ne asiguram viata si copii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza
Ca m-ai intrebat ce fel de asigurare e,ii spune "life+"!

Habar'n'am ce-i asta....ca nu am treaba prea mare cu asigurarile (eu doar le platesc )
Oricum eu zic ca o poti schimba...

Iar legat de ..."M-am mai intalnit cu ea,deasemenea a insistat ingrozitor la telefon pentru "noutati",dar i-am tras flit de fiecare data"...pregateste-ti disponibilitatea pentru vreo 2 ore....eu dupa 1/2 ora de "vrajeala"..ma ia cu somn..cred ca asta-i de fapt tactica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza
Ca m-ai intrebat ce fel de asigurare e,ii spune "life+"!

Habar'n'am ce-i asta....ca nu am treaba prea mare cu asigurarile (eu doar le platesc )
Oricum eu zic ca o poti schimba...

Iar legat de ..."M-am mai intalnit cu ea,deasemenea a insistat ingrozitor la telefon pentru "noutati",dar i-am tras flit de fiecare data"...pregateste-ti disponibilitatea pentru vreo 2 ore....eu dupa 1/2 ora de "vrajeala"..ma ia cu somn..cred ca asta-i de fapt tactica..

Stii,consultantii astia mananca bani de pe urma ta cam 5 ani dupa ce incheie o polita,asa ca are combustibil pentru "vrajeala",ca asta e si de fapt,sunt absolut convinsa.Cunosc pe cineva care se ocupa de asigurari nu de f. multi ani(2-3) si castiga peste 3000 euro/luna din asta.Bine ca e si sistemul tip mlm,ca daca ai oameni sub tine,castiga mai mult decar consultantul care agata clientul.Mananca atatea guri dupa urma ta,ca de-aia ramane suma pe care-ai depus-o ,ca dac-ar mai taia si din ea,chiar ca nu stiu daca ar mai reusi sa agate vreun client.Asa...vad ca se mai gaseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

Ma intereseaza foarte mult o asigurare de sanatate si cea de care zici suna tare bine. Dar n-o gasesc printre produsele celor de la Omniasig - am cautat pe site-ul lor. Ma poti ajuta cu detalii?

Gea

Scuze de delay..plecaram prin concediu..iar din pm vad ca deja mi-au disparut mesajele (ca fiind mai vechi..)..astfel incat nu mai pot da reply (caci nu mai am la ce..)

Asa ca am revenit cu vesti proaspete si triste....cica au scos asigurarea omvisan (am aflat abia ieri)..caci nu era rentabila.....au bagat alte pachete de asigurari medicale..evident mai scumpe..si mai proaste..care sa acopere cat mai putin ...

PS - la ora actuala..nu se mai emit polite (pe la nici o companie de asigurari) care sa suporte riscul femeii de a ramane/purta o sarcina..respectiv a naste...cica este prea scump pentru ei..

Imi pare rau pentru vestile triste..dar cred ca era previzibil...

tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

multumesc. mama lui alex, am vb deja cu cei de la omniasig si aflasem. Din cate stiu eu, cei de la bcr au un pachet care acopera riscurile de sarcina, bine-nteles ca nu in primele 9 luni de contract , si SIGUR acopera asigurarea de la generali, dar nu prea renteaza.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

pozele noastre

Mergi la inceput