Gravidute si mamici de Constanta (28)
Raspunsuri - Pagina 6
mav spune:
Angi, teoretic... eu nasc in octombrie (dupa 20).... Practic... as vrea sa am deja scaunelul de masina macar... in octombrie, inainte sa nasc...
Si habar n-am cat dureaza de cand faci comanda si pana vine coletul... De fapt, nici cu comanda nu stiu cum o sa ma descurc... am intrat pe site doar pt ca mi-ati spus voi... si vad ca setul de carut sport+landou+scoica de la chicco este chiar la oferta, 259 euro inseamana mai putin de 1200 lei, cat costa in carrefour... imi convine chiar sa fac singura comanda, ca tot ies mai ieftin!
Oricum, e putin aiurea sa iau singura decizia (acum ca am sotul plecat), dar nici n-as vrea sa intarzii prea mult... si sa pierd oferta....
Asa ca... nu stiu ce sa zic... Cred ca as comanda totusi mai devreme...
28+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
florin-a spune:
Sarumana pt indrumari.L-am gasit pe net si am fost acolo.Doar ce am venit.Tunsa nu face decat sa semene si mai mult cu taica-su.Doamneeee ce-a plans.Noroc ca doamna o draguta si o priceputa a terminat repede.
Mada am venit pt 2 zile ca nu mai putea mama fara sa o vada.Nu ne intelegem cu ea-maraita toata ziua, nu ii convine nimic -a spart o masea, inca una jumate si mai urmeaza 2.
va pupic si va pun poze cu tunsulica cand ajung acasa.
AngeliquedeS spune:
Mav, atunci daca se mai baga cineva, comandam cand vrei, pt ca atunci imi convine si mie f mult ca pret fata de ce am gasit pe-aici.
Florin_a, felicitari pt tunsulica!!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
mav spune:
Angi, vineri o sa fie sotul meu acasa, am vorbit cu el la tel. si in principiu e de acord sa comandam asa. Il astept pe el, sa rezolve el cu comanda si plata online sau cum o fi, ca eu nu ma descurc cu treburile astea.... stii... neuronu' gravid...
Pana atunci.... poate mai vrea cineva ceva de pe site, sunt chiar bune preturile!
28+
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Angi, intre timp, am mai vorbit cu o prietena graviduta (n-o stiti voi) si vrea si ea sa comande deja suntem 3!!!
28+
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Mav, daca tot dorm amandoi pruncii, sa incerc sa-ti raspund la cateva intrebari.Legat de celulele stem, am decis sa recoltam pentru ca daca ai nevoie mai tarziu procedura de recoltare e tare anevoioasa si implica multe...Stiu pentru ca unchiul meu a facut-o, fiind bolnav si avand nevoie de celule stem.Din punct de vedere financiar e intradevar o hotie, asta o spun ce-i care chiar stiu ce presupune transportul si pastratul acestor celule.Dar mai bine sa pierd banii astia decat sa regret ca nu am celulele.In legatura cu caruciorul trio, eu am de la Cam (frate cu Chicco si Neonato) si e tare bun.Acum pe el am montat scaunul de masina si Mihai vede ambientul si mai cuminte.In caruciorul clasic la varsta lui ar trebui sa stea pe spate si nu ii mai place.Landoul e bun pana la 4 luni maxim, apoi nu mai are loc.Daca vrei caut poze cu Victor in toate pozitiile caruciorului.
Madaluta, si Mihai doarme destul de mult, dar sa nu pape noaptea nu s-a intamplat inca.O data, de 2 ori tot papa.
Noi mergem la medgidia la spital pentru sedinte de fototerapie, caci avem un icter super prelungit.De fapt o convalescenta mi s-a spus.Mama nebuna, tot vedeam ochisorii galbeni si i-am facut analize.Are intradevar bilirubinele crescute si speram sa-i treaca doar cu fototerapia asta.
Ca totul sa mearga bine, cand am vrut sa-i fac vaccinul, nu s-a mai gasit Infanrix Hexa pe piata.Am o verisoara care se ocupa de farmaciile Dona si mi-a gasit ea la Pitesti.. la trimis la Bucuresti si uite asa am vazut si capitala.Sincer, nu mi-era dor de ea, traficul si mirosul mi se par de nesuportat.
Petrecere frumoasa la plaja in continuare!
Numai bine,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
AngeliquedeS spune:
quote:
citat din mesajul lui mav
Angi, intre timp, am mai vorbit cu o prietena graviduta (n-o stiti voi) si vrea si ea sa comande deja suntem 3!!!
28+
Super!! Eu nu ma grabesc, cand vreti voi, atunci o facem. asa chiar e rentabil.
Inimioara mea
madaluta spune:
daca faceti comanda in octombrie ma bag si eu...dar pana atunci nu pot k trebuie sa achitam celulele stem cate 11 mil /luna...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Ontica Camelia spune:
Buna!
multumim pentru urari.
Va dau niste vesti:
quote:
citat din mesajul lui Fiquelle
Multumesc de sustinere, sigur ca va tin la curent...la 10 merg la eco, si vedem ce hotaraste dna doctor...ori azi, ori mai amana cateva zile...oricum, eu nu prea am somn, deja cam am emotii...
MADALINA 38+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
quote:
citat din mesajul lui mamacita
De fapt...sa va las putin in suspans?intrasem sa va spun ca Fiquelle si baietelul ei sunt bine,altceva nu va mai zic,sa nu-i rapesc placerea.Pupici de la o mamica superinghesuita cu timpul,dar care nu v-a uitat!
Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
AngeliquedeS spune:
Mav, m-am consultat si cu iubitul meu si o sa raman pt octombrie daca o sa vrea si Madaluta atunci, chestia e ca luna asta am RCA si CASCO de platit - 500 ron si nunta celei mai bne prietene si luna ce vine aigurarea lui bb pe care o platesc trimestrial. Ma bucur oricum ca ai mai gasit pe cineva cu care sa te cuplezi pt transport.
Inimioara mea