu o palarie roz bombon si ruj intins pebov,si sa dau in carti si sa bem cafele ,sa-mi povesteasca de gagici...hehe
dAAAAAAAR sunt de acord sa nu se mai planga atata si sa reproseze copiilor...fiecare ii are cum ii are...asta e viata..

mai,ce e cu recomandarea asta de a pune sterilet?? asta e alegerere personala ! mie nu mi-a spus nimeni nimic.
in plus,poate sunt fete care vor sa ramana iar insarcinate,nu ?
si sunt femei care nu pun sterilet niciodata ,ca doar nu e singura metoda anticonceptiva!!

NICOLE-dar de ce nu te intelegi cu nasa sa luati ce iti place ? adica ori vorbiti dinainte,ori daca tineti la traditie ,mergi asa pana la capat. decat sa se supere apoi,mai bine vorbiti din timp,ii spui cum iti place sa il imbraci,sau ii arati exact ce vrei.cum ai facut cu lumanarea,spre exemplu. ca sa nu ajungeti sa se supere ca l-ai schimbat si sa se simta prost ca nu ti-a placut..
eu la botezul Sofiei i-am cumparat eu rochia si restul,am vrut sa cumpar eu tov,lumanarea au luat-o nasii pt ca au primit-o din Romania de la parinti.Nu pt ca nu mi-ar fi placut ce iau ei,pv ca ei au gusturi ca ale mele si ar fi ales ceva frumos ,dar nu am vrut sa cheltuiasca ,am vrut sao imbrac eu ,eu nu tin deloc la traditii.nasii ne sunt prieteni si ne-am inteles super in tot. au platit ei la preot,ca nu am putut sa ii dau la o parte si de acolo si nasha a vrut sa mai ia o rochie si i-am spus ca nu are sens ca ce facem cu 2 rochii de botez? ca ii ia ea alta data alvceva,ca ii e nasa pe toata viata de acum
de ce sa fie cu suparare ??? eu cred ca in primul rand parintii fac ce vor la botez,discutand in prealabil cu nasii daca li se pare bine...

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele,
Postez si eu acum, ca am o gramada de treaba azi. trebuie sa calc - un munte, sa fac bagajele pentru maine, sa -mi fac si eu manichiura cat de cat, sa ma spal pe cap...
Zic eu asa, dar sigur mai intru ca nu pot sa ma abtin

Vianne, Ieri cand ma duc sa iau pepene – nenea ma vede cum intru pe usa pietei si scoate unul mare frumos – si tare dulce, iti spun eu – de sub taraba. Pe taraba nu mai avea deloc si imi oprise ca sa nu vin degeaba si sa plec cu buza umflata. Se vinde repede marfa lui ca e buna.
Doloress sanatate multa pt bb Patrick, eu sunt terorizata de raceli… tare interesanta faza cu saculetul pt putzica…cum o fi asta!
Nicole, eu l-am luat definitive pe Mircea cu mine in pat. Astfel il intorc spre mine (mai mult partea din cand in cand) de cate ori il alaptez cand se scoala. Dar nu-l mail as in patutul lui ca e sub fereastra si las fereastra deschisa toata noaptea. Poate doar la toamana sa-l mai pun in patutul lui ca la iarna o sa fie sub geam…
Exact lumanarea pe care ai ales-o tu am ales-o si eu din selectia ta, inainte sa apuc sa vad ce ai ales tu…am vazut eu din hainute ca avem cam aceleasi gusturi...
Cenia distractie frumoasa la munte, sper sa –si consume energia pe afara Daviducu si sa aveti zile linistite.
Multumim de linkul cu diversificarea. Formula inseamna si alimentatie mixta si exculsiv formula, nu?
Miss, Doloress aveti dreptate ca fericirea nut r sa ne-o legam de copii. Ah, e clar ca ei o san e umple de fericire cand auzim de ei, cand ii vedem, ca o san e faca placere sa-I vedem cat mai des, sa-I ajutam cu nepoteii etc, dar ca trebuie lasati liberi.
Doloress pt mami tau ca mi-e drag de ea…si mama mea s-a chinuit mult, munceste de la 14 ani, apoi a facut 5 copii, aici nu prea incape loc de distractie si relaxare…ah, ea nu e ca mama ta, dimpotriva, ar vrea sa plece la manastire si nu poate sa lase copii pentru ca sunt prea mici (fratele meu are 11, am o sora de 14, una de 19) !!
Asa ca, spre fericirea noastra este inca cu noi!!!
Sis, calmeaza-te ca rochii se gasesc!
ce misto ca te-ai intalnit cu Ylari
Cadinutza sper sa o inveti si tu pe mami tau ce fel de ajutor ai nevoie de la ea, ca sa va fie mai usor la toti!
Mihaser si mie imi place almodovar, i-am vazut aproape taote filmele! Si eu i-as ierta orice mamei mele, ca le are si ea pe ale ei, dar stiu ca nu ar sari calul pana peste pragul unde poate fi iertat gestul. WoW, ai mers la 6 luni si Eli da aceleasi semne!!!
Aelita

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata si de la noi!

O sa postez mai des ca nu mai am timp ptr conspecte...

Gabitza am vazut pozele din august cu voinicul tau! Ce dragut e in body-ul ala cu Pooh!

Doloress lasa ca o sa inteleaga si mama ta pana la urma ca asa e mai bine...Si mie imi reprosa mama ca am mers la Timisoara, insa acum...cand se cearta mereu cu bunica spune...bine ca esti departe ca sa traiesti linistita ca te-ar fi bulversat si pe tine!
Pai de ce nu te faci soferita? Ca eu sunt doar cu numele...pot da sfaturi!

Simo si Eli e maestra la intoarceri...ia uite cum doarme! Daca o intorc pe spate in secunda 2 e la loc pe burtica...ii place ei asa ca trage parturi in voie! Noi raportam...adio colici!

Laura erai foarte frumoasa cu rochita! Ma si gandeam ce gemene fotomodele avem! Pai cum sa te superi pe mami tau cand v-a facut 2 frumoase!

Nicole e super faina lumanarea! Si mie imi plac hainutele de la alabala,insa sunt exorbitante la pret...parca sunt de designer...acum am vazut ca au reduceri si te mai poti apropia...

Vianne pai daca sotul Richard...tu ai strungareata Madonnei!

Fetele pup gasca si o sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineatza.

Iar am putin timp de forum pt ca trebuie sa fac curatenie ca s-a anuntat o prietena ca vine in vizita si trebuie sa profit la maxim de timpul in care doarme Julia.
Am vazut ca discutati de botez, vreau doar sa va intreb pe cele care stiti cum e botezul catolic: ce trebuie sa aiba nasii, parintii,etc.Eu habar nu am pt ca sunt ortodoxa, sotul nu a fost la botezuri, iar nasii catolici nu stiu ce se intampla la botez si ce le trebuie.Vom avea si nasi ortodocsi ca am inteles ca se poate.
Trebuie 2 randuri de hainute ca la ortodocsi? Lumanare? Si mai ce?

Fug la curatenie dar nu inainte de-a o admira pe Eliana de mihaser ce scumpa e si ce frumos doarme ea pe burtica.

Revin cand scap de musafiri si cand ma mai lasa fiica-mea

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Eu sunt in trecere pe acasa, nu va povestesc ce-i la mine ca muriti citind, a trebuit sa ma lupt cu salteaua uriasa din dormitor sa ajung la taste, dar dc sunt dependenta de voi...ce sa fac..Si s epare ca nu termina pana sambata, ca tb sa stea o zi sa se usuce dupa fiecare lucrare

Doloress, esti super dc vrei 3 copilasi chiar cu nasterea prematura si tot prin ce ai trecut, dar iti spun eu ca al doilea de regula e mult mai cuminte, cred ca pe-al treilea nici nu-l mai sesizeziSi...dc ne mutam la casa nu cred ca ma abtin si-am sa fac si eu fata mamii..Atunci sa vezi rasfat..David si matei nu stiu ei ce-i ala rasfat, dar puiuta...Pupici lui Patrik cel voinic.

Mihasercred si eu ca te-ai saturat de conspecte, dar sa stii ca-ti intrasei bine de tot in mana..Ce lungutza e si Eliana, scumpa, pupam intorcareata. Si al meu tot de pe spate pe burta, cred ca-l ajuta mult si fundul ca se intoarce cu totul de greutatea pe care o are
EU ma uit cit sunt de lungi copilasii mai mult decit grasuni, pt ca am si eu o chestie ca MAteiut e mic si indesat

Nicole, e tare dragutza luminarica, eu tot pe rotund vreau sa fac pt Sis..Si dc ti-a zis ca-i place a ta inseamna ca-i bine

Cadinutza, s-a terminat cu cererea pt CIC?

Eu ieri eram programata sa-mi iau banii pt trusou, o coada de nu va zic aproape toate mamicile cu copilasii dupa ele..N-am stat, azi merge tata la rind si ma cheama cind e aproape..ce sa facem? In Romania noastra se gindeste mai greu.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neazta fetele!
sper ca la voi este o zi mai frumoasa, ca la noi.... plua si fulgera si tuna.... vreme numai buna de dormit pana pe la 12. asa nu am chef de munca.....

eu anuntz o noapte foarte linistita. supt la 21:30 si apoi la 6. doamne ajuta sa fie tot asa, dar tare imie ste teama ca este de la ploaie, a tras-o la somn. oricum, ma asteptam sa se trezeasca pt tzitzi cat mai spre dimineatza, ca aseara a mancat ca haplea.

eu ieri i-am dus pe ai mei parinti la plimbare in asmterdam. pe alex l-am lasat la gradinitza, cu un sentiment de vinovatzie cumva, ca isi doreste tare mult sa mearga in amesterdam. pe teodroa am luat-o cu noi, evident. si uite asa a vizitat fata mea capitala la trei luni jumate. am fost la madame tussauds cu caruciorul prin muzeu. am intalnit niste romani care mi-au zis ca am ceva curaj sa merg cu fata. pai ca sa ii fac? si pana la urma, chair i-a "placut". s-a tot uitat la luminitzele acelea din jurul ei. nu a zis nici malc.

apoi am batut strazile, aprcurile, ne-am intins pe iarba. evident ca le-am aratat si felinarele rosii, face parte din turul turisitc. un singur lucru am ratat, plimbarea cu barca pe canale. cumparasem biletele, dar ne-a spus un "capitan" de barca cumc a este prea cald pt un copilas asa de mic, asa ca ma dat biletele inapoi. ramane pt data viitoare, cand o sa mai vina ai mei parinti.

asa ca am ajuns acasa rupti de oboseala. dupa cum v-am spus, teodora s-a purtat exemplar. fata asta este de cursa lunga, zau asa. si cum ar putea fi, daca am iesit cu ea la terasa de la 10 zile?

ziceati de intors pe burtica. teodora nu reuseste inca, dar nici mult nu mai are. se intoarce pe o parte. numai putin lipseste sa treaca pe burtica. am vazut pui de mihaser ce frumos doarme pe burtica. mor de dragul copilasilor care dorm cu funduletul in sus. parca ar dormi pe fuga, sa se trezeasca cat mai repede si sa fie gata de nazbatii. iti vine sa ii musti de funduletz :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, am avut o noapte de cosmar, cred ca abia acum e puseul ala de 6 saptamani N-am inchis un ochi toata noaptea, David a dormit maximum cate 30 minute intre alaptari, in rest a facut ca avionul si a gemut si a scrasnit si a carait de m-a zapacit de cap. N-am putut sa ma duc nici pe canapea sa dorm, ca-l auzeam si mi-a fost mila de el. Si acum (e langa mine in patutul lui, alaptat si schimbat) tot geme si plange usurel, adoarme 5 minute si apoi o ia de la capat… Ce sa mai fac? Dimineata i l-am dat lui Bogdan 2 ore si alea au fost singurul meu somn. Peste 45 de minute tb. sa plec in oras la cursul de gimnastica si ma ia groaza. Acum mananc ceva la repezeala…

cadina, exact aceeasi faza o avem si noi, cum ai descris-o tu la voi. Of, Doamne… Cat despre mame, soacre, foste soacre, vad ca sunt tare multe cu bube si e bine ca putem veni aici, sa ne spunem si noi oful, sa ne descarcam…

mihaser, eu nu sunt de acord ca pe mame tb. sa le iubesti oricum ar fi, mamele abuzive nu merita iubire, dar asta e parerea mea subiectiva, ofcors… Tu ai mers la 6 luni?? Wow, si nu esti in Guinness Book? Eu cica am mers la 11 luni si ma consideram precoce Eliana e o scumpa, cum doarme David sta cu funduletul in sus cand doarme pe burtica, mie mama mi-a spus ca eu si la 1 an si ceva inca dormeam tot asa, cu funduletul in sus

Nicole, f. frumoasa lumanarea, decenta si de bun gust.

aelita, da, si eu imi doresc sa fiu o bunica moderna (dealtfel cred ca voi fi, ca doar si acum am prietene de 25 de ani care ma considera ca si de varsta lor, sunt la curent cu toate trend-urile, nu sunt f. conservatoare etc.), dar eu mi-am propus ca – dupa ce-i dam lui David aripi sa-si gaseasca propriul noroc in viata – eu si Bogdan sa ne reluam viata de cuplu, cu concedii frumoase, cu momentele noastre de tandrete si umor etc. Daca-l am pe el nu-mi mai trebuie nimic si nici nu e voie sa-mi trebuiasca altceva, plus ca eu stiu de fapt prea bine din experienta cu mama mea ca oricum un adult nu-si poate lua de la copil ce-i lipseste pe alte planuri si nu reuseste astfel decat sa distruga copilul, din pacate...

simonacip, bafta cu renovarea aia, sa se termine mai repede!

Pupam toata gasca de fete cucuiete!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetele, am si eu un mare of: mi se pare ca teodora nu mananca suficient. a cam renuntzat la o masa pe zi, nu prea da semne de foame decat dupa 4-5 ore chiar. si nu ma refer noaptea, ca atunci chair asta vreau, dar face asta ziua. adica mananca pe la 6 dimineatza, apoi pana pe la 10 nici nu vrea sa se atinga de biberon. este drept ca este biberon, nu tzitzi. dar daca mananca bine biberonul, caci se mai intampla si asta, atunci mai mananca din nou pe la 14-14:30, chair daca i se ofera tzitzi. apoi pe la 18.
o fi bine, o fi rau? mama nebuna ce sunt, mi se pare ca a mai si slabit. abia astept controlul, parca pe 19 august este. daca zice ca nu a crescut suficient, ii bag formula si lasam tzitzi numai de alint.

cenia, deja diversificare? ce repede trece timpul... sa vedetic and o sa schimbam retzete de piureuri .... eu deja am inceput sa strang informatii, nu mai tin minte nimic de la alexandru. si oricum, poate o sa am mai mult succes, ca alexandru nu mananca acum nicio leguma cruda. mor cand vad, si sutn sigura ca a fost greseala mea udneva, dar nu stiu unde. in fine, sper ca teodora sa nu fie la fel.

simona, curaj sa treci peste zilele astea cu casa ravashita. gandeste-te la iarna ce bine o sa fie....

nicole, tare frumusica lumanarea pe care ai pus tu ochii. dar mie imi plac mai mult lumanarile mai pe lung, nu stiu de ce. cat despre hainutze.... ce frumos smecherasi o sa fie puiutzul tau imbracat asa cum zici tu.... nici mie nu imi plac acele sotumase de baietei cu vesta si papion. pe de alta parte, ar trebui sa fie ceva hainutze mai deosebite la botez, ca imbracat in blugi poti sa il imbraci in fiecaer zi. dar pt baieti este mai greu sa alegi ceva mai de ocazie. la fetitze.... ai mai multe optiuni. eu am fost multumita ce ce hainutze a ales nasa. poate eu as fi ales mai bien, teotusi, dar stiu, roicum, ca le-a ales din suflet si cu mare drag si au ami facut si efort financiar sa ne fie nasi. asa ca ii iubesc oricum, si daca as mai avea trei copii de acum in colo, tot pe ei i-as pune nasi.

lilly, nu am nico idee despre obiceiurile la botezul catolic, dar sunt sigrua ca o sa fie fete care sa iti dea informatii despre asta.

laura, tare esti simptatica cu pepenele tau zilnic. si te-am vazut in rochitza: frumoasa rochitza, nu am ce zice, dar si tu... da' unde pelci tu maine, am pierdut faza, de iti faci bagaje? oricum, oriunde te-ai duce, drum bun si distractie placuta!

fetele cu probleme cu mamale... pana la urma parintii nu ni alegem. astia sunt, mergem cu ei inainte. si pe mine ma supara parintii mei ca nu stiu sa se bucure de viatza, de ceea ce au. stiu ca au avut multe probleme pe cap, dar si-au si facut multe. iar mama se gandeste la probleme inainte de a apare. ca si cand ai putea sa faci ceva inainte, mai bine iti salvezi energia pt momentul respectiv. de aceea acum vreau sa ii rasfatz cat mai mult, sa le arat cat de linistitzi sunt unii oameni, ca sunt lucruri frumaose pe lumea asta de care poti sa te bucuri, sa ii fac sa mai uite de belelele lasate in romania. sper sa reusesc macar in parte.

miss, cand sa zici si tu hop, iar v-a lovit o noapte grea. sper sa fie singura. ce pot sa fac este sa iti spun ca nu o sa mai dureze mult scrasnirile si agitatia asta din timpul somnului. in curand o sa fii rasplatitia cu nopti linistite si cu chiuituri, zambete, ba chair hohote de ras, in timpul zilei. o sa uiti tare repede noptile astea nedormite. pup mamica si puiutzul.

fetele, acum ma intors la oile mele, la munca. sper sa "profuc" si eu ceva, ca iar amd e termiant un articol pana la sfarsitul lunii. bine,a rticolul este facut, dar am primit comentariile de la reviwer-i si tare mare bataie de cap imi dau. in fine, sper sa ii mutzumesc pana la urma si sa mi-l publice si mie.

pupici si va pandesc din umbra.

edit: am vazut cam am facut o mie de greseli de scriere. scuze, dar nu le mai modific. sper sa intelegeti voi ce am scris.

Mergi la inceput