Bulgarasi si globulete nov-dec 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
totulii spune:
salutare si de la noi.
bb mie imi place tot ultimul tatuaj si ce curaj ai sa ti-l faci.eu mi-am facut unul dar nu permanent, pe mana, un fel de liana care se prelungea pe mana si pe degete este un tatuaj specific araboaicelor tinere care urmeaza sa se casatoareasca.era foarte reusit si interesant.
as vrea sa te rog sa mai scrii inca o data ce medicamente pt slabit iei tu ca m-ar interesa si pe mine ca paote dau jos macar 3 kg sa pot intra si eu intr-o rochie pt nunta fratelui meu. am tot cautat si nu gasesc nimic pt balene, sunt disperata si cand ma uit in oglinda ma ingrozesc de cum arat. oare unde sunt manutele mele fine si umerii delicati si sanii fermi? offfff...
oare pot sa le iau dc alaptez( am uitat ca este f.important).
eu niciodata nu apuc sa vad poze cu voi ca intru rar si nu mai sunt. vreau si euuuuu pozeeee....
cristina super concediu, ce bine v-a fost si eu abia astept sa plecam sambata la baile herculane.am gasit o pensiune micuta si sper sa ne putem descurca cu mancarea. eu nu pot sa-i dau borcanele ca regurgiteaza de la ele.ma lupt incontinuare cu problema asta. am crezut ca dupa inceperea diversificarii o sa dispara dar din pacate nu am scapat.
voi de la ce varsta ati inceput sa dati branza cumparata, ca nu o sa pot sa-i fac branzica ca acasa. si poate imi dati si mie idei de cum sa ma descurc cu mancarea.
alina ce bine va este la aer curat, sa stati cat mai mult acolo ca aici este urgie cu caldurile astea si vad ca ii prieste micutei.
anca imi pare rau pt avort, sa te ajute dumnezeu ca luna viitoare sa fie puiut.
noi ieri am facut prevnarul si nu prea este ok. a
facut acum febra cu toate ca dr. a spus ca nu va mai reactiona ca la celalalte vaccinuri. i-am pus un supozitor si abia am reusit sa-l adorm. pana acum o saptamana adormea cu mine in pat il mangaiam pe fata si era topit dar de cand v-am povestit ca este agitat si nu gasesc cauza nu mai este nimic la fel si palnge si palnge si nu-i convine nimic. oofffff puiul meu cum sa-l mai alin eu, mi se pare ca este nefericit.
in plus imi tot reprosez ca nu stau suficient cu el sa ma joc dar nu am cand caci tb sa gatesc, sa sterg pe jos aproape zilnic ca umbla dea busilea, sa calc iar de mine nu am timp nici de o baie ci daor rapidele dusuri.
oare ellis ce mai face? se descurca, biata de ea?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
ancadragoman spune:
si noi am facut ieri prevenarul dar nu a avut nimic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
dana vio spune:
Aparem si noi dupa ceva lipsa; raportam doi dintisori 
, nu au suparat-o prea tare, dar foarte rau a mancat vreo 2sapt. Acum sta bine in fundulet si se ridica si in carucior; in pat se ridica pe varfuri si cade in nas, ca am crezut ca o sa mearga in patru labute inainte sa stea singura in fundulet!!
Anca imi pare rau; era cat pe ce sa ma inscriu si eu dar nu de data asta. Mi-a intarzita CM o sapt si am facut un test care a iesit neconcludent si stateam cam cu frica. Cu Alex am stat la pat ultimele patru luni , daca se intampla asa si la doua sarcina ce fac cu Alex??
Altel, ma termina pur-si-simplu. Ce fac eu vrea si ea , plkange daca nu-i dau sau o las in carucior, acum sta la mine in brate si-mi bate in tastatura.
Inhei pana nu-mi reseteaza mesajul!
Va pup.
Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/
adyanna spune:
Buna!
La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!
Multumim si noi de urari si dau acum 

si ce mai doreste fiecare!
BB si mie tot ultimul tatuaj imi place cel mai mult! Succes!
Fetelor care sunteti in concediu va urez "Concediu placut"! 

Dana Vio felicitari pentru dintisori! 
Cristi07 superbe peisaje! Si de Raducu nu mai zic! 
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc [quote]citat din mesajul lui creem Eu ma simt un pic gravida[quote] Hai ca ai fost simpatica cu "un pic"-ul asta... Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Subscriu!

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_facilitarea_accesului_carucioarelor_copiilor_sau_persoanelor_cu_handicap_la_transportul_in_comun_cu_metroul-p08460049.html" target="_blank">Petitie pentru facilitarea accesului la metrou cu carucioare
adyanna spune:
Mai avea ceva de spus dar trebuie sa plec! Va pup! O zi buna!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Sorina7 spune:
Buna fetelor,
am lipsit mult, dar motivat, nu ca mi-ati fi simtit lipsa.
am stat 10 zile in spital cu iubitica mea bolnavioara, azi am venit dar maine mergem iar, de dimineata, inca nu s-a inchis fisa de obserrvatie si mai facem tratament.
pur si simplu acu 10 zile duminica, incepea sa lesine la mine in brate, din senin, dupa ce a papat in scaun cateva lingurite, si a plans de am luat-o in brate. In clipa urmatoare am coborat si urcat intr-un taxi pana la spital...acolo fata mea tot inchidea ochisorii si ei ma intrebau CNP-ul...in fine, au pus-o sub perfuzie si si-a revenit. Avusese 2 scaune in loc de unul timp de 2 zile, dar a papat de regim si a baut suficient. Se pare insa ca la greutatea ei a fost si asta o deshidratare, a facut o cadere puternica de calciu, magneziu si potasiu. Dupa perfuzii timp de 3 zile, era deja super bine cand a inceput enterocolita. Se pare ca putea fi si asta o cauza. Apoi 3 zile febra, cu paracetamol intravenos. Si pe cand sa fie ok, a mai si racit. Vai de capul ei saracuta. Au gasit si infectie urinara cu Klebsiella. Asa ca acum antibiotic, deja al doilea, si o gramada de medicamente, mai facem perfuzii cu vitamine si apoi sa vedem ce mai urmeaza. Doctorita spunea ca se pare ca e si o problema de digestie, si de aceea nu punea bine in greutate, nu asimila tot ce trebuie, iese amidon nedigerat in scaune. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa se faca sanatoasa ca tare imi plange inima cand o vad mititica ce greu ii este... pacat ca nu putem lua toata suferinta asupra noastra.
va pup si sanatate tuturor, ca e mai buna decat toate.
totulii spune:
multumesc mult bb.
ce bine anca ca nu a avut maria reactii. serban a facut 38,5 acum 2 ore dupa un paracetamol.i-am dat nurofen si l-am adormit ca sa se linisteasca.
la niciun vaccin nu mi-a facut febra insa la asta vad ca este sensibil.
cine imi da idei despre cum sa ma descurc cu papa in concediu?
voi cu ce combinati iaurtul?
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
Sorina7 spune:
am citit un pic din urma:
Anca, imi pare rau de avort menstrual, am avut si eu din ala acu ceva ani. Sa fie bine data viitoare, Doamne ajuta.
Cristina, imi pare rau ca nu ne-am intalnit, dar daca ti-a placut inseamna ca mai revii si cine stie, poate ne vedem atunci.
Ellis, sanatate multa.
Ank, felicitari pentru fetita, te-am mai felicitat eu odata da nu m-ai crezut.