Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Oooo, a nascut Fiquelle!!!! SA fie intr-un ceas bun!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hai salut

of, fetelor sunt complet data peste cap...
am aflat ca azi a murit un prieten, in accident de motocicleta. 28 ani.
mai, parca mai inainte nu se murea la varsta asta!

sunt inca nauca, nu pot sa realizez. si nici nu pot merge la priveghi sau inmormantare, accidentul a fost spre Tulcea si inmormantarea acasa la el, la Cluj.
Denise, poate tu iti amintesti de el, ca am fost la un gratar pe malu' marii pe la Hanul Piratilor impreuna.

era singurul copil, si iubit tare, cu o relatie f. buna si mult respect si dragoste, si nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor lui, cred ca ti se curma viata in momentele astea.

l-am tinut pe Serban in brate pana a adormit, saracu' nu stia ce o fi apucat-o pe mami de asa rasfat.
of

in alta ordine de idei, Fiquelle, sa fie intr-un ceas bun, imi pare rau ca nu am apucat sa te vedem graviduta, poate cu bb??

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara!

Doc e ingrozitor ... Dumnezeu sa-l ierte. Nu v-am mai spus sa nu va intristez dar vecina mea (pusesem eu trimiterea la site-ul ei ) bolnava de leucemie - "balerina" asa fusese numita in reportajele tv s-a stins si ea. Deja e o luna... si inca atunci cidn ies din scara ridic privirea spre balconul ei...

Am vazut d-soare dulci de Mocutza si Cami. Fetite scumpe... sa avem ce curta.

Despre plaja... inca n-am reusit sa ajung. Dar sa vad cum... ca in costumul de baie incap partial... adica imi atirna suncile. Spun asta in timp ce pap inghetata. Dar eu sa fiu sanatoasa... ca slabesc eu.

Saru-mina ptr sfaturile legate de plaja... Gabi inca n-a ajuns pe nisip, dar va ascult si vom merge la plaja. Cel mai probabil de saptamina viitoare.

Noi sintem ceva mai bine... mincam cam la 4-5 ore. Mie mi se pare rar. Insa incerc sa nu ma mai agit.

Luni facem 4 luni... asa ca iar vaccin. La primul ne-am purtat exemplar. Sa vedem acum. Speram sa nu avem surpriza de a nu-l gasi... asa cum spunea Abibrinza.

Va pupam si speram sa va onoram mai des.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru gandurile bune!
Mav, ma intrebai ce pregatire am. Am terminat acum 5 ani Universitatea Maritima C-ta la sectia navigatie. Luna trecuta am facut si un curs de inspector resurse umane. Acum lucrez la un depozit de electrice unde m-am angajat acum 4 ani ca operator calculator, dar am ajuns sa fac de toate. Adica facturi, vanzatoare si tot felul de treburi. Acum 2,5 ani ajunsesem sefa de magazin, iar pasul urmator ar fi fost sa ma bage pe marketing. Oricum, sa promoveze la o munca de birou, insa am avut o sarcina in care am stat numai la pat plus 2 ani cu copilul. Asa ca atunci cand m-am intors locul meu era ocupat demult si nu mi s-a mai dat nici o sansa. Nu mai spun ca nu am nici macar un birou sau calculator. Trebuie sa stau toata ziua in picioare printre fetele de acolo si doar daca una trebuie sa plece sunt buna si eu de inlocuitor. De salariu nici nu mai vorbesc. Cu chiu cu vai mi-au facut azi 700 ron. Este cel mai mic salariu din firma. Pana si ultimul muncitor de acolo are 1000 ron.
Nu inteleg de ce se poarta asa cu mine, mai ales ca eram apreciata inainte. Cred ca vor sa ma faca sa plec. Eu deja imi caut altceva, insa e greu sa gasesti ceva bun si mai ales sa ma accepte fara prea multa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Doc, ce pacat de prietenul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca! pe prietenul tau,Doc.
Mirela79 eu in locul tau stateam acasa cu copilul pana imi gaseam in alta parte si pe un salariu mult mai atractiv.
Ce bine de voi ca mergeti la plaja,eu singura doar cu Teodora n-as putea.In primul rand ca sa stea cuminte trebuie sa caram o groza dupa noi.Mi-ar fi placut sa pot veni dar cu terorista mea nu se poate.
Aseara am fost prin statiuni,Neptun,Jupiter,Olimp,Costinesti-am ramas uimita cat de multa lume,nu mai fusesem de acum doi ani,si atunci batea vantul.E foarte aglomerat si placut ca e multa verdeata.
Va pup,ma duc sa fac mancare,poate,poate o manca.........

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

fiquell:gata ? s-a intamplat minunea? sa fiti sanatosi amandoi si sa ne vedem sanatosi pprin parc.S-ar putea chiar sa ne stim , caci mi-a zis angelique k ai fost la Litere intr 97-2001..si eu la fel...

Doc, Ina:trist, ingrozitor de trist chiar si pentru noi cei care nu i-am cunoscut...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Buna ziua la toata lumea!

Avem vesti: vineri am fost la control de 37 de saptamani si programasem cu dl doctor cezariana(sarcina pelviana) pt 10 august.

Insa, bebele meu nu a vrut sa mai astepte si, sambata cand implineam exact 37 saptamani, la ora 7a.m. mi s-a rupt apa. L-am sunat pe doctor, am plecat la spital-foarte calma, de altfel. La 9.30 am intrat in operatie. Dupa ce mi-a facut anestezia si au inceput sa taie, eu tot scanceam pt ca simteam cam ce faceau ei. Nu era durere, dar nici nu pot sa zic ca nu simteam. Drept urmare, mi-a mai facut o injectie in perfuzie si am dormit tot timpul operatiei, m-am trezit la post-operator, imediat dupa ce m-au mutat de pe targa. Am stat acolo toata ziua si toata noaptea , dupa care duminica dimineata m-au mutat la salon la etj6. Mi-au adus bebele, l-am vazut si eu(in sfarsit). Doua ore am stat la marginea patutului si m-am uitat incontinuu la el - era perfect si era AL MEU.

Marti dimineata ne-am externat si am ajuns acasa-in patutul nostru.
Nici nu pot sa va spun cat sunt de fericita si de incantata de statutul de mamica.

Bebele a avut 3100g, 50cm, apgar 9(am inteles ca 10 nu se da la cezariana).

M-am chinuit un pic cu el ca doar dormea si nu vroia sa suga, toata lumea imi zicea ca nu am sfarc si el nu poate sa apuce. Insa s-au inselat cu totii pt ca daca ii e foame, "suge si din clanta de la usa". Asa ca de luni dupa-amiaza, s-a pus pe un supt...

Ieri ne-a externat si cat l-am schimbat, tot drumul si inclusiv acasa vreo 3 ore, a dormit. Este cumintel, mananca si doarme. Cand mai deschide ochii se incrunta si face niste fete...Suntem topiti dupa el.

Vreau sa multumesc din suflet d-lui dr Costea George care este un super_om, a venit in ziua lui libera, cand mi s-a rupt apa, mi-a fost alaturi, s-a interesat de mine duminica cand nu a fost in spital, si apoi luni si marti a venit sa ma vada. Il recomand cu caldura tuturor!

Poze mai tarziu...

Mihaela
Mami de superbebe Alin-Gabriel
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ingerash:ooo ce surpriza v-a facut flacaul...bine k totul a fost bine...Multa samate si mult laptic!....Trebuie sa modific listuta de la inceput acum sa te trec la mamici..Suna asa frumos cuvantul asta acum, nu-i asa?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

wwwaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwww ce de vesti bune!!!!!!!!!

Fiquelle, Ingeras, sa va traiasca pruncii!!! Multa sanatate si toate cele bune!!!

Mirela, ori ca am intrat eu azi cu Mozilla, ori ca n-ai activata optiunea de PM... oricum, n-am putut sa-ti trimit mesaj privat, asa ca ti-am lasat cateva randuri pe yahoo messenger. Te rog sa verifici!

Angi, nu-i bai... fiecare isi cunoaste socotelile si prioritatile! Sa fim noi sanatoase!

28+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput