Dr. TUTUNARU (24)
Raspunsuri - Pagina 2
madau spune:
Aoleu...Magg deja nasti....cand a treceut timpul?. ce sa-ti zic..nastere usoara, bb sanatos si refacere rapida, rapida. te asteptam aici pe baricade sa ne spui cum a fost. Pupici si incepem galeria
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Felix, Madau,
Daa, nasc! Multumesc de urari si gandurile bune.
Na, ca am monopolizat subiectul eu si pitaca mea. Ne-am decis sa o cheme Sarah Irene. Sper sa ii placa si ei cand o creste...daca nu ii schimb numele si gata.
Acuma, pana nasc am de rezolvat o porcarie. Azi mi s-a rupt o lucrare dentara - din pacate una majora, si e si vizibila, fir-ar sa fie . Initial m-am umplut de nervi, acum incerc sa ma calmez si sa zic ca mai bine ca nu mi s-a intamplat in spital - ar fi fost penibil sa vin cu dintii in punga acasa . Acum tot ce pot spera e sa se rezolve cumva, azi ma duc la dentist, banui ca o sa lucreze fara anestezie - ceea ce pt o "curajoasa" ca mine va fi o fericire.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
dariana spune:
Magghyc, e bine daca poate sa iti lucreze totusi, eu stiam ca in timpul sarcinii nu se fac interventii la dentist, dar mai bine scapi acum decat vorba ta, sa te fi trezit ca o patesti in spital. Mult succes la doctor dasr mai ales la nastere, nastere cat mai usoara si bb sanatos si frumos! ai ales nume frumoase, imposibil sa nu ii placa si la piticuta cand va fi mare
Tzinem pumnii la fata, curaj!
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
ubirica spune:
Magghyc, sa ai nastere usoara, sa intrii apoi sa ne incurajezi si pe noi!!!
Sa fie bebelina frumoasa si sanatoasa!!!
http://community.webshots.com/photo/2834325620103760865iWCpLl
magdita spune:
Magghyc , nastere usoara maine si refacere si mai usoara ! Tinem pumnii sa se termine repede totul si sa ai o intalnire minunata cu bebelina ta.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
magghyc spune:
Magdita, Ubirica, Dariana,
Va multumesc mult!
Cu dentista am avut bafta si am rezolvat, m-a luat peste rand, mi-a lipit lucrarea asa cum s-a putut si ramane sa merg la ea dupa ce nasc. Important e ca am gasit o rezolvare rapida, aratam absolut horror...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
Monnica spune:
Magg,curaj; iti doresc nastere usoara,refacere rapida, bebe sanatos si mancacios (e groaznic sa nu ai un bebe mancacios). Ma gandesc la tine maine .
mamica lui Alexandru (04.06.2006)
Androix spune:
Maine? Nu joi? Ce mai conteaza... Nastere usoara si fara probleme! Si bebeloi mancacios si mult laptic!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
magghyc spune:
Ba da, joi, ca mi-a placut cantecul ala "ne vedeem joi...am strigat dupa eaaa' (Vama Veche). Oricum, Monica, Androix, multumesc mult, suneti f dragutze.
Kid, tie iti scrisesem un mesaj dar vad ca a disparut - nu-s ce are netul meu, ca ar trebui sa mearga ca sunetul de repede..dar, vad ca pauza...
Nu stiam ca ai facut prima oara cezariana de urgenta. Bafta sa iti iasa cezariana in ce zi vrei tu si sa fie totul bine.
Cum stai cu renovarile?
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara