Puiuti de Randunici 2008!! (72)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
mimo, e tare fain filmul, ar trebui sa-l vezi. de ce sa cumparam cd-ul cu mozart cand il putem pirata de la tine?:P nu asa-i romanul? si daca tot am ramas in Ro, de ce sa nu beneficiem si de "avantajul" asta, pe langa altele:))
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mimonix spune:
Ariel
...eu am zis sa-l luati nu sa-l cumparati asa ca luati-o cum vreti 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
As vrea sa zic si eu ceva, dar nu am ce,,,asa ca mai bine tac decat sa ma bag in seama:))))
Giani
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Salutare, salutare, am aparut si eu...
Sunt cu amandoi copiii acasa, abia am venit de la plimbarica..., deja e tare cald afara! Rebi s-a culcat, iar Razva construieste un carucior din coli A4! 
Ne-am facut cumparaturile de mare si aseara randunoiul mi-a scos geamnatanele sa ma apuc usor, usor de bagaje. Noroc ca mi-am facut liste caci sigur uitam una, alta!
Incerc sa citesc putin din urama...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj
, cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
mimonix spune:
Ursumai bine te bagi in seama cu niste poze de ieri , de la tara! ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
nu am facut pt ca eu nu stiam ca Relu a luat aparatul:))
Am facut 2 poze cu bebe in scoica cand am plecat:))). Asta e
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Sal..Sunt supi ca m-a supi Teo azi noapte!!!
Hai Roxana,fii tare!!!

Kya,ce tare cu carnetul!!
Valentina,haios tare Mateiul dormind!!
mimo,il vreau si eu pe Mozart piratat!![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
clauclau spune:
HAI ROXANA! 

RECUPERARE RAPIDA! 

Stela, imi pare rau ca te-a supi Teo noaptea trecuta. S-a trezit des?
Kya, am citit ca esti la PRedeal , iar randunoiul a fost demential cu chilotii! 
Bubu, tu te-ai bagat la niste prajituri parca! Bataita...![]()
Am slabit si eu aproape 3 kg!!! Sunt incantata, bine, mai am multtttt pana departe, dar tot e un inceput!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
ooooo, Clau, fel;icitari ptr kg pierdute!! de cand tii, si ce tii, Monti?..eu am inceput pe 1, dar usor, asa...la modul fara dulce(teoretic, am mai scapat..
), paine, doar neagra cu seminte cam 2 felii pe zi maxim, in rest, cam ca in rezumatul Monti, incerc sa nu combin prost..sa vedem..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!