Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui creem
I-a iesit la coprocultura, deci...undeva in intstin. Luni o sa ii fac si exudat sa vad daca re si in gat. EA a facut tratament cu o sulfamida....sa fi facut de la tratamentul ala? Si eu fac cateodata candida de la antibiotice, de obicei imi da dr. si ceva pentru asta in acelasi timp. Uf.... Imi pare rau si de Eva cu febra ei ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Buna dimineata!
Pai ai putea sa ii dai si Biotics Baby in timpul tratamentelor cu antibiotice. E varianta pentru bebelusi a tabletelor pe care le luam si noi. Au rolul de a reface flora intestinala si de a mari eficacitatea antibioticului. Il poti pune in lapte sau in alt lichid pe care il bea ea.
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adyanna spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Nu prea bine, a dormit foarte rau azi-noapte, mai mult la mine in brate, de dimineata avea iar febra 38.5, in plus nu suporta gustul antibioticului si, dupa ce ma chinui sa o fac sa il ia, il vomita. Nu vrea sa pape nimic, noroc cu tzatzi. Toata chestia asta cu rosu in gat e legata si cu un dintisor, care o chinuie foarte tare. Pupici Antoniei, felicitari pentru fructele papate de dimineata, sunteti pe drumul bun zic eu.
Printesa Citeste o poveste adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Off saracuta! Iar cu antibioticul vorbeste cu dr poate iti da altceva cu un gust mai placut. Sau incearca sa ii dai cantitati foarte mici si sa plasezi seringa undeva intre limba si obraz nu direct pe limba. La noi asa a functionat!

Adriana si
bb_yasmi spune:
neata!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adyanna spune:
citat din mesajul lui totulii
BIATA DE EA, PUIUL MIC SI UREZ INSANATOSIRE GRABNICA.TE INTELEG PRIN CE TRECI SI SERBAN A PATIT LA FEL CAND AVEA DOAR 3 SAPTAMANI. AM FOST INSPAIMANTATA.mama de serban pavel(28.11.2007) poze povestea noastra http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316 |
Multumim! Si
inapoi!
Adriana si
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata!!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
adyanna spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
sanatate multa! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Multumim la fel!

Adriana si
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca va salut ,va zic la revedere !!! si-mi doresc ca la intoarcere mea sa fie toti copilasii sanatosi si bucurosi !!!alaturi de voi, bineinteles.... ![]() aaaaaaa...va rog frumos ...ca pana atunci ...sa-i puna cine se pricepe si fiicei mele un ![]() Va multumesc !! mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Concediu placut si felicitari Anei pentru dintisor!
Adriana si
adyanna spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
neata anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Neata!

Adriana si
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adyanna
Neata! ![]() Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste |

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adyanna spune:
Fetelor va doresc o zi minunata!
Noi plecam iar la spital pentru inca o tura de aerosoli! ![]()
![]()
Va pup! 

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

(26.05.2008)