Am gresit omorand ursoaica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

citat din articol: "Mostrele urmeaza sa fie trimise spre analiza la un laborator din afara tarii."
oare cam cit costa toata distractia asta cu implicarea scotland-yardului,interpolului,fbi-ului,kgb-ului etc? e absolut necesara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Andrada, si ce propui, sa taiem padurile, sa exterminam animalele astea idioate care le populeaza si sa turnam niste betoane, sa ne facem fiecare vile de 30 de camere?? Chiar ai iluzia ca sintem cu ceva superiori unui delfin sau altor animale sau faptul ca avem putere ne da si dreptul sa ucidem tot ce ne sta in cale si ne incurca? SAu numarul ne face superiori? Adica nu cei care hranesc ursii si ii apropie de oras sint idioti ci noi care nu acceptam sa fie taiate padurile in care traiesc asemenea ucigasi?

Si ca sa-ti raspund si la aiureala aia cu doi metri in care locuim, nici ursul nu ocupa mai mult cind doarme. Si noi ne deplasam ca sa mincam, sa lucram, sa ne plimbam etc. Dar am uitat, in Romania traiesc niste ciudati care cred ca si animalele au un sens in lumea asta.

Mergi la inceput

SI inca o intrebare, cind in America un om e omorit de un animal, e distrusa specia respectiva cam pe cite hectare? ca se pare ca avem de invatat de la oamenii aia care se sacrifica pentru religie, onoare etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
citat din mesajul lui Victoria
Am inteles ca omul ala era beat, poate l-a intaratat, plus ca animalele se pare ca au o problema cu mirosul de alcool...

si deci cine bea merita sa fie mincat de urs !
chestia asta e buna de pus in cartea ceea de religie,alaturi de povestea baietelului calcat de masina fiindca a ucis o pasarica :iar cel ce baut se va intoarce de la pub ,mincat va fi de fiarele padurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Chiar ai iluzia ca sintem cu ceva superiori unui delfin

Sigur ca da...evident vorbesc de mine.

SI inca o intrebare, cind in America un om e omorit de un animal, e distrusa specia respectiva cam pe cite hectare?

Nici in Romania nici in US ursii nu vin in doua exemplare, ucidera unuia agresiv nu inseamna injumatatirea speciei. Dar putem merge mai departe de ex si sa punem pe seama tinarului brasovean disparitia pasarilor Dodo, infectiile repetate ale delfinilor si boala ochilor albi a liliecilor din pesterile nord-americane. Tu alegi! Sky is the limit!

"ca se pare ca avem de invatat de la oamenii aia care se sacrifica pentru religie, onoare etc"

Asta ar fi un exercitiu extrem de atletic ptr noi, romanii, dar n-ar fi rau sa incepem cu putina empatie fata de mama tinarului ucis , sa ne pese de faptul ca un copil de 6 ani a murit in chinuri ucis de un ciine decit sa facem subiecte de genul doi ursuleti au ramas orfani ptr ca brasovenii beau, un ciine si-a pierdut un dinte intr-un copil bucurestean...etc,

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Nu sari de la ursi la maidanezi ca inseamna ca discutia deviaza spre una fara sfirsit si total absurda. Ma bucur ca te crezi mai inteligenta decit un delfin, inseamna ca ai mare incredere in tine:)
Cit despre oamenii care se sacrifica pentru religie (ca am vazut ca ii dai exemplu), extremistii nu-mi plac in niciun domeniu, religia nu face exceptie.
Si empatia e un exercitiu pe care nu-l fac mai mult alte natii decit romanii, difera de la individ la individ.
Si daca tie ti se pare logica fraza asta "Pentru ca in nesimtirea noastra de bipede cugetatoare ne lafaim in 2 metri cubi de spatiu locuibil pe cap de brasovean timp in care animalele se inghesuie unul in altul in trei sferturi din suprafata tarii", eu zic sa faci o petitie online in care sa ceri sa avem noi trei sferturi din suprafata tarii si sa bagam cite un exemplar din fiecare specie la zoo sa mai aiba si copiii ce vedea (aia mai curiosi si mai ciudati)
Nu stiu de ce particip la discutia asta absurda. Ia-ti o pusca si treci la treaba, ca n-o sa te conving eu ca nu turistul idiot e mai important decit un animal care traieste in mediul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

In tarile civilizate animalele care ataca oameni sint ucise pe principiul: once a maneater always a maneater. Celelalte animale care se apropie periculos de mult de orase sint trimise in colonii de "re-educare" daca continua sa se aproprie de orase in ciuda tratamentului vor fi ucisi inainte sa produca raul.

quote:
citat din mesajul lui Natasa

Ia-ti o pusca si treci la treaba, ca n-o sa te conving eu ca nu turistul idiot e mai important decit un animal care traieste in mediul lui...

Asta presupunind ca centrul Brasovului e mediul ursilor carpatini altfel te aventurezi cu "turist idiot". (e adevarat ca e muuult mai putin ofensiva jignirea pe care i-o aplici tinarului mort decit faptul ca "tii cu ursul".)

Din mesajele de mai sus, cei care se inghesuie la arme par a fi tocmai pacifistii, tree-huggers-ii, cei green, ecologistii, cei cu protectia animalelor.
Cum vad ca exista o neintelegere cu privire la limitele animalelor as propune ca cei atasati de animalele sa se ataseze si de mediul lor. Noi pastram Brasovul si voi puteti lua Padurea Bogatii de pilda, noi tinem trecatorile din Carpati, voi luati Retezatul...etc.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
citat din mesajul lui Andrada

In tarile civilizate animalele care ataca oameni sint ucise pe principiul: once a maneater always a maneater. Celelalte animale care se apropie periculos de mult de orase sint trimise in colonii de "re-educare" daca continua sa se aproprie de orase in ciuda tratamentului vor fi ucisi inainte sa produca raul.

[quote]citat din mesajul lui Natasa

Ia-ti o pusca si treci la treaba,

Cu cata satisfactie si determinare savurezi verbul "a ucide" in toate formele lui...Brrrr...Are dreptate Natasa, ia-ti o pusca si fa tu dreptate...Apropo, intr-o tara civilizata sunt bagati in colonii( de re-educare, sau nu...) si ce a mai ramas din nativii americani, ucisi si ei din vina ca traiau pe acolo... Off-topic...

Parca incep sa-i dau dreptate printului Phil, mentionat intr-un topic controversat...Pamantul s-a suprapopulat si nu e de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Saru'mina Mi-ro, saru'mina Buli pentru punere la curent. Din titlu am inteles ca diuna a avut o oaresce implicatie in omorirea ursoacei

Mergi la inceput

Nu l-am jignit pe tinarul care a murit, vorbeam de cei aratati aproape in fiecare seara la tv, cohorte de topirlani care arunca mincare ursilor, urla ca descreieratii, se pozeaza cu ei si daca unul sare la gitul prostilor, trebuie impuscat ursul. Ca parca el e de vina ca aia au IQ-ul mic...
Nu stiu cum s-a intimplat nenorocirea cu tinarul de 20 de ani (si nu era in centrul Brasovului, sa nu batem cimpii), dar imaginile pe care le vad eu constant arata ca potentialele atacuri sint provocate de om. Se prea poate ca tinarul acela sa fie o victima colaterala a prostiei semenilor nostri, dar tot este extrem de trist ca refuzam sa vedem ca ursii sint de fapt o marfa pentru cei cu bani multi care dupa ce au terminat de omorit ursii din padurile lor, vor sa ne salveze si pe noi de asemenea bestii. SI un asemnea incident este mana cereasca pentru cei care au mari interese sa creasca acesta cota de ursi care pot fi ucisi. Dar e clar ca e bine, o sa creasca spatiul locativ al brasovenilor :)

Mergi la inceput