Cum sa scap de urcior fara operatie?
Raspunsuri - Pagina 2
april spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancakarina April si eu am avut asa ceva la ambii ochi,am suferit doua mici interventii chirurgicale,prima data mi-a aparut la ochiul drept iar dupa citeva luni si la stingul,oricum medicul mi-a spus sa ma astept ca sigur imi va aparea si la celalalt ochi,neaparat vaccin stafilococic. |
se poate face vaccinul asta? am sa intreb dr. ofta
tu ai facut vaccin?
ancakarina spune:
Scuze ca raspund cu intirziere,da eu am facut vaccin si multumesc lui D-zeu ca au trecut 5 ani si nu mi-a mai aparut nimic,mie mi-a recomandat d-na dr. care m-a operat acest vaccin(l-am luat de la Cantacuzino).
Sarasvati spune:
Acum cativa ani am fost operata de salazion, din pacate s-a format la loc si m-am dus la un alt medic, care tot operatie mi-a propus. Am luat oxacilina si mi-a trecut.
Cloreta spune:
April, acum am vazut subiectul. Eu am avut problema asta in liceu (pe vremea lui ceasca). O vreme am dus-o asa, am luat antibiotic la intamplare dar asta era remediu pe moment. Pana nu mi-a facut biopsie a vada de ce natura e stafilococul nu am scapat. Nu stiu ce stafilo era ca pe vremea aia nu scria asa ceva in buletinul de analize, cert e ca al meu era sensibil doar la cloranfenicol si stiu ca mi-a mai faut polidin subcutanat si mi-a dat decaris (eu stiu ca asta e pt viermi intestinali, atunci nu mi-a zis nimeni sa fac analiza copro si nici la sange nu am facut ca sa spun ca era crescut nr eozinofilelor).
Si am avut ca si tine "bumbisori" sub pleoape dar s-au resorbit. Initial am fost la oftalmologie si mi-au zis ca ma taie dar am renuntat la idee si am facut analiza de care ti-am zis.
Nu itimai spun ca eu am facut o chestie si pe lobul urechiioasa. atunci, purulenta si dureroasa, am scapat babeste de puroi dar de stafilococ numai cu tratament.
Eu zic sa mai astepti cu taiatul.
Sanatate multa!
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
bettyca spune:
Buna ziua.Baietelul meu de 2 ani are asa ceva.I-au aparut prima data la un ochi si peste 1-2 saptamani si la celalalt.Se trezeste dimineata cu ochii lipti si rosii.Am fost cu el la Budimex prima data si a zis medicul de acolo ca e o infectie de la "maini murdare"si i-a dat picaturi cu antibiotic 10 zile dupa care nu i-a trecut.Apoi ne-am dus cu el la Spitalul de oftalmologie din Buc.unde au zis ca intradevar este o infectie care nu se mai poate trata si ca singura solutie e operatia tinand cont si de faptul ca,copilul are si probleme neurologice(INTARZIERE PSIHOMOTORIE)si anestezia nu i-ar face bine.Acum am aflat de o clinica HOFIMED unde ne ducem luni.Noi speram ca poate gasim un tratament naturist.Daca are cineva informatii despre clinica asta sau despre altele...Multa sanatate si pupici tuturor.
raluca152002 spune:
Eu sunt patita. Se cheama chalazion. Problema e ca din momentul in care ai facut prima operatie, o sa tot faci... Daca mi-ar fi spus si mie cineva de prima data, ce bine ar fi fost. Eu am facut vreo 3 operatii, si inca vreo 6 au trecut cu ajutorul compreselor cu apa calda. Trebuie sa pui comprese, de vreo 6 ori pe zi, cam cate 20 min., cu apa calda, ca sa "topeasca" acel punct de grasime. E cam dificil si enervant, dar e cea mai buna solutie. Si trebuie facuta cat mai devreme, ca acel punct sa nu se intareasca si sa se ajunga la operatie. Iar ceva f. important este spalarea ochiului cu sampon de bebelusi si apa si curatarea pleoapelor dimineata si seara cu tampoane, respectiv betisoare de urechi, in exterior si interior cu sampon de bebei diluat in apa sau cu o solutie din sare de mare si apa.