Puiuti de Randunici 2008!! (72)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Stela ia si tu
Graso
!
Claua dormit bre printesa la Pitesti sau tot asa face? A papat carnita?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
Montignacelor, cat e de nasoala combinatia salata de vinete pe paine neagra cu seminte si cu rosii?? merege, macar asa, un pic?..![]()
nu pot frate fara salata de vinete si nu e la fel s-o pap pe ardei sau goala cu rosii...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
Ariell sarumina , dar dupa cum mi-a explicat si NAty este laptele pe care il administrez Andreiului.( dupa ce am cerut explicatii imi zice si sotu ca asa e, si acu sa nu ma dau cu 

, ca nu stiu ce lapte manca copchilu'???
Naty, trimite-mi te rog pe Pm sau mes(ca sa nu ocupam aci) , cit face, ca-s interesata.
pt incurjare
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
mimonix spune:
Pentru voi! ![]()
http://good-times.webshots.com/album/565023528DCJqan
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
mimo chiar ca e cuminte copilu' cu muzica asta:))
bai am facut si eu un filmulet cu Mufa intr-o repriza de joaca, si nu pot sa le uploadez, imi da eroare![]()
...o fi mare?...
ariel ai gasit mozart-ul de luat?![]()
zi si mie!
LUNY
luny spune:
bai, eu ma ingrijorez deja..Mufa are un tremurat cand papa si e relaxat. Pana acum ii tremura manuta, dar acum i-a tremurat capul, de la gat!!
ce-o fi asta? o sa intreb si pediatrul...
LUNY
mstela spune:
Da,clau,asta mai imi lipsea sa se trezeasca si noaptea.S-a trezit de vreo 3 ori si pe la 4 nu vroia sa mai adoarma.Abia i-am indesat lula.
Si eu m-am mai culcat si la 2
Sunt zombi..nu pot sa fac nimik
...Bv pt kg pierdute!Cum ai reusit?
mimo,ce-ai bre de scoti limba?? Vrei sa ma cunosti pe viu sa vezi ca tu macar ai blugi,eu nu??![]()

Mey,sa-mi ziceti si mie de Mozart,daca se indura mimo sa-l share pe odc sau altfel...![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mimonix spune:
Lunytu intreaba pediatrul ca nu stiu cum tremura el dar Teo a mea cand era bebe intindea mainile, se uita la ceva si tremura toata (mai ales capul, cu maxilarele inclestate)Am crezut ca mor dar mi s-a explicat ca VREA ceva si din neputinta de a se exprima sau de a ajunje la acel ceva face asa...si intr-adevar, odata cu premergatorul , cand a capatat un anume grad de libertate, a terminat si cu tremuratul ala. Si ea a fost f precoce in miscari, s-a ridicat pe la 6-7 luni singura in picioare, de la 7 la 9 luni a stat numai in premergator si la 9 luni a luat-o "la sanatoasa".Sper numai atat sa fie si la voi, ca precoce sunteti ,Slava Domnului!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
luny spune:
nu e genul asta de tremurat, Mimo...el tremura numai cand e relaxat, gata sa adoarma, la san, doar o manuta, care poate nu sta bine, azi i-a tramurat capul, tot asa, nu cred ca statea intr-o pozitie buna, nu stiu daca ma fac inteleasa din ce pove eu acum...stii ca si noi, mari fiind, mai avem cateodata un tremurat, ca un spasm muscular asa, nu stiu daca ai avut vreodata, mie mi se mai intampla, cam asa e si la el...
LUNY
varuna spune:
In mod normal ar fi trebuit sa termin ciorbita de vita pana acum...dar cum nu mai e nimic normal de muuuuuuuult eu fac drumuri de la calc la patutul iedului care nu mai poate sa adoarma ca daca e pe spate se intoarce pe burta, daca e pe burta tzipa sa stea pe spate...in concluzie nici vorba de somn si de la o vreme tzipa, da' cand spun ca tzipa chiar tzipa...
Gecko stiam eu ca ai fugit la plimbare cu masina...bravo si mai pune pooooooooze, cum a zis Mimo acu' ceva vreme, baga niste poze pe strada, la piata...pe unde va plimbati voi doi
, in statia de autobuz...etc. Inca nu ne-am hotarat unde ne-am duce...am inclina spre Melbourne dar cum mai avem atata vreme sa ne gandim, studiem diverse posibilitati.
Luny Marei ii tremura barbita acum ceva vreme si pediatra i-a dat sa ia Calciu natural, asa ii spune, 10 zile pe luna. Nu ii mai tremura barbita... acum, zic si eu informativ da' tu intreaba pediatrul cel mai bine
.
Ursuletz
Mai ce-am mai ras de Iuliutza adormita pe jos
, cred ca incerc si eu cu Mara poate oboseste si nu isi mai ridica poponetzul in aer.
Ma duc la ciorbitza, am luat si bors si leustean...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH