Puiuti de Randunici 2008!! (72)
Raspunsuri - Pagina 6
Kya spune:
Luny
sa ne aduci vesti bune!
Bai, ma enervez la culme ca nu pot sa va pun poze. Facute cu aparatul Sony profi pe care l-a luat barbate-miu si pe care a dat 20 de milioane. Cand a venit cu el acasa, era sa il fac guler cand mi-a spus cat costa
(m-a terminat cu "eu am considerat ca ni-l putem permite!"
mda, de parca ar tine el bugetul casei) ...Cand am vazut ce poze face nu am mai scuipat atatea flacari...
Acu a uitat cablul acasa, si nu pot sa le descarc... 
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Luny din pacate Sanziana nu vrea decat suzele ortodontice. Pe celelalte nu prea poate sa le tina in gura...
Gianiiiii cum adica sa nu te mai consideri colega cu noi???? Bey randunica! Il duci pe Andreiul la mama ta, si scrii aici cu noi. Cum adica, vrei sa ne parasesti?
Imi pare rau pentru noptile frichinite, si pentru nesomnul tau. Stiu cat de tare te poate darama lipsa odihnei. Dar, hai, capul sus, ca o sa vina si vremuri mai bune. Bafta la vaccin! 
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
luny spune:
kya e ortodontica si asta!
parca vazusem la ea, cu ratusca, Avent..nu mai stiu sigur..e identica, dar mai mare si e d-aia transparenta.
e identica cu asta de 0-3 luni, ca forma:
http://good-times.webshots.com/photo/2665523390102928442DSchiD
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
giani termina cu prostiile si vorbeste cu noi! te va ajuta sa te descarci...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny uite http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=AV49 de astea are si ea. Dar nu ii place forma.
le prefera pe astea: http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=MI91
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
ariel_7000 spune:
neata fete!
luny, am auzit ca m-ai strigat si am venit repejor! traiasca humana 2 cu fibrele ei cu tot!! o iubesc, o ador! humana e o ea sau un el? hihiihhi. a mancat teo aseara la 21.30, s-a trezit la 6 si a mai luat o gustarica, apoi la 11!!! si eu am dormit cu el. uraaaa!
roxana, Doamne ajuta! tin pumnii sa iasa bine!
butucel, ce ai patit mama??? ai facut insolatie? termina cu prosteala!
mimo, felicitari pt stelutza. ce sa mai primesti? cand o sa ai mai multe o sa poti ghici in ele!
tare bun nea monty asta! cred ca in we a fost prin maldive, ca nu a socotit cele 4 inghetate si a dat drumu' la conducta sa plece kg mele...
auzi, dar filmul ala nu era A good year?? ca ziceai ceva de lucky:)) eu am reusit sa vaz filmul in intregime, dragut ... "Intolerable Cruelty".
acum va pup pe aripioare si am zburat. zbrrrrr.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
gbutucica spune:
Kya, nu mai pot fi "colega" cu voi din moment ce nu am piticu linga mine( pt ca nuo sa am ce s ava spun, chiar daca voi tine legatura cu ai mei si voi merge saptaminal la ANdrei, dar daca voi avea ceva de spus fii convinsa ca am s-o fac.
Luny, nu cred ca ma convingi indiferent cat ma acoperi cu
, care ti le intorc si eu tie
Ariel , nu am facut insolatie, desi poate era bine........ te rog spune-mi mai multe in legatura cu Humana cu fibre, vreau si eu sa Doarma andrei pina la 6 .

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
mimonix spune:
Ariel
a good year, da...eu am intrebat famelia si famelia asa mi-a zis, acum am verificat personal titlul si ai dreptate...oricum n-am inteles nimic ca n-am fost atenta, si oricum Teo s-a suparat ca nu m-am uitat....azi se duc la concert asa ca pot sa buhuhuiesc fara sa se supere nimeni.Numai Ene sa nu vina, ca-s cam in urma cu somnul...
Azi voi avea Jollyjumper

Si vreau sa va mai zic o data, ca mie mi se pare miraculos si spectaculos:luati CD-ul Inquisitive minds (MOZART for babies)...Vladut tace ca vrajit! 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
Giani, e acelasi Humana pe care il ai si tu. Apropo, ramane valabila oferta, daca vrei sa ma scapi de cutia mea de H 2!
Cat despre faptul ca vrei sa te autopedepsesti...chiar nu ai de ce! Ti-am mai spus, ai luat o decizie f buna tinand cont de contextul vietii tale. Vezi bine ca toate avem macar intr-un colt ascuns al sufletului dorinta de a sta mereu cu puiutii nostri. Din pacate insa nu suntem casnice ci avem niste profesii pentru care, odata, ne-am batut si...zbatut si nu putem renunta la ele. Daca jobul tau presupune sa vii acasa la 6-7 seara oricum n-ai ce-i oferi prea mult peste zi lui Andrei acum. Esti aceeasi mama buna, el nu te va uita si, cum ai zis, in decembrie il aduci inapoi si gata. Se va rezolva. Cred ca numai in sufletul tau sa nu fii dar nu te invinovati, te rog, nu ai de ce!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
giani, pe dosul cutiei de humana2, cea indicata dupa 4 luni (banuiesc ca si cea dupa 6 luni e la fel), scrie ca virgula contine "fibre alimentare prebiotice"....mai scrie ca toate formulele humana de crestere contin aceste fibre. in final adauga ca "laptele de crestere humana 2 ajuta sugarul sa aiba un somn linistit pe timpul noptii".
eu ii pun si 1 1/2 - 2 lingurite de cereale de orez de la bebelac in laptele de noapte....cand nu i-am pus si mergeam doar pe humana 1 ma trezea din ora in ora de foame
....3 nopti la rand.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO