Puiuti de Randunici 2008!! (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hai Roxana!

Ai incredere ca o sa treci cu bine peste operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

NEATZA!

HAI CUSCRA-MEA!! SUS MORALUL, JOS HERNIILE!!!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

HAIII CU HERNIA OPERATA!!!!!

HAIII CU DUREREA LUATA!!!!

HAIII CU RECUPERAREA RAPIDA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Doamne ajuta, Roxana, sa fie totul bine!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mimonix
am cunoscut o familie de roman+olandeza care traiesc in SUA.Primul baiat vorbeste olandeza perfect (mie asa mi s-a parut ) , engleza ovcors si intelege doar romana.Al doilea baiat vorbeste romana, engleza si intelege olandeza...eu am ramas cu gura cascata si te asigur ca se poate! Din perlele celui care intelege "doar" romaneste : intreb: cum il cheama pe tati? se uita lung si nu raspunde...eu insist: cum il striga mami pe tati? la care el se lumineaza tot si-mi raspunde: Honey, comme quick, I need help!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

genial pustiul!

Mergi la inceput

gecko, ce vehicol va achizitionati, de nu esti incantata de el?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Ford Focus model de 2008...i-au schimbat forma si eu nu am stiut...asta arata mai grosolan...modelul vechi mie mi se parea mai sagetos...plus ca intr-adevar nu se poate bloca airbag-ul din fata...insa astept sa mai treaca vremea si poate se infiripa si cu asta ceva...ca nici Golful nu mi-a placut cand l-am luat...dar acum ma gandesc cu drag la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

neatza! Hai sa ma laud si eu! Adica sa-mi laud copilul: s-a trezit doar la 2 jumate si apoi de tot la 7 jumate!!
Cum stiu copiii astia sa ne faca sa-i iubim din ce in ce mai mult ( daca e posibil)! O fi zis el ca daca a fost frichinit zilele trecute, sa ma imbuneze acum!
Ce-mi place ca de cateva zile pe crengutza e un aer de vara, linistit si glumetz! Apropo de sotz, e pus la curent cu ce se intampla pe forum, inclusiv cu poze ale bebeilor!
Bubu, de cate ori ii arat poze cu un copil, zice : E Stefanut? si apoi tot el : Aaa, nu e el!!

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gecko

Ford Focus model de 2008...i-au schimbat forma si eu nu am stiut...asta arata mai grosolan...modelul vechi mie mi se parea mai sagetos...plus ca intr-adevar nu se poate bloca airbag-ul din fata...insa astept sa mai treaca vremea si poate se infiripa si cu asta ceva...ca nici Golful nu mi-a placut cand l-am luat...dar acum ma gandesc cu drag la el.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

si noi tot Focus avem, dar 2002! si noua ne place mult mai mult cum arata decat cel nou, mai ales spatele, nu stiu de ce l-au schimbat!
si nu as vrea sa-l dau in veci, e model GHIA, e maaaare, break, intram cu toata casa in el, si e ochios rau, argintiu asa!
treaba e ca iub zice ca pe la anul sa luam si noi modelul asta nou, dar tot secondhand, aici nu se merita sa-ti iei masina noua...dar mie imi place asta, il iubesc, e mai frumos!

Mergi la inceput

sa nu mai vorbesc de performantele tehnice, ca masina, neajunsul fiind ca e diesel, in rest, mananca pamantul cand se-nfinge!

Mergi la inceput