Puiuti de Randunici 2008!! (72)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Lasa, Miha, ca-l pupi tu cand ajungi acasa! nu mai fi supi, ca o sa-l vezi si live 
Maaai, mi-am facut si eu o salatica si am pus si ardei gras si...e iute ca naibaaaaa! n-am mai vazut asa ceva, ardei gras asa iuteee!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mimonix spune:
quote:
citat din mesajul lui mihatp
e prima mea emisiune,
dau de baut si mancat...monti ca asta se poarta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
http://community.webshots.com/album/564132101gIxreH
Mihaai un spectator
Ascult pesa, tare!Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
hai sa va arat de mesaj de multumire facusem la cei veniti la botez
sper ca pot atasa material in ppt
nu pooooot
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
mimonix spune:
Luny, poate schimbati directia via IOR, ca eu sunt ABSOLUT singura azi..e IRON MAIDEN azi deh
Roxanakeep up the good work 
Clau, Bubu,Nicol, Delph si eu am fost (sunt?) o mamica singura cu doi copii
Teo zice la toata lumea ca sunt denaturata, Vladut plange si eu stau pe forum tinand in felul acesta ocupat calculatorul
Bubu, si eu am citit tot, dar ce sa zic mami, dezmat, rasfat, harnicie si iar dezmat...nu credeam ca exista asa ceva.Ce mai face tanti Lica? ![]()
Nicolfotbal??
Delphce bine ca nu te-au taiat! Mai vino seara pe la noi...
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
cum atasati pe forum materiale in word?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
mimonix spune:
Ce credeti? Am comandat JollyJumper si astept si astept si astept DE UNDE credeti ca trebuie sa vina? De la Cluj
Pai daca citeam eu toate cele de pe site la timp....asa, pina vine jucarica, tzust melcul!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Miha nu stiu cu atasatul dar merge copy/paste
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
mihatp spune:
mie nu-mi merge
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luna 3
aliceionescu spune:
Salutare! Desi ma mananca rau deshtu' ala de secretara batrana si as vrea sa spun si eu una-alta referitor la subiectul demult ingropat "shpaga", mai bine intreb ce am de intrebat si ma abtin. Nu pot insa sa nu marturisesc un lucru: a fost pt.prima data cand am citit fara sa respir pagini intregi de forum si, trebuie sa recunosc, eu m-am simtit tare bine. Am zis "da" si de o parte si de alta, am vazut problema si din interior (si profesorii sunt blamati la fel ca medicii, desi rareori se stie purul adevar, asa ca sintagma "public larg" nu m-a deranjat defel, pt. ca am inteles f. bine ce inseamna...) si din exterior, ca persoana care a mai dat mici "atentii" la viata ei, uneori de nevoie, alteori de placere. S-au spus multe, cu umor si fara, cu patos si fara, cu ironie si, parerea mea (sa nu va fie cu suparare) falsa compasiune, pe ici, pe colo. Sper sa nu starnesc noi dispute, desi chiar mi-ar placea, mai are si forumul asta cate un "zvac", printre atatea zeci de biberoane, kk moale sau tare, formule de lapte si tzitzi pline sau mai putin pline...Da....deja deshtu' tasteaza fara mine, sa-mi fie cu iertare. Mai bine intreb ce voiam sa intreb si fug repede sa mi-o lipesc pe Thea de brate, ca altfel spun ce am si eu pe suflet si nu-i a buna.
Deci: Stie cineva cum se prepara cerealele Humana pt. 4 luni? Ca eu am o cutie da' pe bune ca ma declar batuta-n cap definitiv, sunt cereale cu lapte inclus si, ca mod de preparare...scrie asa 135 ml apa, 4-5 linguri cereale si, peste asta e scris un "12" mare....In cutie nu-i nicio masura...Luminati-ma si pe mine, va rog!!!
luny spune:
mimo o sa venim si in IOR, dar nu azi..deja e tarziu si cred ca ramanem in zona...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!