Gravidute si mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

m-am uitat pe internet si pese tot spune ca la 4 saptamani sacul are 2-3 mm iar la 6 saptamani are 6 mm si ii se aud bataile inimii. Al meu are 6,1 mm si are activitate cardiaca. Nu am vazut si nu am auzit bataile inimii pt ca monitorul nu era indreptat spre mine si nu avea sonor. Dar sotul care era cu mine a zis ca a vazut o miscare ritmica. nu stiu ce sa mai cred

atunci poate esti in 6 saptamani insarcinata, nu in 4....
ai incercat sa calculezi tu savezi ce iti da?
4 saptamai ai cam in momentul in care trebuie sa-ti vina Cm-ul si nu ti-a venit.... saptamanile sarcinii se numara din prima zi a ultimului CM...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

iubita nu inteleg ce spui :(. Eu am un ciclu neregulat iar ultima data l-am avut pe 21 iunie. l-am intrebat pe sot inca o data si a zis ca el chiar a vazut batai de inima. Dar e barbat si era pt prima oara cand vedea un eco. Poate se inseala.
aici am atasat pozele de la eco http://s511.photobucket.com/albums/s357/anne-mary/?uploadtab=mobile

sambata am programare la dr pelin. sunt trista si suparata. Ma doare burta mai rau ca ieri. Sunt dureri ca de ciclu. nu ma indoi de durere dar sunt mai mari ca ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

umflatel, scrisesei la semnatura ca andreea e nascuta in anul 117.
mada, umflatel a mai scris la "gasca de cta" (pe vremea cand noi scriam la aspirante).... a fost plecata juma' de an cu familia in spania pt o terapie pt mihaita... de aceea mi-am permis s-o intreb... chiar m-as fi bucurat sa se fi intors cu vesti bune!
anne, daca aveai ciclul neregulat... nu poti sa stii cand ai avut ovulatia... dupa ultima menstruatie ar trebui sa ai 6sapt+, dar n-ar fi de mirare sa ai doar 4 sapt....
tot de la echo vei afla varsta "corecta" a sarcinii...
stai cumintica in pat, ia-ti tratamentul de sustinerea sarcinii si... ai rabdare... inca vreo doua saptamani, dupa care poti sa mergi la alt echo, atunci chiar ar trebui sa se vada si embrionul si activitatea inimioarei....

28+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

iubita nu inteleg ce spui :(. Eu am un ciclu neregulat iar ultima data l-am avut pe 21 iunie. l-am intrebat pe sot inca o data si a zis ca el chiar a vazut batai de inima. Dar e barbat si era pt prima oara cand vedea un eco. Poate se inseala.
aici am atasat pozele de la eco http://s511.photobucket.com/albums/s357/anne-mary/?uploadtab=mobile

sambata am programare la dr pelin. sunt trista si suparata. Ma doare burta mai rau ca ieri. Sunt dureri ca de ciclu. nu ma indoi de durere dar sunt mai mari ca ieri.

Daca ultimul CM a fost pe 21 iunie, sarcina ta are intr-adevar peste 6 saptamani si de aceea s-a vazut activitatea cardiaca .
da cautare pe gogle "calculator sarcina" si introdu datele si vei vedea k asa e. Intr-adevar depinde de cand ai avut ovulatia k sa vezi varsta embrionului, dar asta e altceva si medicii nu calculeaza varsta asta ci cea a sarcinii.
cat despre dureri de burta..sunt normale uneori, nu te impacienta. ia no-spa si stai linistita in pat.cat nu curge sange nu te mai gandi la nimic rau. totul e bine si va fi bine, vei vedea.
daca mai ai intrebari/ nelemuriri, spune-le si in masura in care ne pricepem iti vom raspunde.

umflatel: multa multa sanatate lui mihaita....n-am stiut k aveti probleme...of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

of, sa va auda dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Madaluta si Maredi unde e??????????

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Salut! Cunoasteti cumva vreo maseuza buna pentru copii?

Mami de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

Madaluta si Maredi unde e??????????

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Pe langa policlinica cu plata , vis-a-vis de supermarketul Antoniadi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yannia

Salut! Cunoasteti cumva vreo maseuza buna pentru copii?

Mami de Alessandra (11 aprilie 2008)

nu ama uzit de asa ceva la noi in c-ta....dar poate nu sunt eu prea informata... kinetoterapeut da, dar maseuza nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am uitat... sper sa se vada pozele.

Mami de
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Yannia

Mergi la inceput