Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Madaluta
Nici eu nu ma descurc chiar singura ca nu pot .
Nu pot din cauza lor ca simt ca ii chinui si ii sacrific pe ei .
Eu am putere fizica si psihica sa stau cu ei...dar Casandra si Darius sunt foarte diferiti si au nevoi diferite si nu ma pot imparti in acelasi timp la amandoi .

De aceea ,tot timpul unul din copii ar trebui sa se simta mai dat la o parte.
De exemplu....eu il alaptez pe Darius...si Casandra vrea la plimbare ...sau vrea si ea in brate...
Casandra vrea la plimbare si Darius plange in masina si in carucior.
Dupa Casandra trebuie sa ma uit mereu.Darius vrea si el in brate.
Darius are alt program de somn...Casandra altul...unul face pe el...altul vrea sa manance.
De aceea in timpul sapatamnii ma ajuta si pe mine o femeie de la sat care locuieste cu mine.
Sambata si Duminica stau singura cu ei...sau mai vine cand poate cateva ore o matusa de-a mea sa ma mai ajute cu Casandra( ca la bebe ii e frica si nu se baga)...dar in general 2 zile sunt singura cu ei .
Eu sunt nascuta pe -12 MAi....
Casandra -6 Ianuarie
Darius -14 Mai

As vrea sa mai raspund si celorlalte fete ..dar cred ca maine o sa am mai mult timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele

uite mai scriu si eu cate ceva, mi-am mai revenit un pic psihic, dar sigur va mai dura ceva vreme...

am vazt ca a scris angi despre intalnirea de la Cristina, eu mai am locuri libere in masina pt. cine vrea

madaluta, ma uitam la ce ai scris pt indemnizatie, trusou etc si abia dupa cteva minute mi-am dat seama ca era copy-paste la mesajul meu de mai demult. asta deja e ramolire completa.

fetele cu doi copii, aveti admiratia mea si respectul la fel. stiu ca e greu-greu, beneficiile apar muuult mai tarziu.

va pupic

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

....Vin si eu cu briana la crisis....

Doc: da de la tine dadusem copy/paste la mine..si acum din nou aici...sunt fata strangatoare, vezi?

Incerc sa deschid capitol nou daca nu se trezesc copiii intre timp si sa pun si zilele de nastere...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

VA scriu si eu zielel noastre de nastere: Maria Sofia 7 nov. 2007, si eu Ecaterina (creem) 24.oct.1974.

N-am prea intrat ca am avut niste zile grele, cu urgenta si nopti nedormite, va povestesc alta data.

Pupicei si sanatate la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

avem capitol nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125330

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput