Dr. TUTUNARU (24)
Raspunsuri - Pagina 17
madlen spune:
Kid, felicitari pentru bebe Maria si, in plus, ma bucur ca este o cuminte si papa bine! E foarte incurajator pentru mine cand aud asemenea vesti bune. Sa va traiasca printesele!
Madlen
34+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
machus spune:
Kid felicitari pentru printesa mica! Multumim ca ne-ai impartasit si experienta ta. Refacere usoara si bebelina sa creasca mare !
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
Bubu
Poze
machus spune:
Printesa mica, fiindca mai ai o printesa mai mare.
cu Bogdan
Bubu
Poze
machus spune:
Dragele mele, am si eu o intrebare. La analizele de coagulare mi-a iesit INR-ul 0,98. Aveti idee daca este ok. Pe buletin scrie ca ptr. majoritatea situatiilor clinice intervalul terapeutic este 2-3. Pe net am citit ca o valoare normala -daca nu se face tratament anticoagulant - este aprox 1.
Multumesc !
cu Bogdan
Bubu
Poze
malinas spune:
kid, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina si sa va bucurati de ea.Sa dea domnul sa fie si in continuare la fel de cuminte si sa nu aiba probleme cu colicii.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
30 s + poate Vlad (dar mai negociem)
dianaf spune:
Kid, sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa-i dea D-zeu Noroc!Mai avem si noi putin pana la marea intalnire, am 35 sapt, am avut sambata contractii, m-a chemat dr.T. la spital urgent, m-a consultat rezidenta Ioana si mi-a zis ca am colul lung si inchis, m-am linistit acum, dar atunci m-am speriat rau!
kid2003 spune:
Multumesc mult, gravidutze frumoase! Diana, Malinas, Machus, Madlen, va astept si pe voi cu vesti cel putin la fel de bune. Sa aveti nasteri usoare si tineti fruntea sus, nu va fie teama: sunteti pe maini super bune!
magdita spune:
Kid, felicitari din suflet, sa iti traiasca fetita !
Mag, am vazut pozele cu printesa ta si e ffff frumoasa .
Sper din tot sufletul sa ajungem toate sa traim fericirea voastra .
Pup toate fetele si sa auzim numai vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
dianaf spune:
Kid, zi-mi, te rog si mie, pana la urma ptr bebe in spital in afara de cremute, serv, etc, imbracaminte nu-mi trebuie decat ptr iesirea din spital?Sau iau mai multe schimburi? Iar cu pompa de muls am inteles ca au in spital pompa speciala , eu mi-am cumparat , dar stii tu cum e, incerc sa fie totul bine( am am avut noduli la sani si mi-e frica sa nu fac mastita)