Cine a mai fost in Eilat/Israel?

Cine a mai fost in Eilat/Israel? | Autor: nadinas

Link direct la acest mesaj

Vrem sa mergem in Eilat.A mai fost cineva?
Poate fetele din Israel ma pot ajuta.
Astept impresii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui nadinas

Vrem sa mergem in Eilat.A mai fost cineva?
Poate fetele din Israel ma pot ajuta.
Astept impresii!

Acum cativa ani eu am fost in Israel,insa la Eilat nu am ajuns din pacate.
Insa, sora mea a fost anul acesta la Eilat.Ce informatii doresti?
Ca sa-ti zic asa in mare...Eilat-ul este la Marea Rosie,foarte aproape de granita cu Egiptul.Este foarte cald in Eilat,insa o caldura uscata,nu sufocanta.
Mancarea este foarte buna,ca de altfel cum e peste tot in Israel.
Poti face scufundari in Marea Rosie,sora mea mi-a spus ca e un ´´diving paradise´´ acolo si este absolut superb.Apa marii este extrem de curata,iar daca nu doresti sa faci baie in mare poti alege cu succes piscinele din curtea interioasa a hotelurilor.

Viata de noapte este activa,pe faleza gasesti diverse magazine si restaurante...
Surorii mele i-a placut.Daca reusesim,vom pleca si noi anul viitor in Eilat.

Tu cand vrei sa pleci? Ma gandesc ca in August,Septembrie este extrem de cald acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadinas spune:

Multumesc frumos pt raspuns.Am vrea sa plecam iarna,nu este atat de cald si ma gandesc de asemenea la preturi.M/ar interesa preturi,ce se poate vedea.
Mai astept sugestii oricum.
Noi mergem si cu un pusti de 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Noi am fost in 1993 .Orasul e foarte frumos .La hoteluri sunt conditii exceptionale.
Noi am stat doar 4 zile .Nu prea am mers la plaja din cauza ca am avut ghinionul ca sotul meu sa se arda foarte tare inca din prima zi cand am ajuns acolo si am plecat sa vedem plaja .Soarele era foarte puternic (era ora pranzului )si a cam patit-o .Nu mai putea sa mearga a 2-a zi ,avea dureri ,usturimi ...a ajuns in cele din urma la spital unde dupa ce l-au dat cu o crema speciala pe tot corpul l-au infasurat o noapte intr-un cearceaf si s-a ameliorat foarte mult .Sfatul meu este sa va protejati de soare cat puteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

La Eilat ideal e sa mergi in noiembrie sau martie-aprilie .
Atunci nu e nici foarte cald , si e si mult mai ieftin ( noiembrie e dupa Anul nou si inainte de Hanuka) iar primavara neaparat cu cel putin doua saptamani inainte de Pesah ( Pastele evreiesc) .

Ai multe de vazut , e Delfinariul , sunt multe locuri de distractie , chiar si pt. copii mici .

Vacanta placuta !

Mergi la inceput