Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

flowerbeeaici, la mine se tine, si im pare bine, ma scuteste de multi bani! adica e ca la o nunta, ii dai inapoi pe rand. si la urama urmei, eu imi aleg tot ce vreau, eu cred ca ajuta, inc anu am auzit in Romania sa se faca asa ceva...dar ar fii bine!
dalma iti tin p[umnii, stai linistita si sa nu iti pierzi credinta si vei vedea ca totul va fii bine si vei avea un bb sanatos tun!!
ricky orely si oana bine ai venit si sarcina usoara!!!
alina multumesc de listuta! vai de abia aspetp sa merg la cumparaturi. este vreo mamica din Chicago??? am vazut ca sunt multe fete din State,dar nu stiu de unde!
veronicaeu azi fac 15 saptamani, si mie mi se vede burtica, aica toata lumea o vede,eu am vazut-o de la 12 saptm,ani, fiind si slaba, se vede mai bine!
vai fetelor, azi fac 15 saptamani, vreau sa va zic ca nu mai am nici o stare de greata, dureri...nimic. bine, sanii ma mai dor, dar asa un pic si ametesac din cand in cadn...ce bine e!!!
pe mine ma incanta ideea ca voi naste in iarna,numai bine, pe cand va avea cateva luni, vom putea merge toata ziua in parcul din apropiere. de abia aspept!
saptamana viitoare merg la eco,poate vedem ce e
iar al meu sot in devenire, ma incanta...ma pupa pe mine si pe burtica in fiecare zi...e cel mai iubaret barbat EVER!
iar eu ...cea mai plngacioasa
de la cate saptamani incepe burtica sa urce? la mine e burtica de la buric in jos.
weekendul a fost frumos, ieri am fost la un picnic, unde mai era o graviduta de 6 luni, frumoasa foc simareeee...a zis ca mananca orice, si masa, daca nu i se da mancare cu baietel in burtica. a zis ca si eu am simptomele de baietel...ei...vom vedea! oricum, se pare ca anul 2009 e anul baietilor!
o seara buna sa aveti, sdi pentru fetele din state si canda, o zi buna in continurae!!

15S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

Alina multumim de listuta, este foarte utila.
Edinutza sa vezi cve ne mai entuziasmam la echo. Merg si eu cu Radu meu la echo de 12-13 saptamani pe 15 august.

Am intrebat azi la Medicover de DT si ma costa 99 RON, am uitat sa intreb cat dureaza pana imi dau rezultatul. Nenea de acolo imi zicea ca o sa completez ceva de risc...

Lisa care sunt simptomele de ???

Noi o sa cumparam pt bb cand ne intoarcem din concediu, asteptam sa vedem ce avem si o sa zugravim camera... acum e bleu si daca vom avea
o facem tot asa, iar daca vom avea o sa o coloram nuanta aia culoarea piersicii (portocaliu mai deschis.
Oricum voi imprima listuta de la Alina si o sa taiem de pe ea..

Maine merg la dozare de anticorpi anti Rh.

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor (Roxana si Miere) multumesc de raspunsuri, o sa informez si dr.si sper sa fie totul ok.
Si sper de asemenea sa nu mai ajung vreodata in acea situatie
Azi m-am simtit mai bine si incerc sa ma mentin pe linia de plutire.
Alina - fff utila listuta ta - multumec
Lisa - nici eu nu sunt grasa...ba am si slabit cu greturile astea...dar cred ca depinde de corpul fiecaruia nus ce sa zic..inca nu se vede
Edinutza- felicitari pt bb
Va pup pe toate aveti grija de voi si de bb-i vostri

http://md.lilypie.com/klKFp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna!

Asa nu-mi plac zilele de luni! Dar acum, cu stomacelul plin (scampi cu cartofi prajiti si muraturi acre luate de la magazinul polonez) alta-i viata!

Alina, foarte buna listuta. Si foarte cuprinzatoare. Uite, dau si eu "listuta minima", ceea ce recomanda astia de aici sa fie cumparat chiar pentru inceput pentru bebe +listuta de spital (bagajul de spital ar trebui sa fie pregatit cam prin sapt 35-36... mai avem de asteptat pana atunci)

Deci... lista minima in traducere aproximativa: 6 babetici, 7 body-uri de zi, 6 body-uri de noapte, 2 jerseuase, 4 costumase, 7 perechi de sosete, o caciulita, una bucata costum "de cosmonaut" din acela gros, o paturica/sal, 3-4 jucarele din material moale, scutece marime nou-nascut, saci pentru scutece, sampon+gel spalat bebele, vata, crema pentru fundic iritat, 6 patrate de finet, perna pentru alaptat, carusel jucarie pentru patut, termometru de baie si termometru de camera.

Iar pentru spital, pentru mamica: planul de nastere (aici exista asa ceva, iti faci tu strategia cu moasa, ce doresti sa se intample, ce anestezie, muzica, asistenta etc), aparatul TENS (asta inca nu stiu ce-i da' daca trebuie, cumparam), ulei pentru masaj, sosete groase, papuci de casa, ceva de baut+mancat, un tricou/camasa veche "de sacrificiu", cosmeticale+trusa de toaleta, 2 camasi de noapte care se "deschid" in fata, lenjerie de schimb/lenjerie de unica folosinta, 2 sutiene pentru alaptat+nursing pads (cu care se "captusesc" sutienele), prosop, toale de mers acasa, de citit.Iar pentru bebe: 3 body-uri, 3 costumase pentru dormit, scutece pentru nou-nascuti, costum pentru mers acasa,jerseu, caciulita, o paturica/sal, scaun de masina (fara asta nu-ti dau astia copilu' acasa)

Astea ar fi... lista ni se pare buna...macar ne da o idee de cam ce ar trebui luat in principiu si in ce cantitati. Cat despre superstitii... eu una sa-l las pe barbatu-meu in targ la cumparaturi pentru bebe de unu' singur ... asta-i in stare sa cumpere ultimele navete spatiale Star Wars The Attack of the Clones ca musai bebe va fi mare fan in viitor, asta pe langa jumatate din Mothercare si Debenhams (ca tot avem store-carduri).Lista? Cuvantul acesta nu exista in vocabularul lui Cat despre preturi... ma apuca durerile de cap numai cand ma gandesc... noroc cu reducerile de Craciun ca altfel...

Dark Bendis

17+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

quote:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Salutare burtici,

Lisa care sunt simptomele de ???

Maine merg la dozare de anticorpi anti Rh.

Poze ..

11+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

tipa respectiva mi-a zis, ca ii e pofta nebuna de muraturi,dulciuri nu prea,mici cat incape si rosii. acuma nu stiu ce sa zic, eu cred ca depinde de la persoana la peroana. o sa va zic peste 1 saptamana daca e sau nu baiat.
merg pt rh...esti rh negativ?
daca da, si eu, inca nu am facut nici un fel de dozare, eu am primit n decembrie vaccinul minune, dupa o sarcina oprita din evolutie. pana acum analizele de sange mi-au iesit bine. da Doamne sa fie totul bine pana la capat!

15S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna seara la burtici,

Legate de cumparaturi pt bebe, eu m-am dus la fel cu o listuta in mana si am inceput sa iau de toate, pe cand eram in 7 luni. Si tare bine a fost. In primul rand ca e placerea maxima sa alegi tu pt bebele tau si apoi cand le ai pe toate, sa le asezi la locul lor, sa le scoti din ambalaje...totul nou-nout. ce mai, e super cool!
Acum la al doilea nu o sa mai fie chiar asa pt ca multe le avem deja de la primul bebe. Insa tot o sa mai iau eu cateceva...normal

Darkbendis, multumim de listuta. E bine sa vezi mai multe variante ca poate scapa ceva.

Lisa, burtica incepe sa urce un pic mai incolo...cam cum sunt eu acum deja a urcat..nu foarte mult dar se vede. Dupa ce o sa urce la maxim s-ar putea sa incepi sa ai arsuri. Eu una am avut, groaznice! Mai ales noaptea nu puteam sa dorm decat la 45 de grade cu un pernoi sub cap. Imi venea totul inapoi (acid gastric) si dormeam cu malox-ul si dicarbocalmul langa cap. Mi s-a acrit de ele. Nu mai suport gustul lor! Cred ca am devorat cateva pachete intregi...bine ca am putut sa le iau. Dar asta e, trece, uiti....si uite acum fac altul.

Burtica mea a inceput sa creasca vertiginos...daca pana acum ma plangeam ca nu se vede, de vreo sapt. o simt cum creste...deja se vede si dimineata cand era aproape plata. In cateva zile intru in sapt.20, adica am ajuns la mijloc si nu-mi vine sa cred!! Doamne ce repede trece timpul...trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa.

Ne vedem dimineata...va urez NOAPTE BUNA!

Alina18+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salutari burtici!

Am revenit si eu dupa un weekend plin si epuizant. Pleaca socrii inapoi in ro in 2 sapt si ii mai plimbam si noi in weekend-uri, desi ei spun ca ar prefera sa stea mai mult pe acasa, sa se odihneasca....
Dar chiar a doua zi dupa plecarea lor plecam si noi in Hawaii pt 8 zile, asa ca sa ne revenim

Despre cumparaturi eu nu m-am apucat, am primit un leganut de bebe, si cineva s-a oferit sa ne dea si un patut, dar noi nu am cumparat nimic inca. Astept sa aflam sexul si apoi am sa ma scap putin la shopping...in plus inainte de sarbatori sunt reduceri mari si cred ca atunci vom lua majoritatea lucrurilor.

Sotul isi doreste inca un baiat, cred ca vrea sa (isi) mai cumpere niste masinute si alte jucarii de baieti de fapt...eu inclin spre fetita, dar vom vedea..pe 5 sept ameco de 20 sapt si atunci aflam.

lisa79, asta cu simptome de baiat/fata nu cred ca se prea adevereste..eu la prima sarcina am mancat dulciuri in prostie (draga doamne asta e simptom de fata) si am avut baiat...din cate a citit poftele de fapt semnifica deficiente nutritive..cum ar fi pofta de lapte-lipsa de calciu, pofta de spanac-lipsa de fier, pofta de ciocolata - lipsa vitamina B...dar acu cine stie, si astea sunt teorii..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, DarkBendis, multumim de listuta...f utila...desi am mai trecut prin asta, multe lucruri le-am uitat...fara lista sigur as uita sa cumpar cate una alta

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Si io vreau in Hawaii...in vacanta!

Dark Bendis

17+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca, ti-a sosit doppler-ul? Sunt foarte curioasa cum este.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput